• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU ADAM BANA İÇTEN İÇTE PSİKOLOJİK ŞİDDET UYGULAMIŞ! :(

evet bütün sülalesi ekliydi bende annesi de gelin kızım diye severdi ne kardeşi ne ailesi hiç bi açıklama gereği duymadılr bende sildm zten aldatıldığımı öğrendiğim an
o zaman aileside başka bir kızla olduğunu biliyorlardı sevgilinin :KK64:

o zaman aileside başka bir kızla olduğunu biliyorlardı sevgilinin :KK64:
e 2 ay snra nikah kıyıldığına göre bunun önceden aileye anlatılması durumu var tanışması var söz nişan..
onlara da hakkımı asla ama asla helal etmiyorum

e 2 ay snra nikah kıyıldığına göre bunun önceden aileye anlatılması durumu var tanışması var söz nişan..
onlara da hakkımı asla ama asla helal etmiyorum
İnanamıyorum ya nasıl insanlar bunlar.Hem o kızı bilip hemde nasıl seninle utanmadan konuşup görüşebiliyorlar.Rezil aile valla ne diyim !

İnanamıyorum ya nasıl insanlar bunlar.Hem o kızı bilip hemde nasıl seninle utanmadan konuşup görüşebiliyorlar.Rezil aile valla ne diyim !

o süreçte konuşma görüşme olayım olmadı bu bi şekilde engelliyodu yani tel.dan görüşmedim ama hepsi ekliydi hesabımda biraz vicdanları olsa ona rağmen anlatırlardı durumu
onlara ayrıca kırgınım ..

Klibi göremedim kaldırdın mı ?
Neden söylesinki ailesi ? Söylerler mi erkeğin elinin kiri

Güzel arkadaşım kalk dua et şöyle bi ruh hastasından kurtulduğuna. Düşün, sevsen dahi gelse şuan kabul eder misin? Bence hayır. İyi ki gitmiş iyi ki bitmiş çünkü eminim karşına seni hakeden biri gelicek ve sen bunları unutacaksın demiyorum hayal meyal hatırlayacaksın

can yakan, canının yanacağı günü beklesin.

sanma ki yanına kalacak, aheste aheste çıkar merak etme, sen hayatına devam et, şükrederek.

evet hiç unutmayacaksın ama acıtmayacak emin ol, sanıyor musun ah alan ahı yerde kalır evlendiği kadına yazık,,, senin adına çok üzüldüm ama maalesef hepimizin birkere başına gelmiştir. önemli olan en iyi dersleri alıp atlatabilmek. sana önemli bir tavsiye takip etme ondan haber alma evli adam artık.. hayatına güzel olan şeyler sok hobiler edin kendine .. ve zaman herşeyin ilacı sakın unutma hırslarına veya egona yenilme... en iyisini hakettiğini düşün ve en iyisini bul :)) canın sıkılırsada yaz mucukk

boşver yaaa adam değilmiş işte

bu klibimi gönderiyordu size
ne gerek var bu arabesk hallere anlamadım
aman iyiki kurtulmuşsunuz kıronun tekiymiş belliki

psikopatmış belli. entrika yaşamayı seviyormuş. akrep burcu olduğunu düşündüm bi an. önceden aşık olduğum çocuk da bana aynılarını yaptı sayılır. hep böyle ayrılık acılı şarkılar filan yollardı. beni alıştırdı sonra terketti başkasına gitti. o aralarda karşıma çıktı ama sonunda da ben reddettim. şimdi evlenmiş. ben de ilk duyunca kahroldum ama şimdi tınımda bile değil. beni ağlatırken kendi gülüyordu ama Allah verdi belasını vakti zamanında. kendi söyledi. şimdi eminim yine bulacaktır. ama artık hayatıma bakıyorum. sen de kan kusmaya ara ver. sen ağlarken o gülemeyecek bu yönden için rahat olsun. duyguların da eskiyecek nasılsa. ben onun için ölmedim. ölürüm sanıyordum ama Allah'a şükür dimdik ayaktaym Allah tutuyor. bırak o kan kussun.

Güzel arkadaşım kalk dua et şöyle bi ruh hastasından kurtulduğuna. Düşün, sevsen dahi gelse şuan kabul eder misin? Bence hayır. İyi ki gitmiş iyi ki bitmiş çünkü eminim karşına seni hakeden biri gelicek ve sen bunları unutacaksın demiyorum hayal meyal hatırlayacaksın

ben aldatıldığımı duyduğum an bitti ki o benm gözümde.Evlenmiş olmasa da olmazdı.Evet unutmak bana da imkansız gibi geliyo umarım bi gün hatırladığım zaman kötü bi anı olarak kalır sadece canımı acıtmaz.

psikopatmış belli. entrika yaşamayı seviyormuş. akrep burcu olduğunu düşündüm bi an. önceden aşık olduğum çocuk da bana aynılarını yaptı sayılır. hep böyle ayrılık acılı şarkılar filan yollardı. beni alıştırdı sonra terketti başkasına gitti. o aralarda karşıma çıktı ama sonunda da ben reddettim. şimdi evlenmiş. ben de ilk duyunca kahroldum ama şimdi tınımda bile değil. beni ağlatırken kendi gülüyordu ama Allah verdi belasını vakti zamanında. kendi söyledi. şimdi eminim yine bulacaktır. ama artık hayatıma bakıyorum. sen de kan kusmaya ara ver. sen ağlarken o gülemeyecek bu yönden için rahat olsun. duyguların da eskiyecek nasılsa. ben onun için ölmedim. ölürüm sanıyordum ama Allah'a şükür dimdik ayaktaym Allah tutuyor. bırak o kan kussun.

valla o yengeç burcu ben akrep burcuyum rolleri mi değiştik nedirr
ne geldi başına bin belasını verdi demişsiniz de
bende ben ağlarken o hissi yaşıyorum nedense sanki onun da içini hüzün kaplıyomş yaptıkları aklına geliyomuş gibi saçma bi his belki ama

bir de rumuzumu değiştirmek istiyorum onun ismini anımsatıyo çünkü böyle bi imkanım var mı ya : (

valla o yengeç burcu ben akrep burcuyum rolleri mi değiştik nedirr
ne geldi başına bin belasını verdi demişsiniz de
bende ben ağlarken o hissi yaşıyorum nedense sanki onun da içini hüzün kaplıyomş yaptıkları aklına geliyomuş gibi saçma bi his belki ama

valla iki yıl peşimden koştu hiçbir şeyine cevap vermedim o gururlu kibirli adam paspas oldu vakti zamanında. beni terkedip gittiği kız da sinirin biri çıktı. uğraştırdı bunu durdu. onunla hep beni kıyaslamış mutsuz olmuş. tabi benim egom iyi tatmin olmuştu bunları duyunca. ki ben öyle durumdaydım ki bana bunları yaşattığında, gece uykularımdan uyanıp uyanıp ağlıyordum. çok ah ettim. hakkım kadar dedim.

Back
X