• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu adam beni kıskanmıyomu

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Nişanlımla genel konuşuyoduk yurtdışında balayı nasıl olur falan dedi burdakiler çok pahalı en azından o parayla bi ülke görelim dedi neyse ordan burdan konuşurken konuyu italyan erkeklerine getirdim italya erkekleri wuhuuu dedim bakayım ne dicek diye oda italya aşk şehri verona bekle bizi dedi ya bu adam beni kıskanmıyomu konuyu değiştirdi hemen

Nişanlımla genel konuşuyoduk yurtdışında balayı nasıl olur falan dedi burdakiler çok pahalı en azından o parayla bi ülke görelim dedi neyse ordan burdan konuşurken konuyu italyan erkeklerine getirdim italya erkekleri wuhuuu dedim bakayım ne dicek diye oda italya aşk şehri verona bekle bizi dedi ya bu adam beni kıskanmıyomu konuyu değiştirdi hemen
Bence ergence bir cümle de olduğunu düşünüp dikkate almamıştır.

şaka yaptığınızı anladığı için olabilir mi acaba?
yakında yurt dışına çıkacağım onla ilgili şaka yapıyorum. birini bulurum falan diye
eşim de ben de sen yokken canım sıkılır rusyaya tatile giderim belki diyor
gülüp geçiyoruz
ne diyecek kızıp bağırsa mıydı İtalyan erkekleri kapınıza dayanmadı sonuçta? kimden kıskanacak.

arkadaşım kocanın kıskançlık krizlerine girip tartışma çıkarmasını mı istiyorsun??

Ben Gerard Butler hastasıyım arada girer resimlerine bakarım ve Tanrı erkeği yarattı falan derim eşim napsin ondan mı kıskansın beni ya da ben onu Kate uptondan falan

Back
X