Bu 1 Yıl Nasıl Geçecek

Merhaba arkadaşlar. Oldukça kısa keseceğim.
Ailemin istediği gibi fazla sessiz, fazla sakin bir evlilik yaptım ve bitirmek istiyorum fakat karşı taraf buna yanaşmıyor sözlü olarak birkaç kez gidersen git dedi ama ciddi konuşmaya yaklaşmıyor.
Dedesi onu babası gibi büyütmüş (işine gelmediğinde uzaklaştırmış, işine geldiğinde yanında çalıştırmış). Neyse dedesi yaşlı ve alzhimer hastalığı ve beraberinde tansiyon, kolesterol, şeker, nöropati vs var. Allah yardimcisi olsun yaşayan bir ölü gibi. Eşim balayı dönüşü ilk saatten gitti yanına, evleneli 1 ay oldu ve sadece 5-6 defa birlikte olduk. 2si balayı 3 ua da 4 kez evde. Düşünün artik
Gidersen git demiş, bizim yorumumuza gerek var mı ?

Dedesi için geçmiş olsun
Neden boşanmak istiyorsunuz peki ?
Sevmeden mi evlendiniz ?

Problem dede mi, evleneli 1 ay olup 5-6 kere ilişki yaşamak mı? Problem dede ise evlenmeden önce dedesinin durumunu biliyorsunuzdur evlendikten sonra da gidip gelme durumunu kestirmis ve bunu göze alarak evlenmissiniz. Problem iliski ise ayda 5-6 gayet iyi ne bekliyorsunuz 7/24 yataktan çıkmasın mı yeni evlendiniz diye.
Normal şekillerde evlenmiş bir çift için bu sayı bence de az.ama konu sahibinin evliliği o kadar temelsiz ki az seks yapıyoruz tarzı bir derdi olması bana da abes geldi.az olmasına az ama bu hikayede dert edilecek bir konu değil.daha doğrusu dert edilmesi mantıklı değil.

Bir an evvel bitsin bu mesele istiyorum çekişmeli kaç yıl sürer o korkutuyor mal mülk ne isterse alsın umrumda değil yeter ki huzur olsun, madem tek başıma yaşayacağım çekip gideyim.

Bir an evvel bitsin bu mesele istiyorum çekişmeli kaç yıl sürer o korkutuyor mal mülk ne isterse alsın umrumda değil yeter ki huzur olsun, madem tek başıma yaşayacağım çekip gideyim.
1 ayda ne malı mülkü alacak bu adam?kanunen zaten alamaz.açın çekişmeli davayı koyun kapının önüne.istediğiniz bu değil mi?hayat sizin.

Evlenmek de çocuk oyuncağı oldu. Size o kadar kişi önceki konunuzda yapma etme diyor evleniyorsunuz, daha 1 ay olmadan özgür kız moduna girip kimse karışamaz bana tayin isteyeceğim kafam rahat olacak bilmem ne. İnsanlar sizin hayal ettiğiniz hayatı yaşamanız için bastığınız basamak değil. Nasıl içinize siniyor anlamıyorum. Vicdan yahu milletin günahına girmeyin. Ha şuraya elle tutulur bir neden yazsan derim kadın haklı boşansın. 6 kere birlikte oldum dedesiyle çok şöyle böyle gönlüm yok evli kalmaya desene sen şuna.

Açın davayı gidin o zaman. Anlaşmalı olmak zorunda değil. Sizinle anlaşmak da zor zaten eski konularınızdan belli. İlk evliliğiniz de bu tarzdaydı,bu da böyle. Bir tek siz iyi değilsinizdir eminim. Kendinizde de hatayı aramalısınız.

Adam 43 yaşında,1 ayda 6 defa seks de normal. İnsan bu yani,ejderha değil.

Biraz abartmışsınız. İlişki sayısı az değil. Dedeyle ilgili olan konu baştan belliymiş. Haklı olduğunuz noktalar var ama boşanma sebebi değil bence bir ay gibi bir sürede. Evliliğe adapte olur o da zamanla. Sabredin, anlayış gösterin

Bu işte işin en acı yanı, annemin bencilliği canıma yetti, kendisi babamla evlenirken tüm sülaleyi karşısına almış bana gelince kronik hastalığımı kullanarak bir sağlığımı öne sürer. Neymiş nişan olmadan evlerine gidilir mıymış, nisanlanirsin tanımaya başlarsın vazgeçmek istersin yok millet ne der vs. Neden nisanlanilir daha iyi tanımak için dediğimde tonla laf.
Siz anneniz kadar güçlü olamadığınız için mi faturayı bu adama çıkarıyorsunuz? Dedeyi biliyordunuz zaten. Cinsellik sayısı da kişiye göre değişir. Az da sayılmaz. Bu adamdan boşanırsanız hayatınız daha güzel olmayacak. Sorun ne aileniz, ne de bu adam. Sorun sizin sahip olduğunuz her şeye rağmen olgunlaşamamış ve içinizde bir irade oluşturamamış olmanız. Adımlarınız sağlam temeller üzerinde değil. Alacağınız ah da cabası

Annem tanınmış bir avukattı tek derdi biriyle görülürsem itibarının zedelenmesiydi.
Hangi kadın böyle bir avukata güvenebilir? Düşünsene eşinle ya da başka bir erkekle davalıksın ve avukatın önceliği itibar. Ya da kocan boşanma davası açıp bu avukatla anlaşıyor ve üstüne salıyor. Kendi evladına bırak faydayı zararı olan bir kadın avukat başka kadınlara ne ithamlarda bulunur. Hangi ilde olduğu bilinse en azından kime gitmeyeceğini bilir koca mağduru kadınlar. Kızım hata yapmış ama yalnız değil en az zararla atlatmasını sağlamalıyım demez mi bir anne, üstelik avukat.

2 ayda koşa koşa evlenince ne bekleniyor anlamıyorum. Karşındakinin yeme içme giyinme tarzını bile öğrenemezsin bu kadar sürede.

çok acelecisiniz yaşınıza göre biraz mantıklı ve sakin kalmanızı öneririm.

dede bu durumdaysa muhtemelen yakında gidicidir malesef. eşinizde size kalır az dayanamazzmısınız

Òzetle aile olamıyoruz, en ufak aksilikte eşim koşuyor, dayısı, annesi ve teyzesi dedesinin yanındalar aynı sitedeler zaten. Neyse ben boşanmadan tayin isteyemez miyim? Ya da çekişmeli açılsa dava hemen bu sebepten tayin hakkım var mı? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkür ederim.
Ne yani onu büyüten dedesi hasta ve ihtiyaç olduğu için eşiniz ona gidiyor diye boşanacaksınız öyle mi? Bencede boşanın siz iyi günde kötü gündeyiz sadece iyi gün olarak anlamışsınız.

Bile bile evlenip sonra ayrılmak istiyorum demek

Back
X