bu adam bana kafayi yedirtecek sonunda :(

Kızının da böyle bir hayatı olsun ister misin? Sen onun gözündeki en önemli rol modelisin bunu unutma. Sıkıntı dediğin şey korkaklık, çocuğunun gözünün içine bak orda cesaret bulacaksın...

Reactions: anu
Nasil iliskide yoktu bunlar bende bunu anlamiyorum sinirlenmedi hic mi uzmedi bir anda nasil degisirler insan korkuyor

Kocanız ruh hastası..ciddi psikolojik baskı uyguluyor.yaşınız küçükken kurtulun bu durumdan sonra benim bir tanıdığım gibi niye gençken ayrılmamışım da bu psikopatı çekmişim diye giden ömrünüze yanarsınız

Günahını almak istemem ama başkasına aşık olmuş adamın(!) hareketleri gibi.

Minicik kızı var, gül gibi karısı. Adamın hareketlere bak. La havle...

Iyi ya iste bak evlenince sıkılırım diye korkmussun neyse adam aksiyon yaratmis baya. Kusura bakmayinda kadinlara yaranilmiyor.
Sessiz sakin, gözünun icine bakan bir adam oldumu karşısinda simarikligin alasini yaparlar, yok sıkılirım, yok saygi duyamam, ayy pisirik filan.
Bizim kadini illa itip kakacaksin, höt höt yapacaksin o zaman rahat ediyorlar. Öyle alismislar. :) Birde sikayet etmeseler.

yahu kardeşim aynı yastayız seninle çok gençsinm neden çekiyosun bu adamı ?
senin önceki konularınıda hatırlıyorum ayaklarını yıkadım tırnaklarını kestiğm diyodun sanrm çok yüz vermışsın de ne demek saçımı çekti kafamı vurdu ya bide öğretmensın ailen arkandaymış daha ne neden bu adamı çekiyosun?? öyle sinirleniyorumki böyle seyleri okuyunca

İnsanlardan korkar oldum insan bosanmaya da korkuyor artık basıma bela olur mu diye

Hafize canım ben seni boşandın sanıyordum..
İşin de var ..
Üzülmeyin haketmiyorsun . .

boyle erkekle,kadinlarin hayatini mahv etmekden baska bir sey becermiyorlar.evlenince deyisen erkeklerin,piskolojik sorunlari vardir muhtemelen.
peki canim sen bosanmayi dusunuyormusun?
evet .. zaten esim köpryu gecene kadar ayi ya dayi diyceksn dusuncesnde olan biri

ve ayrica kendiside ogretmen ama baktgn zaman cahil adam zannedersin ! tanidigm bi cok cahil insan dan daha beter esim

peki nasil oluyo bu dava isi ? avukat tutmak sart mi yoksa savciliga mi gtmeliym ? bi aklm biraz bekle ayri kalin oyle ayril daha dun e kadar can ciger kuzu sarmasydik birden bosanma seysi ne alistramyrm .. ama beklesekte duzelen bisey olmycak galiba

alakasi yok ben sikayet etmedim o halinden ben o halini sevdim zaten o haline kandim yoksa benim esim tip olarak cirkin malesef

evet malesef esim hep psikolojk siddet uyguluyodu bana halende uyguluyo ondan zaten belki de boyle sogumalarm ve sonradan pisman olursam donusu olmaz diye korkuyrm

peki nasil oluyo bu dava isi ? avukat tutmak sart mi yoksa savciliga mi gtmeliym ? bi aklm biraz bekle ayri kalin oyle ayril daha dun e kadar can ciger kuzu sarmasydik birden bosanma seysi ne alistramyrm .. ama beklesekte duzelen bisey olmycak galiba
Beklesen geliecek yalvarıcak özür dileyecek. Senin duyguların soğumuş olacak mantıklı düşünüp affetmek veya boşanmak için bir karar verirsin. Uzak kalmak sakinleşmek ve öyle karar vermek daha sağlıklı. Anlaşmalı olursa tek avukat olabiliyor. Paran yoksa baro avukat atıyor yada sen bir avukat tutabilirsin n

iste artik bu saatten sonra o pismanda olsa ki olmaz o oyle yalvaracak birisi degil cok gururlu cok . ben istemyrm kendisni su saatten sonra affetmek istemyrm ne olcaksa bi an once olsn bitsin diyrm . anlasmali olur mu bilmiyrm ama ben acmak istersem nasil olck

Maddi durumun bira varsa avukat tut. Çünkü bu işler çok karışık bin tane detayı var en güzeli o yönlendirsin seni. Ama genel olarak dilekçe veriyorsun bende bu aralar araştırdım ama daha bir avukatla görüşmediğimden tam bilgi sahibi değilim. Ama anlaşmalımolmazsa şahit göstermen gerekiyormuş diye okudum. Anlaşmalı olurs atek celsede bitiyor.

Ay canim benim ya ne olur kimsenin sana zarar vermesine izin verme zaten evlenmeden onceki haliyle sonraki hali arasinda bu kadar fark olan insan psikolojik olarak sorunludur bu da en buyuk ve gecerli ayrilik sebebidir senin kizin var biz kiz anneleri daha guclu olmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…