- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
maşallah gurursuzluk tavan yapmış. adam sizi evden göndermek için resmen uyumamış yani..kizlar bizim esimle 2,5 yillik suren bi evliligimiz var mayis ta 3 yil dolacak ben esimle mantik evliligi yaptm yani o cok seviyodu ama ben oyle deli gbi sevmiyodum o anki ailemde yasadgm sorunlarda siginagim oldu belki bilemem cok iyiydi ne desem tm der gözmn icine bakardi kirilmama kizmama dayanamazdi nisanlilik sevgililik bi kere olsun kizdgni küstgnu hatrlamam hatta bu adam hic kavga etmiyo hep alttan olmuyo evlennce siklrm dedgm adam oyle bi degisti ki kizlar sormayin gitsin . benmle 1 saat küs kalamayan adam haftalarca küs kalir oldu kucucuk seylerime bagirir cagirir kizar oldu artik oyle oldu ki psikolojm bozuldu esimin yannda hicbi seklde rahat hareket edemez oldum konusmama oturmama kalkmama herseyime kizip duruyodu .. gece boyu hickiriklarla aglayip durdugm zamanlarda onun horlama sesleri odaya geliyodu kendini kac kere uyandirip kalk konusalim dedysem bana bagirir tekrar uyumaya devam ederdi en guzel gunlerimiz bayramlarimiz hep onun kuslukleriyle mahfoldu ! bana surekli hakart ediyodu salak manyak gerizekali beyinsiz kac kere deme dedysem yine yapti küsyodu yataklari ayiriyodu .. benimde artk tahammul um kalmadi onun o anlayissizligi ve merhametsizlgi karsisinda sevgimin gttkce azaldgni farkettm . en son yine sacma sapan bi nedenden dolayi kahvalti yaparken yine sinirlendi niye marketten balik almisim diye kavga cikartti elindeki cay i firlatti sonra msj atti okula gidince hatasni anlamsti ama benim tahammlm kalmamsti ya ben calisan bi bayan im isyermin yanndaki marketlere gtmemi istemiyo maas kartim elinde kendi istemedgi surece hicbisey almama izin vermez ! bu iliskide benim en buyuk suc um yasadklarmi aileme anlatmm oldu evet sucluym kabul ediyrm ama o beni o 4 duvarin icinde hapsetti hemde gunlerce anlatmasam kafayi yerdim smdi en son ki mevzuda yine kizdi kredi kartlarini verdi ne halin varsa gor deyip kustu sonra kiz kardesime anlattgmi ogrennce cildirdi kollarmdan tuttu sikti yuzume vurmamak icin kendini zor tuttu kafama tel le vurdu sacimi cekti dun butun gece uyutmadi beni ! smdide uyuyodm battaniyeyi uzermden cekiyo kafamdan yastgi aliyo bana bu evde rahat vermeye ekms cik git seni istemiyorum dedi isim var nasil gideym sen git dedm annesglle ayni nerde oturuyrz burasi benim evim diyo . buarada 24 yasndaym 1 tanede kizim varuzun oldu kusura bakmayn simdi sizce ben napmaliym ?
sensizlikle tehdit et onu. sen varken böyle yapıyor. yyokluğunda ne yapacak acaba. kavga yapmak için kayda değer bişey göremedim ben. ama şunu belirteyim şahsen ben de istemezdim aile içindeki olayları başkalarına anlatılmasını. bu konuda hatalısınız. ama büyütülecek şeyler değil. sen de küs, konuşma, ya da bi süre evden uzaklaş. değerini anlasınkizlar bizim esimle 2,5 yillik suren bi evliligimiz var mayis ta 3 yil dolacak ben esimle mantik evliligi yaptm yani o cok seviyodu ama ben oyle deli gbi sevmiyodum o anki ailemde yasadgm sorunlarda siginagim oldu belki bilemem cok iyiydi ne desem tm der gözmn icine bakardi kirilmama kizmama dayanamazdi nisanlilik sevgililik bi kere olsun kizdgni küstgnu hatrlamam hatta bu adam hic kavga etmiyo hep alttan olmuyo evlennce siklrm dedgm adam oyle bi degisti ki kizlar sormayin gitsin . benmle 1 saat küs kalamayan adam haftalarca küs kalir oldu kucucuk seylerime bagirir cagirir kizar oldu artik oyle oldu ki psikolojm bozuldu esimin yannda hicbi seklde rahat hareket edemez oldum konusmama oturmama kalkmama herseyime kizip duruyodu .. gece boyu hickiriklarla aglayip durdugm zamanlarda onun horlama sesleri odaya geliyodu kendini kac kere uyandirip kalk konusalim dedysem bana bagirir tekrar uyumaya devam ederdi en guzel gunlerimiz bayramlarimiz hep onun kuslukleriyle mahfoldu ! bana surekli hakart ediyodu salak manyak gerizekali beyinsiz kac kere deme dedysem yine yapti küsyodu yataklari ayiriyodu .. benimde artk tahammul um kalmadi onun o anlayissizligi ve merhametsizlgi karsisinda sevgimin gttkce azaldgni farkettm . en son yine sacma sapan bi nedenden dolayi kahvalti yaparken yine sinirlendi niye marketten balik almisim diye kavga cikartti elindeki cay i firlatti sonra msj atti okula gidince hatasni anlamsti ama benim tahammlm kalmamsti ya ben calisan bi bayan im isyermin yanndaki marketlere gtmemi istemiyo maas kartim elinde kendi istemedgi surece hicbisey almama izin vermez ! bu iliskide benim en buyuk suc um yasadklarmi aileme anlatmm oldu evet sucluym kabul ediyrm ama o beni o 4 duvarin icinde hapsetti hemde gunlerce anlatmasam kafayi yerdim smdi en son ki mevzuda yine kizdi kredi kartlarini verdi ne halin varsa gor deyip kustu sonra kiz kardesime anlattgmi ogrennce cildirdi kollarmdan tuttu sikti yuzume vurmamak icin kendini zor tuttu kafama tel le vurdu sacimi cekti dun butun gece uyutmadi beni ! smdide uyuyodm battaniyeyi uzermden cekiyo kafamdan yastgi aliyo bana bu evde rahat vermeye ekms cik git seni istemiyorum dedi isim var nasil gideym sen git dedm annesglle ayni nerde oturuyrz burasi benim evim diyo . buarada 24 yasndaym 1 tanede kizim varuzun oldu kusura bakmayn simdi sizce ben napmaliym ?
ne guzel .. bende oyle olur muyum acaba suan kendimi acayip baski uzerinde hissedyrm gezemiyrm tozamiyrm diledgim gbi para harcayamayrm zaten ondan once ogrencydm atanr atanmzda evlenncr hayatn tadni cikartmadm malesefRabbim yar ve yardımcın olsun çokkk ıyı anlıyorum çokkkk uzuldum.
çalış ya da çalışma ailen destekse arkana bıle bakmadan koşarak kaç!
Evlilik hak ayrılık da hak !ben 4 aydır ayrıldım daha davam baslamadı ama yenı dogmuş gıbıyım.
çok mutluyum çok sukur aılem yanımda destek ınan gokyuzune bıle bakarken bır baska goruyorsun vs.
hakkında en hayırlı durum tez vakıt sonuclansın güzel kızınla bırlıkte
aslnda uyumamak degil uyuyamadi bnce cnku kiz kardesme ben ondan sogudugmu yazmstim ve bunu okumus icini dert kpladi olsa gerek uyuyamadi benide uyutmadi ikide bir kollarma sirtma vurup uyudn mu kalk uyuma deyip duruyo surekli yorganmi yastgmi cekiyo iste cok kotuydu ama dur bakalm bu gece ne olckmaşallah gurursuzluk tavan yapmış. adam sizi evden göndermek için resmen uyumamış yani..
ne guzel .. bende oyle olur muyum acaba suan kendimi acayip baski uzerinde hissedyrm gezemiyrm tozamiyrm diledgim gbi para harcayamayrm zaten ondan once ogrencydm atanr atanmzda evlenncr hayatn tadni cikartmadm malesefsizde cocuk var mi
evet arkadaslar ögretmenim .. aslnda ona karsi icimde ufack bi sevginn kalmadgni hissedyorum ama ayrligi o bosanma surecini dusunnce icim daraliyo sanki anlam veremedigm bi siknti oluyo icimdeizin alip gtsem nasil olur diyede dusunuyorum hamdolsun ailem annem kardeslerm arkmda da babam ne der bilmiyrm ya hersey duyuldktan sonra bosanmazsak nasil olur .. ki ben gercekten istyrm artk bosanmayi eminim
gtttigi yere kadarCanim benim cok uzuldum
Bebeginede sanada yazik busekildd nereye kadar surdureceksin
gtttigi yere kadarama bu arada yipranan benim .. surekli tartsma kavga sikldm tweety ya sorun bende mi onda mi anlayamiyrm ki !buarada sen hamileymssn cok sevndm nasil oldu tup bebek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?