• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam beni rahat bırakmıyıcak mı?

metal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
939
901
103
Merhabalar geçen hafta yazmıştım eşimin beni evden kovduğunu babamın evine geldiğimi.Bu sabah babamı arayarak kızını neden alıkoyuyosun göndermiyosun.Benim çocuğumu taşıyo bizi ayırıyosun soğutuyosun boşatmaya çalışıyosun diyerek hakaretler etmiş.Banada tabi buldun büyük evi rahatı parayı beğenmezsin artık beni.Bu hayatta babanlar öldüğünde ne yapıcaksın.O çocuk bir gece hastalandığında ne yapmayı düşünüyosun.Başında baba olmadan erkek çocuğu seni dinler mi?Madem boşanıcaksın o çocuğu sakın getirme gelirseniz ikinizinizide geri yollarım aynı babanın beni yolladığı gibi(ayrıldığımızda gelmişti görüşmek istemediğim için babam evimize kabul etmemişti oda sabaha kadar gidememiş kapıda kalmış)Evi değiştiriyorum telefon hattımı kırıyorum bir daha asla ulaşamıycaksın.Çocuğunuda istediğin gibi büyüt hatta git biriyle evlende gör ben nasıl bir kocaymışım.Nafaka davası açarsan binbir iftira ile uzatırım davayı nasıl olsa her dava uzadığında para yatırılması gerekiyo öde.Daha neler neler benim hiç huzurum olamıycak mı hamileyi ben artık yeter .Duygusallığım üzerinde diye çocuğun üzerinden yüklenip duruyo .Kusura bakmayın artık okadar doldum ki ağlayarak içimden atamadıklarımı sizlerle paylaştım.

Son düzenleme:
Adama bak herseyi biliyo,dava uzadikca bilmem ne oluyomusta..

olayin detayini bilemicem anlatmamissin eski konunada bakinmadim ama Allah yardimcin olsun diyim..kaba hoduk erkekle ugrasmak gercekten zor..

hamileymissin bide, ne olduki bosanmaya kadar vardi is..

hep bu kadar sinirli miydi? bence üzülmeyin kurtulduğunuza sevinin hatta. kendi çocuğunu düşünmüyor bırakıp gidecek kadar vicdansız olabiliyorsa bir damla gözyaşına değmez.

sorunlu insancıklarla ugraşması zor oluyor
amacı seni caydırmak sanırım
ayrılma sebebiniz neydi

hep bu kadar sinirli miydi? bence üzülmeyin kurtulduğunuza sevinin hatta. kendi çocuğunu düşünmüyor bırakıp gidecek kadar vicdansız olabiliyorsa bir damla gözyaşına değmez.
beni evden kovdu babamı arayıp kızını boşıyıcam dedi babamda geldi beni aldı.Çünkü ben babamları karşı çıkarak evlemiştim kaçmıştım.Geliyorum demeye yüzüm yoktu.Aşırı kıskançlığı vardı.Boşanmayı istememi hazmedemiyo ve saldırıyo şuanda.

Boşanmak istemiyor belli.boşanmak isteme sebebini de bilmiyorum ama madem pişman adam olup da adam gibi pişmanım dese özür dilese,evimize dön dese anlarım.seni aciz göstermeye çalışıyor belli ki.detayları bilmediğimden boşan yada bi daha bi konu diyemeyeceğim

Allah Allah adama bak ya
atsın iftira hiç korkmayın heç geri adım atmayın bu tipler sindirdikçe tehditlere devam ederler yılmayın ödediğiniz paranın kat be kat fazalıs sonrasında alırsınız iş o raddeye bile gelmez korkmayın

sorunlu insancıklarla ugraşması zor oluyor
amacı seni caydırmak sanırım
ayrılma sebebiniz neydi
Aşırı kıskançtı hastalık dercesinde aklına gelen herşeyi sanki ben yapmışım gibi suçlamalara başlıyodu.Kendime inandırana kadar çırpınıp dururdum.Başımı kapatmamı istedi kabul etmedim babamı aradı kızın başka erkeklere bakıyo beni aldatıyo pazartesi boşıyıcam dedi.Babamda yanlarına gitmemizi istedi konuşmak için götürmedi.Gece ben gidiyorum sende defol git evden dedi ve çekti kapıyı çıktı babamlarda gece gelerek beni aldılar.6 aylık hamileyim psikolojik şiddet yüzünden 10 kilo kaybettim ve doğru dürüst uykuda uyuyamıyordum.Evden çıkarken kayınvalidemde dünyanın lafını söyledi.Annesi ananemi arıyarak beni kötülemiş sonradan aramış barıştıralım demiş ana oğul sorunlular.Boşanma davasınıda açmıyo ben açıcam böyle sorunlar.

Allah Allah adama bak ya
atsın iftira hiç korkmayın heç geri adım atmayın bu tipler sindirdikçe tehditlere devam ederler yılmayın ödediğiniz paranın kat be kat fazalıs sonrasında alırsınız iş o raddeye bile gelmez korkmayın
Daha doğmamış çocuğum için nafaka isteme benden benim param boğazınızdan geçmiycek bile dedi böyle bir adam işte

görüşme konuşma muhattap olma..sadece mahkeme kanalı i,le görüşün..bu kadar net...
eski konunu okudum..geç bile kalmışsın ayrılmak için..ailen de arkanda ,sağlıkla doğum yapar bebeğinle mutlu olursun umarım..
edit:eski konunda okuduğuma göre,eşin içiyor,ama seni kapatıyor,günümüz modası da bu değil mi,başı açık kız alıp,sonradan zorla kapatmak,ama sadece kendi egosu içini,kendi aynen pisliğe devam..

o mesajların hepsını saklayın
konusmaysa da avukatınıza danısın ses kaydını talep etsın delıl olaral operatorunuzden
sırf buyuzden tazmınat davası acın
kazancagınız o tazmınatla cocugunuzu buyutursunuz
bide şam babası alırsınız daha ıyı olur
ne embesil bı adammıs bu ya
ıyıkı kurtuldun ...

Allah yardımcın olsun
herşeyi de biliyo paşa
sen hiç korkma, uzatamaz dava mava, çocukta olunca nafaka ödeyecek kendisi düşünsün

Kurtulmuşsunuz böyle bir adamdan. Üzülmeyin daha fazla. Hiçbir şey yapamaz. Boşanma davası açtınız mı, avukatınıza danışsanız daha iyi olur ama böyle tehditlere kanmayın, boyun eğmeyin.

görüşme konuşma muhattap olma..sadece mahkeme kanalı i,le görüşün..bu kadar net...
eski konunu okudum..geç bile kalmışsın ayrılmak için..ailen de arkanda ,sağlıkla doğum yapar bebeğinle mutlu olursun umarım..
edit:eski konunda okuduğuma göre,eşin içiyor,ama seni kapatıyor,günümüz modası da bu değil mi,başı açık kız alıp,sonradan zorla kapatmak,ama sadece kendi egosu içini,kendi aynen pisliğe devam..
Tabi sonradan bak beni sevdiği için kapandı diyicekmişte çevresine sadece ona ait olduğumu hissedicekmiş.Ben senin yavrunu taşıyorum sana ait olduğumu anlayamıyomusun.Baş örtüsüne karşı değilim ailemdede kapalı insanlar var sadece insan Allah için kapanır kocası için değil.Ben böyle düşünüyorum .Umarım bir an önce bu kabustan kurtuluruz.

Kurtulmuşsunuz böyle bir adamdan. Üzülmeyin daha fazla. Hiçbir şey yapamaz. Boşanma davası açtınız mı, avukatınıza danışsanız daha iyi olur ama böyle tehditlere kanmayın, boyun eğmeyin.
Yarın avukatımla görüşmem var onu beklersem açmıyıcakmış imam nikahıylada evlenilir dedi.Açıcaz davayı görüşmemize göre

Allah yardımcın olsun
herşeyi de biliyo paşa
sen hiç korkma, uzatamaz dava mava, çocukta olunca nafaka ödeyecek kendisi düşünsün
Aminn.İnanki beş kuruşunu istemiyorum bir an önce kurtulayım başka hiç bir şey istemiyorum.

o mesajların hepsını saklayın
konusmaysa da avukatınıza danısın ses kaydını talep etsın delıl olaral operatorunuzden
sırf buyuzden tazmınat davası acın
kazancagınız o tazmınatla cocugunuzu buyutursunuz
bide şam babası alırsınız daha ıyı olur
ne embesil bı adammıs bu ya
ıyıkı kurtuldun ...
Sadakam olsun ona benden uzak dursunda kınayla birikte yollamak lazım

Back
X