- 21 Haziran 2018
- 78
- 41
- 38
- 30
- Konu Sahibi Annelikhayalii
-
Bazen 29 gün de bir bazen de 34Kaç günde bir adet oluyorsun canım yeni gebeliğe benziyor daha yükselir bence
O zamann normal canım iki gün de bir tekrarlarBazen 29 gün de bir bazen de 34
Değerin normal bence benim 26.günümdü 10.9 çıktı 2 gün sonra 44.9 çıktı erken öğrendim yani ama daha önce kimyasal geçirdiğim için şuan değerimin yükselişini takip ediyorum kan vererekMrb dün idrar testi yapmıştım silik çıktı bugün kan verdim bthcg 32.3 çıktı çok mu düşük değer bugün adet başlangıcıdan itibaren adetimin 33. Günü yarddımcı olur musunuz
Çok az iki gün sonra tekrarla cnmİyi akşamlar arkadaşlar adet günümden 10 gün önce kan değerim de bthcg 71.6 çıktı bugun tekrar yaptırdım 107 çıktı normalde bugun yada yarın adet günüm normalmi sizce bu artış
Muhtemelen son değerden sonra biraz daha yükselip düşüşe geçmiş, yani kimyasal gebelik yaşıyorsunuz. Kanamayla birlikte sıfırlanacaktır.İyi geceler bugun tekrar yaptırdım 106 çıktı beta hcg neden acaba
Üzülmeyin, sağlıksız bir gebelik olduğu için vücut onu kabul etmeyip yolluyor. Benim de ilk denemem kimyasal gebelikti, sonraki ay hamile kaldım.Yükselme ihtimali varmı acaba ilk gebeliğim olacaktı
Üzülmeyin, sağlıksız bir gebelik olduğu için vücut onu kabul etmeyip yolluyor. Benim de ilk denemem kimyasal gebelikti, sonraki ay hamile kaldım.
normal sayılır. 2 gün sonra aynı saatte kan verin eğer %60dan fazla artıs varsa sağlıklı ilerliyor demektirArkadaşlar merhaba. 29-30-31 günde bir adet oluyorum. Biraz düzensiz yani. Sat 17 aralık. Ve 17 ocakta beta hcg 17,9 . Yani nerdeyse adet günümde. Sizce düşük mü
Cevabın için teşekkür ederimnormal sayılır. 2 gün sonra aynı saatte kan verin eğer %60dan fazla artıs varsa sağlıklı ilerliyor demektir
Bugün tekrarlayın 2 kat arttıysa normaldir.Arkadaşlar merhaba. 29-30-31 günde bir adet oluyorum. Biraz düzensiz yani. Sat 17 aralık. Ve 17 ocakta beta hcg 17,9 . Yani nerdeyse adet günümde. Sizce düşük mü
Geç döllemedir belki düzensizmiş iki güne bir artarsa sıkıntı yokArkadaşlar merhaba. 29-30-31 günde bir adet oluyorum. Biraz düzensiz yani. Sat 17 aralık. Ve 17 ocakta beta hcg 17,9 . Yani nerdeyse adet günümde. Sizce düşük mü
Çokkkkk teşekkürlerÜzülmeyin, sağlıksız bir gebelik olduğu için vücut onu kabul etmeyip yolluyor. Benim de ilk denemem kimyasal gebelikti, sonraki ay hamile kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?