Bu Adam Beni Gerçekten Delirtiyor !!

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Merhaba Canlarım
Hemen konuya giriyorum benim bi sevgilim var ondaki paronayaklık akıllara zarar, hastalık derecesinde ve artık fazlasıyla ben bu durumdan yoruldum.
Sevgilim polis memuru mesleğinden dolayı böyle diyor çevredekiler şuan da Şırnak Cizre de görevde daha 1 hafta oldu gideli, giitiği günden beri elimden geldiğince ona manevi anlamda destek olduğumu düşünüyorum orda kendisini yalnız hisetmesin kafasını bişleye takmasın diye.
Ama yok yani olmuyo, dün akşam whatsapp da mesajlaşıyoruz hersey gayet iyi hoş güzel sonra benim net kesildi bian, onun bana mesajı geldi ben ona cevap atamadım net gidince.
Her neyse kız kardeşimin de sevgilisinin ablası benim instagram da arkadasım kız kardeşimde tutturdu abla ikimizin fotosunu instagrama at arkadasın beni görmüş olsun diye bende net gitmişken hemen giriyim de instagrama fotoyu düzenliyim dedim.
Hemen 2 dk geçmeden net geldi benimki soruyo tabi niye çıktın whatsapp dan noldu diye dedim bende net gitti tamam dedi aradan 10 dk geçti ben instagram da fotoyu paylaştım pat bi mesaj daha yine niye çevrimdışı oldun diye bende dedim instagramda foto payalştım diye.
Ondan sonra başladı kavga etmeye foto paylaşmak nerden çıktı şimdi durup dururken demin de whatsapp dan çıktın niye yalan söylüyosun net gidiyo diye dedi bana bende yalan söylemedim dedim.
Sonra işte fotoğrafı niye paylaştın durduk yere dedi anlatırım dedim anlat diye tutturdu bende anlattım arkadasının adı ne diye soruyo. Sinir oldum sanane ya dedim öyle diyince de hepten yalan söylüyosun diye üstüme gelmeye başladı senle mi uğrascam dedim kapadım telefonu.
Bütün gece aradı bağırdı çağırdı sen neler karıstırıyosun diye
İnanabiliyo musunuz böyle saçma bi nedeni nerelere bağladı.
Anlıyorum orda bunaldı ama bana niye sarıyosun sen be adam alt tarafı 2 dk çevrımdışı oldum instagram da foto paylaştım diye nerdeyse aldatıyorum muamelesi yaptı bana.
Dinlemiyo bile beni yazdı çizdi kafasında bende bu sabah hiç aramadım gece düşünür belki günahımı aldığını anlar da özür diler gönlümü alır diye. Ama nerdeee
Aradı sabah yine fırca hani beni merak ediyodun parmağımı kestim darlandım kafamı bişeylere taktım yanlışlıkla kestim 4 dikiş atıldı diyo. İyi geçmiş olsun dedim sonra tabi yine bi trip bi trip kapattı telefonu.
Kızlar ben napıcam bununla ya deli ediyo beni, hayır çocuk muyuz biz hem haklıyım ama o parmağını kıestiği için ve Cizre de olduğu için ilgi alaka bekliyo bianda haksız konumuna düştüm benim ona trip atmam gerekirken aramıyorum onu merak etmiyorum diye o triplerde.

bak onu anlamıyorsun bence ... o şuan ne stres altında biliyor musun senin manevi desteğin onu biraz rahatlatıyor. yaptığı doğru demiyorum ama onu anla çok hassas döneminde ve anlaşılmayı hak ediyor idare etmek lazım.

Her şey bir yana, kişi kendinden bilir işi diye bir şey var.
Başına bir şey geldi mi diye paranoyak olsa tamam dicem anlayacağım.
Ama bu kadar şüphe normal değil.
Güzelce tavrını koy ki ilişkinin doğallığı bozulmasın. Mazallah su içmeye çekinir insan telefon başındayken böylesiyle.

Tuhaf olan benmıyım bılmıyorum ama bende hayatımda kıskanan bı erkek olsun ısterdım.
Süreklı denetleyen.Yeterrrr dıye bagırmak ısterken yan cebıme yapardım heralde.
Şaka bi yana ilgisiz umursamaz olmasından cok daha ıyıdır.Onu anlamaya calış.

sevgiliniz şuan görev olarak zor bir yerde olduğu için ilgi ve anlayış bekliyor olabilir bu konu ayrı ama sizinki psikopatlık seviyesinde kıskançlık bunun görev yada bulunduğu ille ilgilisi olduğunu düşünmüyorum kıskançlık hep mi böyleydi yoksa oraya gidince mi başladı

Adam beni dinlese hersey yoluna girecek de tek yaptığı şey suçlamak

Aynen öyle valla, tavrımı bile koyamıyorum ki suçlu oldum yine onu merak etmiyormuşum aramıyormuşum falan filan

Yok ya 1 yıldır falan böyle, bende hep tartısmayalım diye genelde kendimi ispatlamaya çalışırdım ona ama artık yoruldum söylediklerime inanmamasından bu sefer açıklama yapmayıncada direk yalancı konumuna düşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…