Bthcg Değerinin Yükselmesi Neyi işaret ediyor acaba?!

kardelen2780

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
1.371
1.676
133
Daha önce bir kaç defa günüm 10 günden fazla geçtiğinde doktora gittim ve Bthcg değerim hep 0,01 çıkmıştı.
Bu Ay Sprailim vardı onu çıkardım. Fsh Değerim biraz yüksek çıkmıştı ve ben bu ay korunmadım. Adetim 5 gün erken oldu ve 1 gün sürdü. Adetimin son günü doktora gittim. Ultrasonda Rahim kalınlaşması yok ve hamilelik yok dedi. Bthcg değerim ise ilk defa 0,258 çıktı. Doktordan memnun kalmadım ve o yüzden önümüzdeki adet dönemi başka doktora gitmeyi düşünüyorum. İnternetten tahlil sonucunu öğrendim. Bu sonuç kafama takıldı. Bu Değer yükselmesi bir hastalık belirtisi olma ihtimali var mı acaba?! Daha önce hiç 0,01 üzerine çıkmamıştı.
Doktor çok asabi ve sert birisiydi. Ben Bu ay 1 hafta boyunca sol kasıgımdan sancılandım. Kanamam çok farklıydı ve sadece 1 gün sürdü. Ben bu şikayetlerimi doktora anlatamadım. Tam agzımı açıp anlatacaktım ki, ''Senin konuşmana gerek yok ben Ultrasondan senin sıkıntılarını görebiliyorum.Senin 1 rahatsızlıgını anlattıgında ikinci bir rahatsızlıgını dinlemem sen boşa konuşmuş olursun.Hiç Bir Doktorda ikinci bir cümleyi dinlemez Dedi'' Ben şok oldum.:KK57: Bir Dahada o Doktora gitmeyecegim.İlk ve Son Oldu bu gidişim

Back