- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
Ay hosgeeeldiim:) ben tartilmadim henuz ama bakalim. Da senin cok bi kilon yokmus zaten verirsin kisa zamandaaa:)selaam :) ben yaziyorum bak,sana destek olmaya geldim. bende 21 yasinda 167 boyunda 70.1 kiloyum :) ayin 13ünden beri 1.4 kilo verdim toplamda.
:) metobolizmam cok yavasladi, senelerdir hep diyet yapip yapip geri aldigim icin vucut direniyor bu defa. 2 sene önce 58 e düsmüstüm hoop geri aldim.Ay hosgeeeldiim:) ben tartilmadim henuz ama bakalim. Da senin cok bi kilon yokmus zaten verirsin kisa zamandaaa:)
saat 21:30 da, 1 fincan ihlamur ictim, yaninda da 3 tane torkunun yulafli bisküvisinden yedim.kahvalti 11:30
1 tabak karpuz,
4 yk cökelek
saat 15:45
150 gr üzüm
aksam 18:05
1 kase (6 yk) patlican kavurmasi,
1 kase yogurt
bugunu böyle kapaticam insallah, bisiklet binerim diye düsünüyorum umarim caymam.
sık alip verince metabolizma skntisi oluyor hep. Yesil cay bol hareket cozecektir:):) metobolizmam cok yavasladi, senelerdir hep diyet yapip yapip geri aldigim icin vucut direniyor bu defa. 2 sene önce 58 e düsmüstüm hoop geri aldim.
kahvalti 11:30
1 tabak karpuz,
4 yk cökelek
150 gr üzüm
1 kase yogurt
bugunu böyle kapaticam insallah, bisiklet binerim diye düsünüyorum umarim caymam.
aa guzel vermissin evet durmak yoook hepimiz devam incecik olana kadarselammm ben de varımm
16 günde 5,5 kg verdim 85ten 79,5a düştüm boyum 1.70,ilk hedef 70 sonra 60a kadar zorlıcam bakalımm hepimize başarılar bozmak yokk
evet kahvalti sey oldu birazmerhaba :) sabah kahvaltısı geçiştirilmiş sanki kedicikmiyavöğle yemeğini beğendim kahvaltı en önemli öğün dikkat et ona lütfen sıkı ve güzel olsun başarılar dilerim
bu menü neden böyle değişik bir yöntem deniyorsun sanırım kuzumkahvalti 11:30
1 tabak karpuz,
4 yk cökelek
150 gr üzüm
1 kase yogurt
nerde degisik anlamadim :)bu menü neden böyle değişik bir yöntem deniyorsun sanırım kuzum
normal diyet listesi gibi değil ondan dedim kız sabah mesela karpuz peynir takılmışsın öğle yemeği olmamış üzüm yemişsin ondan dedim hep mi böyle yoksa dün mü böyle oldunerde degisik anlamadim :)
hii tamamnormal diyet listesi gibi değil ondan dedim kız sabah mesela karpuz peynir takılmışsın öğle yemeği olmamış üzüm yemişsin ondan dedim hep mi böyle yoksa dün mü böyle oldu
kahvaltıda değişik takılmayı seviyorsun sanırım bende öyleyim bazen değişiklik arıyorum hep aynı şeyler bunaltıyorhii tamamögle yemegi yemeyi sevmiyorum, kahvaltiyi da canim sabah ne yemek isterse onu yiyorum. günde 2 ana ögün olarak besleniyorum ben :)
aciktikca yiyorum :)kahvaltıda değişik takılmayı seviyorsun sanırım bende öyleyim bazen değişiklik arıyorum hep aynı şeyler bunaltıyor
karnın acıkmıyor mu öğlen yemiyorsun kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?