hevesini kirmak istemem ama ben 3nude uygun bulmadim. cok daha guzel isimler var
biraz daha arastirin bence
benim favori isimlerimide yazarim defne asli gokce ipek aylin
hiçbirini beğenmedim desem ayıp mı olur ki :26:
ben olsan venüs koyardım..ama şunuda unutmamak gerekirki çocuklar bazen çok acımasız olabiliyolar yani birbirleriyle dalga geçerken kırıcı olabiliolar.setenay bende o intibayı bıraktı..bilemiorum tabi bizimki sadece bi fikir..şu dönemde herkes çocuklarına farklı isimler koyuyo belki sadece bizim zamanıızdaydı o dalga geçmeler yani umarımda öyledir tabi:) boşver hangisi sana daha sıcak geliosa onu koy bence:)
üçü arasından seçim yapmak gerekirse , bence 'Nurcihan'
açıkçası sadece konunun başlığını okudum; venüs ismini düşününce aklımdan;, aynı eşinin dediği şey geçti.. demek ki bu tarz bi durumla karşılaşması olası..
Adıyla yaşasın yavrun.. Allahım , sağlıkla geçecek güzel, uzun bi ömür nasip etsin
böyle gezmeböyle gez rahat oll
nurcihan çok gusel hem kurandada var .........
Nurcihan : Cihan'ın nuru, ışığı. Dünyaya ışık saçan. Türk-Hind imparatoru Cihangir'in zevcesi
Seteney Guaşe : Çerkes dilinde bir anlamı ’’gözümün nuru’’ dur. Bir diğer anlamı da ’’yaban dağ gülü’’ dür. Bu isim kafkas mitolojisi olarak da kabul edilen nart destanlarında adı sıkça geçen Seteney Guaşe ’den gelmektedir.Guaşe prenses demektir
Venüs : Güneşe en yakın ikinci Gezegen, Zühre;
Çoban Yıldızı, Sabah Yıldızı, Akşam Yıldızı;
Mitolojide Güzellik ve Aşk Tanrıçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?