Btn dertler Kadnlarn m? Erkekler de Elerinden ve Kaynanalarndan çekerler mi?

kadının yükü ağır..ve kadın hassas..detaycı..erkek üstünkörü yaşıyor sorunlarını..çok takmıyor kafasına...hangi erkekle k.validesi arasında aa bana böyle dedi diye bi konu geçerki...yada hangi k.valide damadına bak şunu şöyle yapıcan der..ev düzenine karışır..yok gelmedi,aramadı sormadı der???
kadın herşeyi çeker...sorumluluk onda..ev,iş,koca,çocuk,k.valide.....
çok zor..çoookkk

erkeklerde çekiyo tabiki ama kadınlar gibi anlatamıyolar.birde kadınlar kadar ince ayrıntılara takılmıyolar.yani herşeyi sorun etmiyolar
ayrıca eşinin ailesi evine biraz fazla müdahalede bulunsun hemen aslan kesiliveriyorlar
sonu ne olursa olsun devirip döküyolar kadınlar gibi yuvam deyip herşeye susmuyolar
sonuçtada tabiki kadınlar kadar ezilmiyolar.

benim eşim kimseden çekmiyo kendi ağzıyla söylüyo
herkes bana karsı melek gibiler diyo
bense başta kayınpeder ve elti sonra kaynana ve görümceler sonrada kayınlar

ıkı erkek kuzenım de çapkın olmamalarına karşın eşlerının kıskançlıklarından çok çektıler. kaydirigubbakcemile bırı şirketını basıp sekreterı dövdu nedenı ıse konuşurken bey dememesiymiş (ki bana göre kızcagız daha stajyerdı nasıl konuşacagını bılmıyordu daha 14 yaşındaydı) ama o oyle ınanmış kı kuçucuk kızın onurunla oynadı,ustune eşi işsiz kaldı. Diğer kuzenımın eşi ise bızımle konuşturmuyor dunya halıymış bız boşanıp onu sevebılır ayartabılımışizzz. Şanssız erkekler dolu bence mesela benım eşim annemden çekıyor, annem çok alıngan her ay bır kere eşime tavır yapar, garıbım alttan almaktan bezdı artık.

aklıma hemen gelen bırı daha var, adam eşi yuzunden sureklı borç ıçınde. yemek yapmaz, çocuk ıstemez, evden dışarı çıkmaz, sureklı onum yok bunum yok. ev eşya dolu ama doymuyor arkadaş. adamcagız hep bunalım.

benim eşimlede annem pek anlaşamazlar canım
maalesef birkaç kez ciddi kavgalarıda oldu.aslında ikiside çok iyiler ama fevriler.çabuk sinirleniyolar ve tabi sudan sebeplerden büyük tatsızlıklar çıkıyo:bbo:
ama onun dışında ailemi eşim çok sever.babam için her zaman allah kayınbabama uzun ömür versin der.kardeşlerimide çok sever.yani bu yönden şanslı gruba giriyo benimki tabi annemi saymazsakkaydirigubbakcemile3ama annemlede aralarını ben buluyorum.zaten çok sık biraraya gelmiyolar

Çok güzel bir konu bulmuşsunuz Seval ... Keyifle okuyorum..

Hanımının yakınlarından çeken onca erkek varken ve hiç dile getirilemezken burada paylaşmanız harika....

bır de söyle bır sorun yaşar erkekler; cok sevdıklerı bayan arkadaşlarıyle göruşturmez eşler. ben de bunu anlamam. benım eşimın cınsıyet farkı olmadan butun arkadaşlarıyla göruşuyorum, önce fırsat tanınmalı nıyetıne bakılmalı sonra karar vermelı bence. bu konudan çok çeken erkekler var bılıyorum.

walla benim de yakın bir arkadaşım var, eşine o kadar baskı yapıyorki, adama otur dese oturuyor kalk dese kalkıyor. esım de ben de hayretler ıcerısınde onları ızledık. kız oyle bı ınandırmıskı adamın daha ıyısını bulmayacagına,sankı gokten Allah tarafından gonderılmıs bır melek gıbı goruyor adam :lepi:
konusmanın ortasında tamam artık espırı yapma sus, yeemklerı zaten adam yapıyor sureklı :ecrin_bebek:
gerçekten hayretler içerisinde kaldım, eşim de ne kadar şanslı oldugunu bır kez daha anlamıs oldu hihoyyyt

:1shok::1shok:::mymeka::bbo::bbo:

arkadaşlar anlatın anlatın valla çok hoşuma gitti ve büyük bir zevkle okuyorum.emeğinize ellerinize sağlık çok güzel olmuş.ben çekenler tarafındayım.eşimle ailem senede 1 ancak bazende tlf konuşurlar hepsi o kadar.o yüzden ailemle arası çok iyidirhihoyyyt

aynen dediğin gibi kadının cefa çekmeye gönüllü olması herşeyi omuzlarına almalarına sebep oluyor ama bu yavaş yavaş değişmeye başladı. toplumda değişmeye yüz tutuyor artık kadın ekonomik özgürlüğüyle beraber kapıyı çarpıp giden taraf olmaya başladı. bunun neticesinde erkekler kafalarına göre davranamayacaklar zamanla inşallah.....

ewet ya hiç bir kayınvalide damadının ew düzenine karışmamıştır heralde:)

nasıl hasta bir zihniyetmiş o kadın yaaa......baya hikaye çıktı ortaya kadınlarla ilgili:)

allah allah nasıl sağlamış o otoriteyi adamın üstünde
biraz bizlerede tüyolar versinde rahat edelim:)))))

Aaaaa ne güzel.Masal kahramanı mı acaba bu adamdelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
Ancak görünce inanırım herhalde..
Arkadaşını siteye üye etsen de,feyz alsak kendinden yaaa..:roflol::roflol:

Aaaaa ne güzel.Masal kahramanı mı acaba bu adamdelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
Ancak görünce inanırım herhalde..
Arkadaşını siteye üye etsen de,feyz alsak kendinden yaaa..:roflol::roflol:
:))))ewet masa kahramanı olabilir

olmaz mı ? Nadir de olsa ben eşinden dayak yiyen erkeği bile duydum.Ama bir tarafım inceden sevinmiyor da değil hani....:jeyyar:

kesinlikle çekiyorlar ama kadınlar daha fazla çekiyor. belki biz çoook taktığımız için belkide eşlerimiz ailesiyle iyi geçinmemiz yönünde baskı uyguladığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…