• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu adam beni kıskanmıyomu

Kıskanılınca daha değerli olmuyorsunuz bu bir.

Kıskanılmak ayrı benimsenmek ayrıdır.

Kıskançlığın hastalık olduğunu düşünüyorum şahsen. İlişkideki güvensizlikten,kendine özgüvensizlikten kaynaklanıyor.

Altını çiziyorum , ilgilenilmek , benimsenmek , önemsenmek ayrı, kıskanılmak sahiplenilmek ayrı.

Sağlıklı bir bünye bunu istemez gözlemlediğim kadarıyla.

"senin erkeğen benim gızım ne italyanı hödö hödö" mü yapmalıydı? dert etme konu sahibi eşin toparlamaya çalışmış, büyütecek bişi yok

Her konumu okuduğumda şaka heralde diyorum
O kadar komik ki çocuk gibisiniz
Biraz daha akıllıca,olgun olmayı deneyemezmisin

Sizin ilişki nasıl evliliğe kadar geldi hayret ediyorum. Kusura bakmayın da cocuksunuz siz ya.

Nişanlımla genel konuşuyoduk yurtdışında balayı nasıl olur falan dedi burdakiler çok pahalı en azından o parayla bi ülke görelim dedi neyse ordan burdan konuşurken konuyu italyan erkeklerine getirdim italya erkekleri wuhuuu dedim bakayım ne dicek diye oda italya aşk şehri verona bekle bizi dedi ya bu adam beni kıskanmıyomu konuyu değiştirdi hemen

niye kıskanmadın dedim ben sana finlandiya kadınları diyomuyum dedi güldü suratına kapattım
Muhabbete gel :KK59:

İtalyan erkeği nedir yaww, aşk şehri Venedik'te pinpon gondolculardan başka erkek görmedim, nerede yaşıyor bunlar, milletin dilinde İtalyan da İtalyan =))
Büyüyün artık birazcık, adam niye kıskansın, sen ne diyorsun deyip tokatı patlatmalı mıydı neydi =)))
Ama ne yalan söyleyeyim hayran kaldım nişanlının sabrına, bir de adamın yüzüne telefon kapatmışsın =)

Sizin nikah nerede olacak?
Salonu basıp " nayır onlar evlenemez,ikisi de ergen" demek istiyorum :KK70:
Bu arada olmayan şeyler için niye kavga ediyosunuz yaw? Sankim İtalyan erkekleri ve Fin kızları sırada sizi bekliyo :KK45:

Bazı kızlar ne kaprıslı karsılarına ne anlayıslı ınsanlar cıkıyor bazılarıda herseyı altan alır karsındakı hoduk cıkar Ya Rabbı hikmetine sual olunmaz :KK43:
Aynısını ben girip yazacaktım önce davrandin öyle canım sıkılıyor ki böyle konularda ,anlatamam sana .
Konuya yorum yapmak istemiyorum cidden .
Eminim nişanlısı deli divane asiktir buna şimdi .
Yüzüne telefon kapatmak nedir ya ...

Son düzenleme:
Kiskanmayin erkek iyidir hojdur vhalla bak :D
en guzeli...buldun mu kacirmiycan....
evet belki biraz tuhaf gelebilir kiskanmamasi ama inan isin derin ve temeline inince iyi ki diyorsun kiskanc degil...

Bence canın sıkılmış senin..atraksiyon aramışsın..aradığını da buldun işte,nerden nereye getirdin durumu.

Keşke nişanlın:
"ne italyanı,ne diyosun sen,duymayayım bi daha,ağzını kırarım senin" deseydi

Veya

"Aşkııım o da ne demeek yaa,kıskanırım baaakk" deseydi

ikisi de berbat!!:KK53:
En güzelini yapıp espritüel yaklaşmış ama tabii anlayana........
keşke kırarım ağzını deseydi o zaman hoşuma giderdi :KK48:

Aynısını ben girip yazacaktım önce davrandin öyle canım sıkılıyor ki böyle konularda ,anlatamam sana .
Ergen ergen davranışlar ama bak gercekten bu kızlar daha şanslı oluyor karşılarına harıka insanlar çıkıyor :/

Sizin nikah nerede olacak?
Salonu basıp " nayır onlar evlenemez,ikisi de ergen" demek istiyorum :KK70:
Bu arada olmayan şeyler için niye kavga ediyosunuz yaw? Sankim İtalyan erkekleri ve Fin kızları sırada sizi bekliyo :KK45:
tabiki sırada beklemiyo ama gerçek düşüncesini bu şekilde öğrenmiş oldum

aslında iyi biriyim ama kıskançlık söz konusu oldumu kızıyorum suratına kapatıyorum engel olamıyorum kendime

Back
X