Bu acil bir durum

Ayikolreiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
547
533
33
31
Terrier cinsi köpek sahiplenmek isteyen var mı Istanbul içinde? Hayvan benim değil bir yakinimizin ve hayvanla ilgilenmiyorlar perisan bir durumda buna rağmen almak için çok ısrar ettik ama benim bakacak durumum yokk kendi evimde çok hayvanım var. En kötü ihtimal sonu barınak olacak . Dişi kısır değil beyaz tüylü . Birazdan foto da atacagim
Not: arkadaşlar amacım acindirmak falan değil asla ama gerçekten perişan halde hiçbir bakımı yapılmıyor. Iki aylıkken onlara gelmiş bir buçuk iki yıl olmuş iki üç kere anca dışarı çıkarmışlar tam bir sevgi açı

Son düzenleme:
Screenshot_2016-08-01-18-13-02.webp

Petleri sahiplendirmek icin kurulan kimi siteler ve facebook gruplari var bunlari arastirabilirsiniz. Umarim bu guzel dostumuz icin sicak ve iyi bir aile bulabilirsiniz.

Heves edip alırlar sonra bakmazlar vicdansızlar. Umarım iyi bir aile sahiplenir de mutlu olur. Facebook instagram gibi yerlerde sahiplendiren sayfalar var bir bakın isterseniz.

İnstagramada askpatinefes , aysegulgutlar, hashaksaygı etiket yapin onlar resport ederler

Heves edip alırlar sonra bakmazlar vicdansızlar. Umarım iyi bir aile sahiplenir de mutlu olur. Facebook instagram gibi yerlerde sahiplendiren sayfalar var bir bakın isterseniz.
Birçok yere yazdım ir kişi bile dönmedi oysa ücretli aldıkları bir cins bu sorun ne ki öf :(

Kiyamam ya...
Bazen diyorum nasil bebegi evlatlik verirken arastiriyor keske hayvan verirkende aileleri arastirsalar.
Yazik gunah ya o da bir can.
Ben cok korkarim kopeklerden cokta severim ama.

Hayvan ticareti zaten başlı başına yanis. Ne olur ya şu yavruya sahip çıkın amacım acindirmak asla değil ama inanin doğru düzgün yemeği bile yok zaten sahiplenen kişi bunu görecek anlayacak

Minikpati ve sahibinden e ilan verin facedeki gruplara yazin bu guzellik asla yuvasiz kalmaz. Evde hasta bir kedim olmasa kesinlikle alirdim. Muthis bir kopek bu.

Back
X