bu adam bana kafayi yedirtecek sonunda :(

maşallah gurursuzluk tavan yapmış. adam sizi evden göndermek için resmen uyumamış yani..

Eğer yaşadığın yerde aile Mahkemesi varsa bi dilekçe ile anlaşmalı boşanılıyor.
Çekişmeli boşanma olacaksa avukat lazım.
Ben olsam donuna kadar alırdım elinden.
Psikolojisinin bozuk oldugunu ispatlar çocuğun yüzünü dahi göstermezdim.
Ben de öğretmenim bosaninca ilk 6 ay içinde tayin hakkı verecekler ikinize de akıllıca kullanıp ailenin yanına git.
Ev ve eşyalara gelince onlar senin çocuğununda hakkı hepsini al gözünün yaşına bakma.
Bi de milli eğitim muduruyle falan konuş konuyu tehtit etsin kocani bi şikayet daha duyarsak soruşturma açarız falan diye.

Rabbim yar ve yardımcın olsun çokkk ıyı anlıyorum çokkkk uzuldum.
çalış ya da çalışma ailen destekse arkana bıle bakmadan koşarak kaç!
Evlilik hak ayrılık da hak !ben 4 aydır ayrıldım daha davam baslamadı ama yenı dogmuş gıbıyım.
çok mutluyum çok sukur aılem yanımda destek ınan gokyuzune bıle bakarken bır baska goruyorsun vs.
hakkında en hayırlı durum tez vakıt sonuclansın güzel kızınla bırlıkte

Bana git diyecek ben duracam o evde ? İyi dayanmissin valla.. Madem gitmeni istiyor git ailenle konuş sonra al bavulu doooogru baba evine.. Kimse kimsenin kölesi değil?! Maaş kartına varana kdr alıyorsa seni köle gibi goruyor demektir ...! Kırılma ama eşinin ciddi psikolojik problemleri var! Dayanılmaz o adama ben sana diyeyim. Ailende sahip çıkıyorsa ver boşanma dilekçeni olsun bitsin. Yaşın da küçük günah valla. Anan baban elin oğlu gelip zulmetsin diye seni dünyaya getirmedi.madem sana rahat yokmus o evde sende git baba evinde rahatina bak

sen
sensizlikle tehdit et onu. sen varken böyle yapıyor. yyokluğunda ne yapacak acaba. kavga yapmak için kayda değer bişey göremedim ben. ama şunu belirteyim şahsen ben de istemezdim aile içindeki olayları başkalarına anlatılmasını. bu konuda hatalısınız. ama büyütülecek şeyler değil. sen de küs, konuşma, ya da bi süre evden uzaklaş. değerini anlasın

Şuan sana eziyet ediyor belki şimdilik fazla ileri gitmiyor ama bunun ilerisi var allah korusun ya bi cinnet geçirip sana yada kızına birşey yapacak olursa bunları iyi düşün bu adam düzelmez bir insan yedisinde neyse yetmişindede o olur

ne guzel .. bende oyle olur muyum acaba suan kendimi acayip baski uzerinde hissedyrm gezemiyrm tozamiyrm diledgim gbi para harcayamayrm zaten ondan once ogrencydm atanr atanmzda evlenncr hayatn tadni cikartmadm malesef sizde cocuk var mi

maşallah gurursuzluk tavan yapmış. adam sizi evden göndermek için resmen uyumamış yani..
aslnda uyumamak degil uyuyamadi bnce cnku kiz kardesme ben ondan sogudugmu yazmstim ve bunu okumus icini dert kpladi olsa gerek uyuyamadi benide uyutmadi ikide bir kollarma sirtma vurup uyudn mu kalk uyuma deyip duruyo surekli yorganmi yastgmi cekiyo iste cok kotuydu ama dur bakalm bu gece ne olck

Canim benim cok uzuldum
Bebeginede sanada yazik busekildd nereye kadar surdureceksin

ne guzel .. bende oyle olur muyum acaba suan kendimi acayip baski uzerinde hissedyrm gezemiyrm tozamiyrm diledgim gbi para harcayamayrm zaten ondan once ogrencydm atanr atanmzda evlenncr hayatn tadni cikartmadm malesef sizde cocuk var mi

çocuk yok ki bilerek çocuk hastası olduğum halde istemedim. Zira mutsuzduk çocuk olsa da değişmiyecektik.
Senin kızın var olsun, kader... Rabbim hayırlı evlat etsin iyi ki var dedirttsin bir ömür insallah.
Ben de atandım hayrını görmeden evlendim borç borç yine anlamadım.
inan şimdi kendime ve aileme harcayabiliyorum.
Eğer şuan eşini sevmene rağmen hayattan zevk alamıyor kendını robot gibi hissediyor, kadın mısın anne misin ne olduğunu hissedemiyor,ailenle arkadaşlarınlayken bile eşinden kaynaklı iç huzursuzluğunla muhabbetin tadını çıkaramıyor, anının günün ömrünün bereketsizliğini hissediyor isen hiç durma yeni hayata Allah için merhaba de...
Bu bizim yaşadığımız evlilik değil ne o da belli değil varsın olmasın ya.
İnan ailen destekse hiç çekme. ben böyle kıymet bilmeyen bir adama hizmet edeceğime anama babama hizmet ederim daha iyi dedim ayrımdım evimi ayırdım ailem öyle duydu . şimdi onlarlayım ohhh mısss gibi fırsat buldukça anacığımın ayagının altını da öpüyorum cennet gibi :) ibadetimden bile zevk alabildim ya.
Allah yar ve yardımcın olsun yuvanın yıkılmasını ıstemem ama bende durum bu sizin için de en hayırlı sonucu diliyorummmmm...

Bence ilk maaş kartının yenisini cikart kayıp diye
İkincisi Ailene git olani anlat çocuğu orda bırak
Yaşadığın şehre gel ev tut çocuğu ve anneni al getir bir müddet senle kalsın annen
Sonra davanı aç

gtttigi yere kadar ama bu arada yipranan benim .. surekli tartsma kavga sikldm tweety ya sorun bende mi onda mi anlayamiyrm ki !buarada sen hamileymssn cok sevndm nasil oldu tup bebek mi

Allah yardimcin olsun canim rabbim islah eylesin esini
Sagol canim Asilamayla oldu sukur insallah kucagima almak nasip olur bukez
Kansulandirici igne kullaniyorum
Hergun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…