Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikide bir izleyelim derdi filmi baştan sona ve biliyo ben sevmem böyle arabesk türk filmlerini benmle konşmak istemeyen adam int.üzerinden karşılıklı izleyip yüzümde oluşan mimiklere bakıp keyif alıyodu bundan.İyi izle iyi Sıra sana da gelecekk dercesine
ne anlıyosun dediğimde ne sahne ama diyerek içten içe keyifleniyodu bu ayrıntıları hatırlamak istemiyorum ama ne yapayım taşlar yerine otrdukça her gün bi zalimliği geliyo aklıma![]()
filmde hülya avşar ihanet ediyo sanırım o da intikamını o şekilde alıyo da ben ne yaptım da bunu bana reva gördü ben bunu anlamaya çalışıyorum
youtube a bunu yazn çıkıyoklip ne ben göremiyorum..
elimde değil ama gerçekten sabah uyanıyorum birden aklıma geliyo böyle ayrıntılar unutmak için her gün dua ediyorum ama yok yokSiz de şu an kendinize psikolojik şiddet uyguluyorsunuz, üstelik içten içe değil apaçık.
inanın ilk zamanlar hep iyi taraflarından bakıyodum hala bakıyorum kurtulduğuma seviniyorum ama bu ayrıntılar aklıma geldikçe kendimi tutamıyorum aklım almıyo hasta mıydı neydi ne istedi benden aldatmakla yetinmedi içten içe planlamış kurgulamış her şeyi.Hadi bende ihanet etmiş olsam da intikam almış olsa ama yok sadakat çizgisnden bi adım ileri gitmedim.Ben anlam veremiyorum nasıl bu kadar Allah lafzını ağzından düşürmeyip bu kadar Allah sız olabildiğine..
akşam evde bakacam iş yerinde video göremiyorum şimdi ben buna karşı bir klip hazırlarım akşama size sıcak servis yaparım üzme sen kendini..youtube a bunu yazn çıkıyo
KAYACIK LOKMAN IBRAHIM TATLISES LEYLIM LEY SÜPER SAHNE
Size bu kadar acı yaşatan birini neden unutamıyorsunuz? Belli ki hala seviyorsunuz yoksa bunları düşünüp düşünüp üzmez-diniz kendinizi. Bu adamdan nefret bile etmediğiniz gün onu unutmuş olacaksınız şimdi yaşadıklarınız hiç aklınıza gelmeyecek dilerim o gün çok yakında gelir.
akşam evde bakacam iş yerinde video göremiyorum şimdi ben buna karşı bir klip hazırlarım akşama size sıcak servis yaparım üzme sen kendini..![]()
Ben o filmi biliyorum, anlatirsan hatirlarsin belki sen de izlemissindir.
Ibrahim abi fakir bir sofor, Hulya bunun duygulariyla oynuyor. Ibo da sinirlenip Hulya'yi kaciriyor , Hulya da buna asik oluyor. Sonra annesi Ibo'ya vetoyu kouyyor, sosyete kiziyla evlenemezsin diye. Ibo da Hulya'ya seni seviyorum ama ayri dunyalarin insanlariyiz diyip annesinin buldugu kzila evleniyor.
Ozet: Ayri dunyalarin insanlariyiz.
Filmle ortak hicbir noktaniz yok bence, cunku
1. Ibo Hulya yi seviyor, senin sevildigini sanmiyorum.
2. Mantik evliligi var burda.
3. Ibo bu filmde ruh hastasi degil.
Kel alakasiniz yani sizin iliskiniz bu filmle. Bu adam ruh hastasi, bunu bilir bunu soylerim.
Bak canimin ici kardesim, benim de duygularimla oynadilar, ben de oturup cok uzuldum ama inan degmiyor. Seninle degil baska biriyle evlenene, baskasini sana tercih eden birini unut gitsin. Gercekten, degmeyene , gidene deger vermek kadar kendine zarar veren bir seyok yok, adam olan canimi yesin ama degmeyen adamlar icin kendini harap etme.
Ben bu sahneden sunu anladim ki zorla evleniyor ama sizi seviyor. Bilemedim ki
Yoksa neden surekli gondersin ki?
Neden soruları kafanızda uçuşuyor neden yaptı? buna mantıklı bir açıklama bulamıyorsunuz en yıkıcı kısmı. Yaşanmışlıklar, gelecek planları, kurulan hayaller, yaşayamadıklarınız, sizin yerinizde başka birinin olması hepsi içinizi kemiriyor. Tam 1 yıl her gece ağlayarak uyudum her sabah ağlayarak uyandım ama geçti şimdi gülüyorum kendime üstelik hiç değmeyecek biri için yaşadım bunları. Zaman tanı kendine unutacaksın biraz acı çekeceksin ama unutacaksın geçecek bu günler.ne hissettiğimi bende bilmiyorum kiyaşadığım ne adını koyamıyorum
Allah kimseyi böyle erkeklerle sınamasın..düşünme artık geçmişte böyle mi yaptı şöyle mi yaptı, neden yaptı diye. Çünkğ bunları düşünmek ve çözmek sana hiçbir yarar sağlamayacak bu saatten sonra.
Sen artık önüne bak.. Çık bol bol alışveriş yap. Bilirsin alışveriş biz kadınları rahatlatır. Veya ne bileyim kız arkadaşlarınla takıl.
Ondan yeni ayrıldım acı çekmem gerek diye düşünme. Başkalarıyla tabış , gez, eğlen.
yok canım bunu beni aldattığı sıra göndrmişti izle diye ayrıldıktan sonra değil.
Zorla olduğunu sanmıyorum en fazla mantık evliliği olabilir çünkü evlendiği kişi de kendisi gibi öğretmen
ve kızı görenler de senin gibi zorla mı oldu acaba diye düşünüyolar bana kıyasla
beni sevmediğini de adım gbi biliyorum ki hiç ilgilenmiyorum o kısımla
benim merk ettiğim neden böylesine acımasızca bi komplo kurduğu
Çok arabesk buluyorum ben şarkılarla imayı.
Adam gibi söyle arkadaş ne diyorsan.
Sen de aldatılmış mı oluyorsun ki senden ayrıldıktan sonra biriyle çıkmış ve evlenmiş.
Neden soruları kafanızda uçuşuyor neden yaptı? buna mantıklı bir açıklama bulamıyorsunuz en yıkıcı kısmı. Yaşanmışlıklar, gelecek planları, kurulan hayaller, yaşayamadıklarınız, sizin yerinizde başka birinin olması hepsi içinizi kemiriyor. Tam 1 yıl her gece ağlayarak uyudum her sabah ağlayarak uyandım ama geçti şimdi gülüyorum kendime üstelik hiç değmeyecek biri için yaşadım bunları. Zaman tanı kendine unutacaksın biraz acı çekeceksin ama unutacaksın geçecek bu günler.
Vay be adama bak. Hakikaten komplo.
Boşver böyle hastalikli bi kişiden kurtulmussun Allahtan.