venüs çok hoş bi isim olur bence kızına
ismiyle büyüsün ömürlü olsun şimdiden
3ünün arasında en sevdıgım nurcihan oldu cnm:) aslında 3üde anlam olarak cok guzel.. Biliyorum dusunmek ıcın daha erken ama ne yapayım duramıyorum Benm eşimde oğlan olrsa babasının ısmını koycakmıs bu konuda dusuncelerınız neler kızlar?
biz ailecek doğacak çocuğa büyüklerin ismini vermeye karşııyız sonuçta çocuklara bağırıp çağrılıyor hatta bazen hoş olmayan sözler söyleniyor. kardeşim doğmadan önce babaannem ve dedm kız olursa babaannein adı erkek olursa dedin adını koycaksınız derdi . babam bu konuda bizden yana olup kardeşimin adını başka koyduk ama geçen annemle konuşuyorduk. annemle babam ayrı ve babaannemleri filan da hiç sevmez . annem dedi ki " düşünsene kardeşinin adını babaannenin adını koyduğumuzu her söylediğimizde aklımıza gelcekti " dedi. haksız da değil yani.
Katılıyorum sana canım ama eşim koymak istiyo babası eşim kucukken vefat etmiş onun için bişey diyemiyorum koymayalm fln dedm yanına bı ısım bulursn fln dedı ama ben seslenememkı babasının ısmı oluncacok hassas eşim bu konuda napcamı bılemıyorum :44:
Allah rahmet eylesin canıım sizinki daha hassas bir konu ama yanına bir isim koyabilrsinz. benim adım da büşra gözde. annem gözde olsun bitane olsun göze batan olsun demiş sonra Kuran da geçmiyor diye yanına büşra eklemişler. sizde 2 isim koyup kendi koyduğnz 2. isimle seslenebilrsnz =)
bu arada geçen televzyonda duydum çok hoşuma gitti yabancı ama türkiyede yaşayan bir ünlünün kızının adıymış : şira. benim çok hoşuma gitti . Şira yıldızının astronomide bilinen ismi Sirius'dur.. ben başta yabancı bir isim sanmıştım ama arapçaymış hatta Kuran da bile geçiyormuş =)
Ne yapalım artık 2.isim bulmaya başlasam iyi olucak aklıma hiç bişey gelmiyo kız olsa kolay bulurumda içime oğlan gibi doğuyo sanki neyse
Şira mmmmmmmm guzel geliyo kulağa anlamıda guzelmiş çok hoşuma gitti
anneler genelde babalardan daha heycnlı oluyor sanırım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?