ben şimdiye kadar hiç kayınvalidesinden dertli bir damat görmedim çevremden işitmedim...
arkadaşlar var diyorsa mutlaka vardır....fakat çok yaygın olduğunu düşünmüyorum...
yani 100 geline karşılık ancak bir kaç damattır diye tahmin ediyorum.
benim eşim canımbenneyaptımkiailemde herkesi çok sever özelliklede babamı
ama annemle en başından itibaren yıldızları barışmadı.:jeyyar:ikiside çok sinirli sırf bu sinirleri yüzünden saçma sapan sebeplerle büyük kavgalar ettiler.ben arayı hep hoş tutmaya çalıştım.sürekli eşimi anneme övdüm.inan eşimle sıkıntılarımı bile anneme anlatamadım sırf annemle eşimin arası açılmasın diye ama yinede pek kar etmedi.
şimdilik iyi gibiler ama ikisininde sağı solu belli olmuyo.bir bakıyosun ufacık bişeyden fırtına kopmuş.bu çok kötü bir durum.işin kötüsüde benim hiçbir hatam yok.hata hep ikisindesenağlamaama arada olan bana oluyo
inşallah bundan sonra daha da iyi olurlar çocuk gibi hareket etmeyi bırakıp biraz olgunlaşırlar:Saruboceq:
BİR derdim varburayı okuduğumdan beri kadınların eşlerinden kaynanalarından eltilerinden görümcelerinden yana dertli olduğunu, sıkıntılar çektiğini daha net anladım kimi kocam bana karşı ilgisiz diyor kimi onu denediğini ve hayal kırıklığına uğradığını söylüyor,kimi aldatıyor mu?diye şüphe ediyor. kaynanalar ayrı bir konu zaten say say bitmez....daha bunlar dertlerin minicik bir kısmı erkeklerinde bu tarz problemleri var mı?(varsa bile bu kadar yoğun olduğunu sanmıyorum)yoksa tüm dertler kadınların mı? ewliliğin,özel hayatın akrabaların sıkıntısını biz mi çekiyoruz??????????CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?