- 20 Temmuz 2013
- 40
- 8
- Konu Sahibi Bilinmeyenler
Arkadaşlar merhaba ben üniversiteden gecen yıl mezun oldum 22 yasindayim ve bu yıl da ücretli öğretmenlik yaptım .. Tüm yılım berbat ötesiydi ve birde basıma musallat olan matematik hocası çıktı adam 40 li yaslarinin ortasında belki de sonunda bilmiyorum.. evli iki çocuğu var ve bana resmen musallat oldu .. Bütün is arkadaşlarıma nasıl yaklastiysam ona da öyle yaklastim ama ya yanlış anlasildim ya da adam sapık .. Okul kapandı yine rahat edemedim .. Okuldayken abuk subuk şakalar yapmaya kalkıştı canıma tak ettiği yerde ogretmenler odasında çok fena tersledim bunu baya baya laf soktum .. Erkek arkadaşım olduğunu bildiği halde okuldan birkaç hocaya abuk subuk konuşmuş hakkımda .. Bunu direk soylemediler ama hal ve tavırları imalari ciddi anlamda rahatsız etti .. Şimdide bir şekilde numarami bulmuş her gün mesaj atıyor facebook hesabimdan da sürekli görüşelim gezelim seninle vakit geçirmek hoşuma gidiyor falan diyor ve erkek arkadaşımın hesabını da bulmuş bu durum ayrıca tedirgin etti beni ..bu durumdan aileme ve sevgilime bahsetmelimiyim lütfen bana bi akil verin .. Sevgilim zaten çok asabi aramış bozulur diye korkuyorum ..