• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu acelelilik ve kapris beni bunaltıyor .Yardım

Bilmiyorum bu acele bu ısrar neden yani ikimizi düşünmek zorunda kasımda düğün olacak olsa ben mutlu olmam bunu biliyor kendisi

Bu arada çok çocuk da istiyor şimdiden evlenince hemen çocuğumuz olsun diyor ben de bu konuyu konuştum 2 3 yıl anca olur diye sonra da tekrar acıyor bana o konunun şakasını yapıyor sürekli

Acele etmese ben zaten çok mutluydum nisan için düğün için hazırlıklarıma başlamıştım
Bunun dışında içinize siniyorsa hazırliklarıniza devam edin.. Tabi çok uzarsa bu konu Ailelerden destek alın. Belki hatasını o zaman anlar

Ben ciddilesince şaka yaptım diyor biz ne zaman istersek o zaman olur diyor ama sürekli söylüyor ilerde de evlendiğimde bu kezde bunun baskınızı yapacak gibi hissediyorum

Ne olabilir onu düşünüyorum gizlediği bir durum mu var yoksa kaybetme korkusu mu ya da inat mi bilmiyorum çok üzgünüm
Yani bunu biz bilemeyiz her şey olabilir de, olmayabilir de. Benim eski sevgilim de acele ediyordu çünkü terk edildiği eski kız arkadaşı yeni ilişkiye başlamış. Aklınca ona hava atıp, seni unuttum, bak nasıl da başkasıyla evleniyorum, üstelik senden daha iyi, havası verecekmiş. Sonradan ayıktık bunlara hep tabi 😄
Bir de kafasında kendisine 30 yaş sınırı koymuş, 29 yaşında olduğu için etekleri tutuşmuştu

Ben ciddilesince şaka yaptım diyor biz ne zaman istersek o zaman olur diyor ama sürekli söylüyor ilerde de evlendiğimde bu kezde bunun baskınızı yapacak gibi hissediyorum
Çocuk konusu geçiyor şimdiden sürekli ben daha annelige hazır olmadığımı, gerçekten hazırken anne olma istegimi söyledim çünkü iyi bir anne psikolojik olarak iyi bir anne iyi bir çocuk demek bunu çok önemsiyorum illa çocuğum olsun diye çocuk olsun istemiyorum

Bu arada çok çocuk da istiyor şimdiden evlenince hemen çocuğumuz olsun diyor ben de bu konuyu konuştum 2 3 yıl anca olur diye sonra da tekrar acıyor bana o konunun şakasını yapıyor sürekli
Siz adamın her söylediğini kafaya takıp sorun ediyorsunuz belli ki.. Evlenince çocuk isteyebilir insan, siz istemiuorsanız konuşursunuz gidişata göre sonra belki sizde isteyebilirsiniz..

Ama böyle sorun gibi görürseniz her şeyi sizin için Evlilik kararı çok erken biraz daha olgunlaşmanız gerekiyor.

Hayatının her kararında bu kadar ısrarcı mı onu merak ettim ben. Evlilik, çocuk... Sizin kararlarınıza saygı duymayıp sürekli kendi fikrini empoze etmeye, aksi durumda da çocuk gibi trip atmaya alışmış, hep böyle mi?

Bilmiyorum ki nişanlandıktan sonra bu hal aldı diyorum acaba kasımda evlensem mi diyorum bu kadar uzayacağına ama tavırları soğukluğu beni korkutuyor

Çocuk konusu geçiyor şimdiden sürekli ben daha annelige hazır olmadığımı, gerçekten hazırken anne olma istegimi söyledim çünkü iyi bir anne psikolojik olarak iyi bir anne iyi bir çocuk demek bunu çok önemsiyorum illa çocuğum olsun diye çocuk olsun istemiyorum
Tam bir üreme iç güdüsü bu adamdaki. Evlenecek kişiyi bul. Bulundu ✅
Evlen ✅
Çocuk yap ✅
Toplumun beklentiler karşılandı ✅
Şimdi camış gibi yayılmalıyım ✅✅

Bu adam evlenince de sizi öyle bir boşlukta bırakır ki. Elde edince tam bir camış olur, tv telefon batağına düşer. Yerinizde olsam bu adamla ev-len-mem. Evlilik ikna ile olmaz, istemekle olur

Ben de yavaştan o kokuyu almaya başladım nedense nasıl bu kadar iyi birisi bu şekilde oldu diyorum kendimi sorguluyorum sürekli. Ben mi acaba büyütüyorum kasımda olmasa çok mu değişiklik olur diye

Mevzu sadece evlilik değil. Seni yönetmeye çalışıyor. İstediği olmadığında hep böyle davranacak. Bu adama taktik falan da işe yaramaz. Şimdi neyse, evlendiğinde bu davranışı kabul edebilecek misin? Bunun yüz katına hazırlıklı ol.

Hiç hazır değilim malesef :(
Böyle bir şeye hazırlıklı olunmaz zaten. En azından sana fragmanı gösteriyor. Forumda açılan konulara bir göz at, kızların hepsine sorulan ilk soru şu; nişanlıyken anlamadın mı?

Kızların cevabı ise; hayır çok iyiydi, uzun süre peşimden koştu, beni çok seviyordu...

Koca bir yalan. Gerçek yüzlerini gösteriyorlar ama kızlarımız bunu anlamak istemiyor.

Evlilik meselesini çok iyi düşün lütfen. Bu dünyada senden bir tane daha yok, hayatını iyi yaşa.

Back
X