• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu acı ne zaman geçer ?

zebbra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
668
1
96
İstanbul
5 yıllık ilişkim bir telefonla bitti.
Dolu dolu bir 5 yıl yaşadık onunla.
Bundan 2 ay önceye kadar ilk günkü gibi tapıyordu bana. Ne olduysa son 2 aydır benden uzaklaştı, hiç bişi paylaşamaz konuşamaz olduk. Daha önce çok kez sordum ona nye böylesin diye. İçimden bişi yapmak gelmiyor dedi sadece sana karşı değil herkese karşı böyleyim dedi. Bitirelim dedim istemedi. Biraz düzelir gibi oldu ama ne olduysa şu bi kaç gündür gene aynı şeyleri yaşamaya başladık. Haftada 2-3 kez benimle görüşmek isteyen adam gitti haftada bir kez zar zor görüşen adam geldi. İçinden benimle görüşmek gelmediğini çünkü devamlı aynı şeyleri yaptığımızı söyledi. En ufak bişide beni beğenmiyorsan ayrıl ben böyleyim demeye başladı. İş ayrılmaya gelince beni hiç bırakmadı. Ama sözleri çok dokunuyordu. Bi ara bana ayrılsak beni özlemeyeceğini bile söyledi.
Gelgelelim bir kaç gündür ayrılmak vardı kafamda çünkü artık çok bunaldım çok yoruldum. Telefonda konuştuk buluşup konuşmak istedim. 2-3 gün beni oyaladı işlerim var diye. Bu akşam tekrar aradım akşam çıkalım diye gene buluşmak istemedi. Ve sonunda olan oldu. Benim ayrılmak isteyeceğimi anladı ve bana 'yüzyüze gelince bitirceksin bu yüzden gelmiyorum eğer ayrılacaksak telefonda bitirelim' dedi. Bitirelim dedim ve bitti.
Ne oldu niye bu hale geldik anlamadım. Canım çok yanıyor. Bu acıya dayanmak gerçekten çok zormuş.

5 yıl bu kadar çabuk bitiyorsa acısı da kolay geçer

içimden bir ses karşı tarafın bırakmayacağını söylüyorbilmiyorumkismile

canım üzülme bence arar seni barısalım dıye:teselli:
acaba maddi yda manevi bi sıkıntısı mı var sevgılının:uhm:

5 yıl bu kadar çabuk bitiyorsa acısı da kolay geçer

içimden bir ses karşı tarafın bırakmayacağını söylüyorbilmiyorumkismile

Ne olduğunu hiç anlamadım. 5 yıl boyunca bir kez bile böyle olmadık. Herkes maşalla falan derdi o derece yani. Nolduysa 2-3 aydır yabancı gibiydik. Öyle sözler söyledi ki kalmaktan çok gitmek kolay oldu benim için.

canım üzülme bence arar seni barısalım dıye:teselli:
acaba maddi yda manevi bi sıkıntısı mı var sevgılının:uhm:

Sadece işten çıkmıştı çalışmıyordu. Ama bununla bir alakası olmadığını söyledi. Bende bu yüzdendir diye düşündüm ama bundan kaynaklanmadığını söyledi hep.

Sadece işten çıkmıştı çalışmıyordu. Ama bununla bir alakası olmadığını söyledi. Bende bu yüzdendir diye düşündüm ama bundan kaynaklanmadığını söyledi hep.

o zaman akıla 2 şey geliyo ya sevgisi azaldı yada başka biri var ki inşallah böyle birşeyler yoktur..
sen bekle bakalım 1 2 güne arar muhtemelen bu kadar güzel bi ilişkiniz vardı madem yapamaz sensiz.

o zaman akıla 2 şey geliyo ya sevgisi azaldı yada başka biri var ki inşallah böyle birşeyler yoktur..
sen bekle bakalım 1 2 güne arar muhtemelen bu kadar güzel bi ilişkiniz vardı madem yapamaz sensiz.

Başka birnin olduğunu düşünmüyorum çünkü gerçekten öyle bir insan değil en azından olsa bile direk onun ayrılacağını biliyorum. 5 yıl oldu o kadar iyi tanıyorum artık onu. Evet sevgisi azalmış olabilir bilemiyorum. Zamana bıraktım..

ya da işten çıktığı için ciddi anlamda bunalıma girdi hani bazen olurya kendini çok kötü hissedersin herşeyden nefret edersin kimseyi arıyıp sormassın bana öyle geldi umarım bi an önce düzelir

bana şöle geldi sanki başkası varmış ve o bundan vicdan azabı duyuyormuş gibi ..
olmaz demeyin , insaoğlu ne olacağı ne düşüneceği belli olmaz ...
inşallah yoktur o daha zor ...

Bence başka biri yok ama biraz zaman ver karşı tarafada kendinede.5 yıllık ilişki bu kadar kolay bitebilir mi ? Zaten içimden bi ses karşı tarafın çok dayanamıcağını söylüyo ama kafasını toplaması için zaman gerek.İşten filanda çıkmış bunalımda olabilir size yansıtmak isemediğinden uzaklaşmıştaa olabilir.Çok zor ama biraz sabrederek zamana bırakmak gerek.

bana şöle geldi sanki başkası varmış ve o bundan vicdan azabı duyuyormuş gibi ..
olmaz demeyin , insaoğlu ne olacağı ne düşüneceği belli olmaz ...
inşallah yoktur o daha zor ...

Yok hayır kesinlikle olmaz demiyorum. Bu benm başımada gelebilir hayatta herşey olabilir. Sadece böyle bişi hiç hissetmedim. Belkide ona yakıştıramıyorum bilmiyorum..

tatlımm sen böyle bir şey hissetmediysen yoktur bence seni anlıyorum bende sanki içgüdüsel olarak bazı şeyleri hissedebiliyorum bak canım bence üzme kendini herşey olacağına varır seni aramazsa bu daha iyi olacak senin için demektir bence ararsada anladın mı beni tatlım demek istediğim emin olki hiç bir sonuç seni kötü etkilemeyecektir güven bana birçok arkadaşım var senin durumda ama kimisi çok mutlu oldu sonra tatlım lütfen üzme kendini

tatlımm sen böyle bir şey hissetmediysen yoktur bence seni anlıyorum bende sanki içgüdüsel olarak bazı şeyleri hissedebiliyorum bak canım bence üzme kendini herşey olacağına varır seni aramazsa bu daha iyi olacak senin için demektir bence ararsada anladın mı beni tatlım demek istediğim emin olki hiç bir sonuç seni kötü etkilemeyecektir güven bana birçok arkadaşım var senin durumda ama kimisi çok mutlu oldu sonra tatlım lütfen üzme kendini

Canım ben kadınların hemen hemen herşeyi hissedebileceklerine inanıyorum ki ben hissediyorum. Mesela benm bu erkek arkadaşımdan önce lise zamanlarında bi erkek arkadaşım vardı ilk aşk diyelim aldatıldım ve aldatıldığımı öğrenmeden daha doğrusu görmeden önce hissediyordum. Bu daha farklı bişi sevgisinide hissediyorum sevgisizliğinide. Belki bi dönemlik burhamdı bu ama onunla kalmam gururuma dokunuyordu. Evet şu an çok üzülüyorum ama bi yandan içim rahat en azından herşeye katlanmak zorunda olmadığmı gördü istediğim zaman bana ters gelen bişilerin olduğunu anladığım zamanlar çekip gidebileceğimi anladı. Sonuçta 5 yıl kimse kimseden kolay kolay vazgeçemez. Bir sınav bu bizim için eğer benden kolayca vazgeçmezse beni ararsa bişileri değiştirmeye çalışırsa bu sınavdan geçtik demektir. Aksi her ne kadar beni korkutsa da bununda hayırlı olacağını düşünüyorum. Dediğim gibi zamana bıraktım herşeyi..

Arkadaşlar merak edenler için yazıyorum. Dün gece beni aradı. Ağladı sızladı yalvardı. Çok pişman olduğunu bensiz yaşayamayacağını söyledi. Hatta kapımın önüne gelmiş balkona çık bi yüzünü göreyim seni dedi çıkmadım. Ağlıyordu konuşurken zaten seside çok kalındı muhtemelen bütün gün ağlamaktan sesi kısılmış. Bi de alkollüydü. Beni çok sevdiğini söyledi durdu. Ben istemediğimi gururumu kırdığını söyledim. Senin bana geri dönmeni beklicem dedi. Beklersen hata yaparsın dedim.

bana sebep o değil dese de işinden ayrıldığı için sıkıntı yaşıyor ve sana yansıtıyor gibi geldi.
herkesin çok sıkıldığı, içinden hiçbişey yapmak gelmediği dönemler olabilir, bence 5 yıllık bir ilişki böyle bitmemeli.
sevip sevmediğini sadece sen anlayabilirsin, umarım doğru kararı verirsin.

bana sebep o değil dese de işinden ayrıldığı için sıkıntı yaşıyor ve sana yansıtıyor gibi geldi.
herkesin çok sıkıldığı, içinden hiçbişey yapmak gelmediği dönemler olabilir, bence 5 yıllık bir ilişki böyle bitmemeli.
sevip sevmediğini sadece sen anlayabilirsin, umarım doğru kararı verirsin.

Problem beni sevip sevmemesi değil. Evet 5 yıllık bir ilişki böyle bitmemeli fakat çok kırıcı konuştu. Hani bana şu sıralar kendimi iyi hissetmiyorum sevgilim biraz rahatlamak istiyorum dese sonuna kadar onun yanında olurdum. Bana artık seni özlemiyorum sanırım aşkımız bitti özgür kalmak istiyoum dedi. Bende özgür bıraktım..

canım bence hemen böyle yapma ama anında git eski hale dönde demiyorum biraz daha yumuşak davran hareketlerini davranışlarını incele derim sana gerçekten seviyo muymuş bunu anlayabilirsin bence

Back
X