Bakışlarından hal ve hareketlerinden anlarsın canim bakışları nasıl?
Evet canim anladim anlattığın gibiyse ortada aşk kıvılcımları var tabi hoşlanti basamağında bahane üretmesi seni görmek istemesi bunu gösteriyor
Adamdan hoşlanmıyon onun goşlanıp hoşlnmadığını merak ediyon.ego tatmini için miBiri var, uzun süredir arkadaşız. Bir defa demetooo sana birşey sormam lazım, uygun musun şurada buluşalım vs dedi. Kabul ettim oturduk, sorusunu sordu anlattık falan filan. Ayrılırken bir mekandan bahsetmiştik bir sonraki buluşmayı orada yaparız dedi.
Sonra aradan aylar geçti, daha geçenlerde yine bana mesaj attı ya işyerinde X'im kaldı senden alabilir miyim diye. Ok dedim. Yakında oturuyoruz çünkü neyse verdim, vaktin var mı o mekana gidelim dedi. Ya şimdi bu şekilde yazınca acaba bu çocuk benden hoşlanıyor mu falan diyorum. Tüm bunlar benimle buluşmak için kurgu mu acaba?
Bu arada kesinlikle çocuğa birşey hissetmiyorum ve ümit verdiğimi de düşünmüyorum. Ama kişilik olarak arkadaşlarıma biraz teklifsiz bir insanım, belki sözlerimi yanlış anladı bu kız da benden hoşlanıyor diye düşündü. Ne bileyim ya kafamda milyon soru oluştu şu an.
Adamdan hoşlanmıyon onun goşlanıp hoşlnmadığını merak ediyon.ego tatmini için mi
Gerçekten merak ediyorum. Hep bir o hoşlanıyor mu bu hoşlanıyor mu derdindesin. Adamdan hoşlan san anlıcam da hoşlanmıyor daYahu ne sayıklıyorsun acaba sen?
Sana karşı her doğruları suratına söyleyene bu şekilde karşı tarafı sinirlendirmeye çalışmakla geçiyorsa ömrün işin zor.
Gerçekten merak ediyorum. Hep bir o hoşlanıyor mu bu hoşlanıyor mu derdindesin. Adamdan hoşlan san anlıcam da hoşlanmıyor da
benim sorumla ne ilgisi var?Sen kendi çevrendekileri anlayıp hayatını düzgünce idame ettiremiyorsun, benim hayatıma hiç kafa yorma bence
benim sorumla ne ilgisi var?
ama işte bağlantı yok, adam benden hoşlansın ya da hoşlanmasın bana ne benim tavrım bellidir.bekarken beni de aşırı arayan bir iş arkadaşım oldu, telefonumu tamamen kapatıyordum, ertesi gün tavır yapıyordu,alyans aldım ve parmağıma taktım mesela.herşeyi de böyle holanıyora yormamak gerek.velev ki hoşlanıyor siz hoşlanmadıktan sonra ne olabilir.özel yaşantımda da sevmediğim ya da fazla aradığını düşündüğüm adamın telefonunu açmam benİşte bu bağlantıyı bile kuramıyorsun oradan pay biç
ama işte bağlantı yok, adam benden hoşlansın ya da hoşlanmasın bana ne benim tavrım bellidir.bekarken beni de aşırı arayan bir iş arkadaşım oldu, telefonumu tamamen kapatıyordum, ertesi gün tavır yapıyordu,alyans aldım ve parmağıma taktım mesela.herşeyi de böyle holanıyora yormamak gerek.velev ki hoşlanıyor siz hoşlanmadıktan sonra ne olabilir.özel yaşantımda da sevmediğim ya da fazla aradığını düşündüğüm adamın telefonunu açmam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?