- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
kandırıldıkİyi de mart ayında konu açtın,ayrıl dedik bu sebeplerden
Ayrılmayacaksan konu açmanın da lüzumu yok,adam böyle ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin. Konu açarak eline birşey geçmez.
Neden küçümsüyorsunuz anlayamadımamaaaaannnn derde de bak sen
Adam beni dinlese hersey yoluna girecek de tek yaptığı şey suçlamakbak onu anlamıyorsun bence ... o şuan ne stres altında biliyor musun senin manevi desteğin onu biraz rahatlatıyor. yaptığı doğru demiyorum ama onu anla çok hassas döneminde ve anlaşılmayı hak ediyor idare etmek lazım.
Eğer küçümseyecekseniz hiç yorum yazmayın daha iyi, benim derdim de bu.amaaaaannnn derde de bak sen
Aynen öyle valla, tavrımı bile koyamıyorum ki suçlu oldum yine onu merak etmiyormuşum aramıyormuşum falan filanHer şey bir yana, kişi kendinden bilir işi diye bir şey var.
Başına bir şey geldi mi diye paranoyak olsa tamam dicem anlayacağım.
Ama bu kadar şüphe normal değil.
Güzelce tavrını koy ki ilişkinin doğallığı bozulmasın. Mazallah su içmeye çekinir insan telefon başındayken böylesiyle.
Ne bileyim brşeyler yoluna girsin diye uğrasıyorumİyi de mart ayında konu açtın,ayrıl dedik bu sebeplerden
Ayrılmayacaksan konu açmanın da lüzumu yok,adam böyle ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin. Konu açarak eline birşey geçmez.
o şartlarda ölüm korkusuyla sen yaşasan karşındakini ne kadar dinlersin acabaAdam beni dinlese hersey yoluna girecek de tek yaptığı şey suçlamak
Allahım kimlere emanetiz ya bu adam çok mu boş yoksa mesai saatleri dışında mı böyle günahını da almıyım şimdi :)Aynen öyle valla, tavrımı bile koyamıyorum ki suçlu oldum yine onu merak etmiyormuşum aramıyormuşum falan filan
Sen bu adamdan ayrılmıştın kıskançlığı yüzünden sonra tekrar barıştın şimdi burada dert yanıyorsun kıskançlığından anlamadım ki ben bu işten birşey
Yok ya 1 yıldır falan böyle, bende hep tartısmayalım diye genelde kendimi ispatlamaya çalışırdım ona ama artık yoruldum söylediklerime inanmamasından bu sefer açıklama yapmayıncada direk yalancı konumuna düşüyorumsevgiliniz şuan görev olarak zor bir yerde olduğu için ilgi ve anlayış bekliyor olabilir bu konu ayrı ama sizinki psikopatlık seviyesinde kıskançlık bunun görev yada bulunduğu ille ilgilisi olduğunu düşünmüyorum kıskançlık hep mi böyleydi yoksa oraya gidince mi başladı
3 yıl daha oradaDaha önceki konunu bilmiyorum ama ordaki psikolojisinden dolayi boyle yapiyordur belki. Ne zaman bitecek ordai gorevi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?