walla benim de yakın bir arkadaşım var, eşine o kadar baskı yapıyorki, adama otur dese oturuyor kalk dese kalkıyor. esım de ben de hayretler ıcerısınde onları ızledık. kız oyle bı ınandırmıskı adamın daha ıyısını bulmayacagına,sankı gokten Allah tarafından gonderılmıs bır melek gıbı goruyor adam :lepi:
konusmanın ortasında tamam artık espırı yapma sus, yeemklerı zaten adam yapıyor sureklı :ecrin_bebek:
gerçekten hayretler içerisinde kaldım, eşim de ne kadar şanslı oldugunu bır kez daha anlamıs oldu hihoyyyt
Erkek her yerde ve her zaman erkektir...
Bir kadinin tasidigi yükü tasimaz...tasittirmayizki zaten...cünkü biz kadinlarda olan anlayis...sabir...hosgörü ve vicdan erkeklerde yok...
Hangi kadin anneside olsasi esinin ezilmesine izin verir?
Hangi kadin babasinin esine haksizlik yapmasina göz yumar?
Hangi kadin evinde esi iyle mutlu huzurlu olduktan sonra disardaki harama bakar?
Ceken erkek olsa bile bir kadin kadar cekmez...bir kadinin yaptigi fedakarliklari yapmaz ve bir kadin kadar dayanamaz...
Bakar hic cekilecek gibi degil...kapiyi carpar ve gider...
ewet ya hiç bir kayınvalide damadının ew düzenine karışmamıştır heralde:)kadının yükü ağır..ve kadın hassas..detaycı..erkek üstünkörü yaşıyor sorunlarını..çok takmıyor kafasına...hangi erkekle k.validesi arasında aa bana böyle dedi diye bi konu geçerki...yada hangi k.valide damadına bak şunu şöyle yapıcan der..ev düzenine karışır..yok gelmedi,aramadı sormadı der???
kadın herşeyi çeker...sorumluluk onda..ev,iş,koca,çocuk,k.valide.....
çok zor..çoookkk
nasıl hasta bir zihniyetmiş o kadın yaaa......baya hikaye çıktı ortaya kadınlarla ilgili:)ıkı erkek kuzenım de çapkın olmamalarına karşın eşlerının kıskançlıklarından çok çektıler. kaydirigubbakcemile bırı şirketını basıp sekreterı dövdu nedenı ıse konuşurken bey dememesiymiş (ki bana göre kızcagız daha stajyerdı nasıl konuşacagını bılmıyordu daha 14 yaşındaydı) ama o oyle ınanmış kı kuçucuk kızın onurunla oynadı,ustune eşi işsiz kaldı. Diğer kuzenımın eşi ise bızımle konuşturmuyor dunya halıymış bız boşanıp onu sevebılır ayartabılımışizzz.Şanssız erkekler dolu bence mesela benım eşim annemden çekıyor, annem çok alıngan her ay bır kere eşime tavır yapar, garıbım alttan almaktan bezdı artık.
beğendiğiniz için çoook tşk ederim....Çok güzel bir konu bulmuşsunuz Seval ... Keyifle okuyorum..
Hanımının yakınlarından çeken onca erkek varken ve hiç dile getirilemezken burada paylaşmanız harika....
allah allah nasıl sağlamış o otoriteyi adamın üstündewalla benim de yakın bir arkadaşım var, eşine o kadar baskı yapıyorki, adama otur dese oturuyor kalk dese kalkıyor. esım de ben de hayretler ıcerısınde onları ızledık. kız oyle bı ınandırmıskı adamın daha ıyısını bulmayacagına,sankı gokten Allah tarafından gonderılmıs bır melek gıbı goruyor adam :lepi:
konusmanın ortasında tamam artık espırı yapma sus, yeemklerı zaten adam yapıyor sureklı :ecrin_bebek:
gerçekten hayretler içerisinde kaldım, eşim de ne kadar şanslı oldugunu bır kez daha anlamıs oldu hihoyyyt
walla benim de yakın bir arkadaşım var, eşine o kadar baskı yapıyorki, adama otur dese oturuyor kalk dese kalkıyor. esım de ben de hayretler ıcerısınde onları ızledık. kız oyle bı ınandırmıskı adamın daha ıyısını bulmayacagına,sankı gokten Allah tarafından gonderılmıs bır melek gıbı goruyor adam :lepi:
:))))ewet masa kahramanı olabilirAaaaa ne güzel.Masal kahramanı mı acaba bu adamdelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
Ancak görünce inanırım herhalde..
Arkadaşını siteye üye etsen de,feyz alsak kendinden yaaa..:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?