• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam benden hoşlanıyor mu?

Darkandsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2018
7
1
1
Arkadaslar merhaba bir konuda kafam karıştığı başka insanlarından fikrini almak istedim. Yapılacak olan yorumlar için şimdiden teşekkürler:)

Arkadaşlar geçen yılın Eylül ayında sosyal medya vasıtasıyla bir adamla tanıştım. Mesleğim psikolog ve bu adam tanıştığımız zamanlarda sevgilisinden yeni ayrılmıştı. Bu süreçte ona baya destek oldum ve olayları daha kolay atlatmasini sağladım. Kısa süren ama onu oldukça sarsan bir ilişki idi. 1,5 ay kadar sonra yüz yüze geldik. Başka şehirlerde yaşıyoruz biz. Öncesinde zaten sayfalarca mesajlastigimiz zamanlar oluyordu. Buluşma sırasında bir kafede saatlerce oturduk ve konuştuk. Hadi konuşmaya doyamadık gibi bir durum oldu. Bu esnada sürekli ellerimi tuttu, bazen yanağımı sevdi ya da sürekli alnımdan öptü. Otobüse binme zamanı geldiğinde bile bindirmek istemedi ve durakta iki kere otobüs kaçırdım. Ertesi gün yeniden buluştuk ve gene aynı şeyler oldu.

Bu esnada benim eski sevgilimle devam eden bir hikayem vardı ve o da bunu biliyordu. Eski sevgilim ben ayrılmama rağmen benimle iletişimi koparmak istemeyen bir adamdı ve bazı konularda çok üzüldüğüm için onunla dertleşmistim. Yani geçmişimi bilen bir adam ve bende onun geçmişini biliyorum. Geçen hafta da onun olduğu şehirde idim ve gene buluştuk. Bu buluşmalar da sürekli ileriye dönük şeyler söylüyor. Yani benim duygusal anlamda kendimi kapatmış bir kadın olduğumu biliyor. Sürekli olarak seninle uğraşıp seni açmak istiyorum, acaba bu kabuğunu ben kırabilir miyim, seninle ileride evlenirsek tüm bu sözlerini yutarsın ya da benimle ilgili ne düşünüyorsun, benimle evlenmek ister misin, biz sevgili olsak nasıl olur, sen tam aradığım insansın, seneye doktora icin bu şehre gelmen için dua ediyorum gibi seyler söylüyor. Fakat tüm bunlara rağmen kesin olarak bir adım atmıyor. Sürekli olarak canın ne zaman isterse bana yaz, ara çok mutlu oluyorum diyor fakat bazen yazdığım mesajlara günlerce cevap vermediği oluyor. Bu da benim sinirime dokunuyor açıkçası. Bunun açıklamasını yaptı geçen buluşmada seninle iletişim sorunumuz ne olacak, sana yazmak istiyorum ama bazen canım hiçbir şey istemiyor gibi bahaneler sunuyor.

Arkadaşlar gerçekten bu adam ne yapmak istiyor? Benden hoşlanıyor mu? benim yüzümden mi geriye çekiliyor. Benim ne yapmam gerekiyor? Kafam çok karışık açıkçası:KK43:

Not: mart ayında yeniden buluşacağız ve benim ondan önce sadece 2 erkek arkadaşım oldu ve ikisi de çok kısa sürdü. Deneyimsiz olmam bu yüzden galiba:KK43:Bu arada ben 27 yaşındayım o 31.

Edit:kendisi hastam değil, ilişkinin başlangıcı yanlış anlaşılmasın. Arkadaşlar günlerce yazmıyor dediğim zamanlar 2,3 gün oluyor. Çoğu zaman mesajlarıma cevap verir. Hatta uzun uzun yazar sadece bazen bunu yapıyor sürekli değil. Hayatında başka birisi yok bundan eminim çoğu zaman gözümün önünde telefonunu açar ve gösterir. İlişkisi olan adam telefonunu gizler. Bu konuda eminim ve içim rahat.

Son düzenleme:
Konuşurken şakıyor mübarek ama icraatte bişey yapmıyor. Siz psikologsunuz daha iyi analiz edersiniz ama adam güven vermiyor gibi. Yazmak isteyipte canının birşey yapmak istememesini de hiç anlamadım valla. O nasıl bi bahaneymiş?

Hani olur ya evlendikten sonra ilgi gostermeyen erkekler. Bu kisi bana oyle biri oldugunu dusundürdü. Yani sizinleyken bir performans sergiliyor çunku o an karsisindasiniz ve belli bir süre onunlasiniz, sizi etkiliyor ardindan ilgiyi kesiyor. Çunku fazla ugrasası da yok.

Hani evlenince tv karsisinda oturup canim bisey istemiyor diyecek biri gibi. Tabii sadece tahmin. Icinde ask olan bir erkek gunlerce mesaja yanit vermez mi ha veremeyecek kadar isteksizse hayata karsi size tedaviye gelsin :)

Okudum benim bile psikolojim bozuldu ücretsiz seans isterim :)
Yani adam ne istediğini biliyor ama sen de işler karışıyor gibi geldi bana,eskiyi unut yeniye bi şans tanı herkesin iyi kötü günü olur sürekli mesaj atmasını istemek biraz bencilce belki adamın sorunu var,yada senden çekiniyo vs.

Back
X