• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU açıkca Aldatma Değil mi?

Dou_You_Wanna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.632
8
116
Ankara
Arkadaşlar! Sizlere bir sorum olacaktı.. Erkek arkadaşınızla kavgalısınız ve ayrıldınız. Üzerinden yalnızca 2 gün geçti. Birbirinizi sinirle facebook tan silip engellediniz.. 2 gün sonra akşam sizi arıyor. Duygusal duygusal konuşuyor. Ama gece bir bakıyosunuz ki; Sizi aramadan önce bir kızı takip etmeye başlamış.. Sabah da sorduğunuzda onun eski sevgilisi olduğunu öğreniyosunuz.. Bu aldatma değil midir? O ki; gözün başkasına baksa aldatmış sayılırsın diyen adam; Ama size gelince öylesine bişey olduğunu önemsiz bişey olduğunu ve asla aldatma olmadığını söylüyor.. Sizce hangisi?

Arkadaşlar! Sizlere bir sorum olacaktı.. Erkek arkadaşınızla kavgalısınız ve ayrıldınız. Üzerinden yalnızca 2 gün geçti. Birbirinizi sinirle facebook tan silip engellediniz.. 2 gün sonra akşam sizi arıyor. Duygusal duygusal konuşuyor. Ama gece bir bakıyosunuz ki; Sizi aramadan önce bir kızı takip etmeye başlamış.. Sabah da sorduğunuzda onun eski sevgilisi olduğunu öğreniyosunuz.. Bu aldatma değil midir? O ki; gözün başkasına baksa aldatmış sayılırsın diyen adam; Ama size gelince öylesine bişey olduğunu önemsiz bişey olduğunu ve asla aldatma olmadığını söylüyor.. Sizce hangisi?

şimdiden bunu yapan daha sonra ne yapmaz kabul edersen yaptığını devam edecektir...

aldatmaya teşebbüs diyelim,

ayrılığınız biraz daha uzun sürseymiş ve karşıdakş bayan da meyilli ise görüşmek kaçınılmaz olurdu büyük ihtimla

belki merak edip bakmıştır ama erkek milletine güven olmaz barışacaksanda iyice burnunu sürt ki bir daha böyle birşeye yeltenmesin:23:şimdiden tavrını belli et:31:

Aldatma değildir fakat ayrılalı daha 2 gün olmuşsa eski sevgilisi aklına geliyorsa orda durup düşünmek lazım. :26: GErçekten seven erkek bir arayışa girmez, ayrılığın acısını yaşar. Birde şu açıdan bakın, belkide sizi kıskandırmak için öyle birşey yapmıştır, erkek arkadaşınızı siz tanıyorsunuz sonuçta?

Barışma olayı bitmiştir arkadaşlar. Bana aynısını 6 yıl önce yapmıştı. Sırra kadem basmıştım. 6 yıl sonra barıştığımızda ayaklarıma kapanıp hemde herkesin içinde bunu bidaha yaparsam en adi alçağım demişti. Annem gördü bu olayıda. Benim daha haberim yoktu. Anneme nasıl rezil oldum anlatamam.. Bu muydu güvenip yaslandığın adam dedi:50: :50: Bana açıklamalarıda daha beterdi.. Bunalımdaymış.. Bi anlık sıkıntıyla yapmış vs.. Ben tavrımı kesin belli ettim. Bugüne kadar beni çok çok çok kırdı sinirlendirdi bişey demedim. Bu sefer ağzıma ne gelirse saydım. Zorla face şifresini aldım. Bana ait ne kadar resim varsa sildim. Her yerden. Hattımıda değişiyorum.. Yalvarıyo beni bırakma bunu yapma diye.. Haa o kız içinde dediki.. Kaşarın teki zaten dedi.. Bugün bunu o kız için diyen yarın banada der dedim.

Aldatma değildir fakat ayrılalı daha 2 gün olmuşsa eski sevgilisi aklına geliyorsa orda durup düşünmek lazım. :26: GErçekten seven erkek bir arayışa girmez, ayrılığın acısını yaşar. Birde şu açıdan bakın, belkide sizi kıskandırmak için öyle birşey yapmıştır, erkek arkadaşınızı siz tanıyorsunuz sonuçta?

O da beni tanıyo. Bu durum karşısında ölüceğimi çok iyi biliyodu. Ve yaptı..

Erkek arkadaşınızın yaptığı çok ayıp. Madem kaşarın tekiymiş, ne diye takip etmiş? Bu durumda kendi sıfatı ne oluyormuş? Epey uzun bir ilişkiniz varmış anladığım kadarıyla, tavrınızı koyun. Bazı şeyler yılların verdiği birikimle hiç affedilmiyor, helede yıllar önce verilmiş bir söz varsa. Bugün bir sıkıntıda olup eski sevgilisini takip eden, yarın evlendiğinizde daha büyük sıkıntılara girdiğinizde ne yapacak? Hakkınızda hayırlısı olsun...

belki merak edip bakmıştır ama erkek milletine güven olmaz barışacaksanda iyice burnunu sürt ki bir daha böyle birşeye yeltenmesin:23:şimdiden tavrını belli et:31:

Bu "merakı"hiççççççç anlayamam...insan hayatında biri varken neden bir başkasını"merak"eder???

Sen onun için üzülürken "o" başkası gülsün diye maymunluklar yapıyordur...Eğer ona bi şans verirsen,kendini kandırmayı göze alıyorsun demektir.(bence)

Bu "merakı"hiççççççç anlayamam...insan hayatında biri varken neden bir başkasını"merak"eder???

bende anlamıyorum ama burda çok okudum kocam face de eski sevgilisini aratmış diye konu açanları çoğu bayanda merak etmiş olabilir bende arattım diye cevap yazmış olabiliyor demek ki:44:benim face yok kafam rahat

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Son gelişmeleri yazıyorum. Bugün üzüntüden bayılma tehlikesi bile geçirdim çok çok kötü durumdayım. Ağlamaktan gözlerim öyle bi kapandıki açamıyorum. Ve olayın çok daha beter çok daha iğrenç bi yönünü öğrendim. Sabah allem ettim kallem ettim onun face şifresini aldım ondan. İşyerine gelir gelmez hemencecik ne kadar resmim varsa sildim bi güzel.. Sonra bi dolanıyım face ini dedim. Eskiden çıktığı bir kızı daha aratmış ama onu bulamamış..:) Arkadaşlarıyla yaptığı konuşmalara bakıyım dedim. İstisnasız 4 kişiye demiş ki: "Yaw o kız beni seviyo ama ne biliyim benim kafam karışık, yaşam tarzı bozuk vs.. " Bunu nasıl demeyi içine sindirdi nasıl ondan sonra karşıma çıkıp haktan hukuktan bahsetti hiç anlamıyorum...İkincisi; aramızda şöyle bir olay olmuştu. Bir elektrik firmasında ön muhasebeci olarak çalışıyorum ben. Satıştaki arkadaşlar bana malzeme listesini verir ben de evrağı çıkarırım. Çok karışık bir listesi çalışan bir ERKEK arkadaşla beraber çözümlememizi tamamen safça beyfendiye anlatmıştım.. Bugün bana çıkmış diyo ki; benim yaptığım aldatmaysa eğer, senin yaptığında aldatma!!! Ben evden işe işten eve giden kendi halimde bi kızım arkadaşlar. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam :( Huyum biraz dik kafalı. Kolay taviz vermeyen şekilde. Ve bu insan müsfettesine karşı bi kaç kez verdiğim sözleri tutamadım. Onlarda çok basit şeyleri.. Face benden hbrsiz girme felan. Ki faceimde o ve kız kardeşinden başka kimsem yoktu!!! Sonrada bana diretti beni affediceksin diye. Telefonu yüzüne kapadım. Ama bugün okuduklarım artık kalbimi sıkıştırıyor. Bide bana diyo kaç bana hemen nikah yapıyım sana diye:27:

Back
X