• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU ADAM BANA İÇTEN İÇTE PSİKOLOJİK ŞİDDET UYGULAMIŞ! :(

rumus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
1.282
584
333
Bilenler bilir aldatıldım ihaneti tattım hiç aklıma gelmezdi hep üzülerek baktığım ben yaşarsam kaldıramam dediğim şeyi yaşadım en acı haliyle..
Bu adam benim gözümün içine baka baka geldi benimle gönlünü eğlendirdi gitti orda onunla ve ayrıldıktan iki ay sonra onunla evlendi
ve bu aldattığı zaman diliminde bana hep bu klibi gönderirdi izletirdi sevmediğim halde
şimdi şimdi anlıyorum ki bu adam ihanet etmekle kalmamış beni içten içe sömürmek öldürmekmiş amacı..

bu sahneyi bana harfi harfine yaşattı
bu nasıl bi vicdandır :( toparlanmak istiyorum ama her gün bi adiliği aklıma geliyo dua ederk uyuyorum unutayım diye sabah ağlayarak uyanıyorum
her gün rüyamda görüyorum
o orda mutlu mesut hiç bişey olmamış gibi hayatına devam ederken ben kan kusuyorum kan!
emeline ulaştı işte arkasında bi enkaz bıraktı
ama ben bunu hakedecek hiç bişey yapmadım
...

terbiyesiz ahlaksız....:(
üzüldüm adına ... herkes er geç cezasını bulur ..

Ne yazsam bilemedim ya.. Bu klibin amacini hic mi sormadiniz...

ne anlıyosun dediğimde ne sahne ama diyerek içten içe keyifleniyodu bu ayrıntıları hatırlamak istemiyorum ama ne yapayım taşlar yerine otrdukça her gün bi zalimliği geliyo aklıma :(

terbiyesiz ahlaksız....:KK43:
üzüldüm adına ... herkes er geç cezasını bulur ..

umarım umarım herkesi teskin eden akıl veren ben kendi yaramı saramıyorum bi türlü sanırım bu acı hiç geçmeyecek

ne anlıyosun dediğimde ne sahne ama diyerek içten içe keyifleniyodu bu ayrıntıları hatırlamak istemiyorum ama ne yapayım taşlar yerine otrdukça her gün bi zalimliği geliyo aklıma :KK43:

Ne saf oluyoruz değil mi ilişkinin içinde. Gozumuzun onunde ki hicbir şeyi göremiyoruz... Ama inanin her şeyin bir karsiligi var sanmayin ki cani yanmayacak elbet o da yanacak

ne anlıyosun dediğimde ne sahne ama diyerek içten içe keyifleniyodu bu ayrıntıları hatırlamak istemiyorum ama ne yapayım taşlar yerine otrdukça her gün bi zalimliği geliyo aklıma :KK43:
şu sn bir sövesim geliyor
kurallar olmasa kimse tutamazdı beni
Allah'ından bulsun :KK34::KK34:

umarım umarım herkesi teskin eden akıl veren ben kendi yaramı saramıyorum bi türlü sanırım bu acı hiç geçmeyecek
geçer canım geçiyor
sonra ne üzülmüşüm boş yere bu salak için diyorsun hatta
da biraz zaman alacak tabi..

Bilenler bilir aldatıldım ihaneti tattım hiç aklıma gelmezdi hep üzülerek baktığım ben yaşarsam kaldıramam dediğim şeyi yaşadım en acı haliyle..
Bu adam benim gözümün içine baka baka geldi benimle gönlünü eğlendirdi gitti orda onunla ve ayrıldıktan iki ay sonra onunla evlendi
ve bu aldattığı zaman diliminde bana hep bu klibi gönderirdi izletirdi sevmediğim halde
şimdi şimdi anlıyorum ki bu adam ihanet etmekle kalmamış beni içten içe sömürmek öldürmekmiş amacı..

bu sahneyi bana harfi harfine yaşattı
bu nasıl bi vicdandır :KK43: toparlanmak istiyorum ama her gün bi adiliği aklıma geliyo dua ederk uyuyorum unutayım diye sabah ağlayarak uyanıyorum
her gün rüyamda görüyorum
o orda mutlu mesut hiç bişey olmamış gibi hayatına devam ederken ben kan kusuyorum kan!
emeline ulaştı işte arkasında bi enkaz bıraktı
ama ben bunu hakedecek hiç bişey yapmadım
...

güya klipte seviyorum ama başkasıyla evlenmek zorundayım demiş ve çok melonkolikmiş bu ne ya

bu sahnede hülya avşara oh çekmiştim iyi oldu demiştim ama siz tabi onun gibi yapmadınız haketmemişsiniz öyle bir sahne yaşamayı, Allaha havale edin elbet cezasını bulur.

R rumus Emin ol geçecek hepsi. Acı çekeceksin ama geçecek. Sonra bir gün hayatının geri kalanını geçireceğin doğru adamı bulduğunda ona gitmek içinmiş bütün yollar, çektiğim acıların mükafatı onu bulmakmış diyeceksin. Korkma acı çekmekten, hakkıyla çekeceksin ki seni bırakıp gitsin.

Çok üzüldüm yaaa. Neden kurtuldun diye sevinmiyorsun
inanın ilk zamanlar hep iyi taraflarından bakıyodum hala bakıyorum kurtulduğuma seviniyorum ama bu ayrıntılar aklıma geldikçe kendimi tutamıyorum aklım almıyo hasta mıydı neydi ne istedi benden aldatmakla yetinmedi içten içe planlamış kurgulamış her şeyi.Hadi bende ihanet etmiş olsam da intikam almış olsa ama yok sadakat çizgisnden bi adım ileri gitmedim.Ben anlam veremiyorum nasıl bu kadar Allah lafzını ağzından düşürmeyip bu kadar Allah sız olabildiğine..

Yazmayayim dedim ama , ulan ne ruh hastalari var. O zamandan , seni Hulya Avsar durumuna getirmeyi planliyormus mubarek.

Manyak midir, nedir anlamadim.

güya klipte seviyorum ama başkasıyla evlenmek zorundayım demiş ve çok melonkolikmiş bu ne ya

gerçekten hasta
Ne saf oluyoruz değil mi ilişkinin içinde. Gozumuzun onunde ki hicbir şeyi göremiyoruz... Ama inanin her şeyin bir karsiligi var sanmayin ki cani yanmayacak elbet o da yanacak

bi de aldatıldığımdan haberim yoktu ayrılık konuşmasını yaptığı sıra bana "sen çok akıllısın" falan demişti.Gözümün içine baka baka pisliğini ört bas edeceğine daha fazla ne yapabilirim de hayatının i..edebilirim diye çabalamış

ikide bir izleyelim derdi filmi baştan sona ve biliyo ben sevmem böyle arabesk türk filmlerini benmle konşmak istemeyen adam int.üzerinden karşılıklı izleyip yüzümde oluşan mimiklere bakıp keyif alıyodu bundan.İyi izle iyi Sıra sana da gelecekk dercesine

Yazmayayim dedim ama , ulan ne ruh hastalari var. O zamandan , seni Hulya Avsar durumuna getirmeyi planliyormus mubarek.

Manyak midir, nedir anlamadim.

filmde hülya avşar ihanet ediyo sanırım o da intikamını o şekilde alıyo da ben ne yaptım da bunu bana reva gördü ben bunu anlamaya çalışıyorum

Allah kimseyi böyle erkeklerle sınamasın..düşünme artık geçmişte böyle mi yaptı şöyle mi yaptı, neden yaptı diye. Çünkğ bunları düşünmek ve çözmek sana hiçbir yarar sağlamayacak bu saatten sonra.
Sen artık önüne bak.. Çık bol bol alışveriş yap. Bilirsin alışveriş biz kadınları rahatlatır. Veya ne bileyim kız arkadaşlarınla takıl.

Ondan yeni ayrıldım acı çekmem gerek diye düşünme. Başkalarıyla tabış , gez, eğlen.

Back
X