Hastalikliymis resmen...
Planlamis ve uygulamis , Klibide bilerek izletmis resmen...
Boyle birinden iyiki kurtulmussun.
Allahindan bulsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastalikliymis resmen...
Planlamis ve uygulamis , Klibide bilerek izletmis resmen...
Boyle birinden iyiki kurtulmussun.
Allahindan bulsun.
o zaman aileside başka bir kızla olduğunu biliyorlardı sevgilininevet bütün sülalesi ekliydi bende annesi de gelin kızım diye severdi ne kardeşi ne ailesi hiç bi açıklama gereği duymadılr bende sildm zten aldatıldığımı öğrendiğim an
e 2 ay snra nikah kıyıldığına göre bunun önceden aileye anlatılması durumu var tanışması var söz nişan..o zaman aileside başka bir kızla olduğunu biliyorlardı sevgilinin![]()
İnanamıyorum ya nasıl insanlar bunlar.Hem o kızı bilip hemde nasıl seninle utanmadan konuşup görüşebiliyorlar.Rezil aile valla ne diyim !e 2 ay snra nikah kıyıldığına göre bunun önceden aileye anlatılması durumu var tanışması var söz nişan..
onlara da hakkımı asla ama asla helal etmiyorum
İnanamıyorum ya nasıl insanlar bunlar.Hem o kızı bilip hemde nasıl seninle utanmadan konuşup görüşebiliyorlar.Rezil aile valla ne diyim !
kldırmadım youtube a leylim ley nikah sahnesi yaznca çıkarKlibi göremedim kaldırdın mı ?
Neden söylesinki ailesi ? Söylerler mi erkeğin elinin kiri
Güzel arkadaşım kalk dua et şöyle bi ruh hastasından kurtulduğuna. Düşün, sevsen dahi gelse şuan kabul eder misin? Bence hayır. İyi ki gitmiş iyi ki bitmiş çünkü eminim karşına seni hakeden biri gelicek ve sen bunları unutacaksın demiyorum hayal meyal hatırlayacaksın
psikopatmış belli. entrika yaşamayı seviyormuş. akrep burcu olduğunu düşündüm bi an. önceden aşık olduğum çocuk da bana aynılarını yaptı sayılır. hep böyle ayrılık acılı şarkılar filan yollardı. beni alıştırdı sonra terketti başkasına gitti. o aralarda karşıma çıktı ama sonunda da ben reddettim. şimdi evlenmiş. ben de ilk duyunca kahroldum ama şimdi tınımda bile değil. beni ağlatırken kendi gülüyordu ama Allah verdi belasını vakti zamanında. kendi söyledi. şimdi eminim yine bulacaktır. ama artık hayatıma bakıyorum. sen de kan kusmaya ara ver. sen ağlarken o gülemeyecek bu yönden için rahat olsun. duyguların da eskiyecek nasılsa. ben onun için ölmedim. ölürüm sanıyordum ama Allah'a şükür dimdik ayaktaym Allah tutuyor. bırak o kan kussun.
evet bu ve buna benzer ibrahim tatlıses filmlerinin klipleribu klibimi gönderiyordu size
ne gerek var bu arabesk hallere anlamadım
aman iyiki kurtulmuşsunuz kıronun tekiymiş belliki
valla o yengeç burcu ben akrep burcuyum rolleri mi değiştik nedirr
ne geldi başına bin belasını verdi demişsiniz de
bende ben ağlarken o hissi yaşıyorum nedense sanki onun da içini hüzün kaplıyomş yaptıkları aklına geliyomuş gibi saçma bi his belki ama