Ne yazsam bilemedim ya.. Bu klibin amacini hic mi sormadiniz...
terbiyesiz ahlaksız....
üzüldüm adına ... herkes er geç cezasını bulur ..
ne anlıyosun dediğimde ne sahne ama diyerek içten içe keyifleniyodu bu ayrıntıları hatırlamak istemiyorum ama ne yapayım taşlar yerine otrdukça her gün bi zalimliği geliyo aklıma
şu sn bir sövesim geliyorne anlıyosun dediğimde ne sahne ama diyerek içten içe keyifleniyodu bu ayrıntıları hatırlamak istemiyorum ama ne yapayım taşlar yerine otrdukça her gün bi zalimliği geliyo aklıma
geçer canım geçiyorumarım umarım herkesi teskin eden akıl veren ben kendi yaramı saramıyorum bi türlü sanırım bu acı hiç geçmeyecek
Bilenler bilir aldatıldım ihaneti tattım hiç aklıma gelmezdi hep üzülerek baktığım ben yaşarsam kaldıramam dediğim şeyi yaşadım en acı haliyle..
Bu adam benim gözümün içine baka baka geldi benimle gönlünü eğlendirdi gitti orda onunla ve ayrıldıktan iki ay sonra onunla evlendi
ve bu aldattığı zaman diliminde bana hep bu klibi gönderirdi izletirdi sevmediğim halde
şimdi şimdi anlıyorum ki bu adam ihanet etmekle kalmamış beni içten içe sömürmek öldürmekmiş amacı..
bu sahneyi bana harfi harfine yaşattı
bu nasıl bi vicdandırtoparlanmak istiyorum ama her gün bi adiliği aklıma geliyo dua ederk uyuyorum unutayım diye sabah ağlayarak uyanıyorum
her gün rüyamda görüyorum
o orda mutlu mesut hiç bişey olmamış gibi hayatına devam ederken ben kan kusuyorum kan!
emeline ulaştı işte arkasında bi enkaz bıraktı
ama ben bunu hakedecek hiç bişey yapmadım
...
inanın ilk zamanlar hep iyi taraflarından bakıyodum hala bakıyorum kurtulduğuma seviniyorum ama bu ayrıntılar aklıma geldikçe kendimi tutamıyorum aklım almıyo hasta mıydı neydi ne istedi benden aldatmakla yetinmedi içten içe planlamış kurgulamış her şeyi.Hadi bende ihanet etmiş olsam da intikam almış olsa ama yok sadakat çizgisnden bi adım ileri gitmedim.Ben anlam veremiyorum nasıl bu kadar Allah lafzını ağzından düşürmeyip bu kadar Allah sız olabildiğine..Çok üzüldüm yaaa. Neden kurtuldun diye sevinmiyorsun
agır hasta herif evlendiği kadına üzüldüm.Yazmayayim dedim ama , ulan ne ruh hastalari var. O zamandan , seni Hulya Avsar durumuna getirmeyi planliyormus mubarek.
Manyak midir, nedir anlamadim.
güya klipte seviyorum ama başkasıyla evlenmek zorundayım demiş ve çok melonkolikmiş bu ne ya
Ne saf oluyoruz değil mi ilişkinin içinde. Gozumuzun onunde ki hicbir şeyi göremiyoruz... Ama inanin her şeyin bir karsiligi var sanmayin ki cani yanmayacak elbet o da yanacak
güya klipte seviyorum ama başkasıyla evlenmek zorundayım demiş ve çok melonkolikmiş bu ne ya
Yazmayayim dedim ama , ulan ne ruh hastalari var. O zamandan , seni Hulya Avsar durumuna getirmeyi planliyormus mubarek.
Manyak midir, nedir anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?