Bu 26 kilo Gİ DE CEK !

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Merhabalar:)
Defalarca gunluk acip diyet yapip kah almis lah vermis biri olarak...

Yeniden.

Ama bu defa daha azimli.

Kendimden bahsedeyim :)

20 yasindayim. 180 boyundayim. 96.5 kiloyum :)

Yagli yagli durmuyorum boyumdan dolayi ama cok iriyim. Ve artik bu boyda sulun gibi bir genc kiz olmak istiyorum..

Uzun zamandir dikkat ediyorum aslinda. Spor yapiyorum.

Ama bugun hakikatli bir diyet ve spora basliyorum.

Hedefim 65 70 arasi. 70 yeterli olur sanirm bilmiyorum ki hic o kilolarda olmadim:)

Ilk hedef 90 !

Hepimiz inncecik oluruz insallah:)

Daha once bu gunlugun faydasini gordum.
Yine gorecegim.

Heeeepimize bol sanss fistiklaar :*

O zaman ilk gunluk seysini yazim:)

SABAH

ONCE YARIM LITRE SU ICILDI

BIR KASE SEBZELI YOGURT CORBASI
2 ADET YESIL BIBER
2 DILIM KEPEKLI EKMEK
2-3 CATAL INCIR RECELI......

SAAT 13.00 SUANA KADAR 1.5 LITRE SU ICILDI

AZ ONCE BIR CAY BARDAGI TURK KAHVESI ICTIM.

KAHVALTI BIRAZ KALORILI OLDUGU ICIN GUN ICINI HAFIF GECIRECEGIM

BAKALIM...

Evdeki sorunlardan ne dikkat edebildim ne yazabildim..
Azmim yerinde ama huzur yerinde degil:)
Neyse

SABAH
Limonlu eti form
Sekersiz az sutlu sade nescafe

Arada 4 5 tane minik yayla salataligi yedim

NIYE KIMSE YAZMIYOR

OGLEN (14.00)
Bir kase etli nohutlu patlican sulusu
2 dilim kepekli ekmek
1 buyuk bardak Ayran
Kirmizi yesil biberle hirt hirt:)

ARA
HAVUC SEFTALI VE UZUM SIKTIM KATI MEYVEDEN. ONU IcTIM

BOL BOL DA SU

selaam :) ben yaziyorum bak,sana destek olmaya geldim. bende 21 yasinda 167 boyunda 70.1 kiloyum :) ayin 13ünden beri 1.4 kilo verdim toplamda.

kahvalti 11:30
1 tabak karpuz,
4 yk cökelek

saat 15:45
150 gr üzüm

aksam 18:05
1 kase (6 yk) patlican kavurmasi,
1 kase yogurt

bugunu böyle kapaticam insallah, bisiklet binerim diye düsünüyorum umarim caymam.

selammm ben de varımm
16 günde 5,5 kg verdim 85ten 79,5a düştüm boyum 1.70,ilk hedef 70 sonra 60a kadar zorlıcam bakalımm hepimize başarılar bozmak yokk

1 tabak karpuz,
4 yk cökelek

150 gr üzüm

1 kase yogurt

bugunu böyle kapaticam insallah, bisiklet binerim diye düsünüyorum umarim caymam.
saat 21:30 da, 1 fincan ihlamur ictim, yaninda da 3 tane torkunun yulafli bisküvisinden yedim.

aksam üzeri 15 dk bisiklet bindim, öglen de 15 dk binmistim, toplam yarim saat bisikler sürmüs oldum, bugunluk spor bu. bir de su aksam az da olsa atistirma huyumdan vazgecersem harika olacak.

merhaba :) sabah kahvaltısı geçiştirilmiş sanki kedicikmiyav öğle yemeğini beğendim kahvaltı en önemli öğün dikkat et ona lütfen sıkı ve güzel olsun başarılar dilerim

:) metobolizmam cok yavasladi, senelerdir hep diyet yapip yapip geri aldigim icin vucut direniyor bu defa. 2 sene önce 58 e düsmüstüm hoop geri aldim.
sık alip verince metabolizma skntisi oluyor hep. Yesil cay bol hareket cozecektir:)

1 tabak karpuz,
4 yk cökelek

150 gr üzüm

1 kase yogurt

selammm ben de varımm
16 günde 5,5 kg verdim 85ten 79,5a düştüm boyum 1.70,ilk hedef 70 sonra 60a kadar zorlıcam bakalımm hepimize başarılar bozmak yokk
aa guzel vermissin evet durmak yoook hepimiz devam incecik olana kadar

merhaba :) sabah kahvaltısı geçiştirilmiş sanki kedicikmiyav öğle yemeğini beğendim kahvaltı en önemli öğün dikkat et ona lütfen sıkı ve güzel olsun başarılar dilerim
evet kahvalti sey oldu biraz tesekkurederiim

normal diyet listesi gibi değil ondan dedim kız sabah mesela karpuz peynir takılmışsın öğle yemeği olmamış üzüm yemişsin ondan dedim hep mi böyle yoksa dün mü böyle oldu
hii tamam ögle yemegi yemeyi sevmiyorum, kahvaltiyi da canim sabah ne yemek isterse onu yiyorum. günde 2 ana ögün olarak besleniyorum ben :)

hii tamam ögle yemegi yemeyi sevmiyorum, kahvaltiyi da canim sabah ne yemek isterse onu yiyorum. günde 2 ana ögün olarak besleniyorum ben :)
kahvaltıda değişik takılmayı seviyorsun sanırım bende öyleyim bazen değişiklik arıyorum hep aynı şeyler bunaltıyor
karnın acıkmıyor mu öğlen yemiyorsun kız

Guuunaydiiim

SABAH
YARIM BARDAK YESIL IKSIR
ICERIGI SALATALIK NANE MAYDANOZ ELMA VE LIMON
GAYET TOK TUTTU

OGLEN
TAVUK HASLADIM
BOL YESILLIKLI HARIKA BI SALATA

AMA HENUZ YEMEDIM
TAVUGU NASIL TATLANDIRSAM DIYE DUSUNUYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…