- 21 Ağustos 2015
- 939
- 901
- 103
Merhabalar geçen hafta yazmıştım eşimin beni evden kovduğunu babamın evine geldiğimi.Bu sabah babamı arayarak kızını neden alıkoyuyosun göndermiyosun.Benim çocuğumu taşıyo bizi ayırıyosun soğutuyosun boşatmaya çalışıyosun diyerek hakaretler etmiş.Banada tabi buldun büyük evi rahatı parayı beğenmezsin artık beni.Bu hayatta babanlar öldüğünde ne yapıcaksın.O çocuk bir gece hastalandığında ne yapmayı düşünüyosun.Başında baba olmadan erkek çocuğu seni dinler mi?Madem boşanıcaksın o çocuğu sakın getirme gelirseniz ikinizinizide geri yollarım aynı babanın beni yolladığı gibi(ayrıldığımızda gelmişti görüşmek istemediğim için babam evimize kabul etmemişti oda sabaha kadar gidememiş kapıda kalmış)Evi değiştiriyorum telefon hattımı kırıyorum bir daha asla ulaşamıycaksın.Çocuğunuda istediğin gibi büyüt hatta git biriyle evlende gör ben nasıl bir kocaymışım.Nafaka davası açarsan binbir iftira ile uzatırım davayı nasıl olsa her dava uzadığında para yatırılması gerekiyo öde.Daha neler neler benim hiç huzurum olamıycak mı hamileyi ben artık yeter .Duygusallığım üzerinde diye çocuğun üzerinden yüklenip duruyo .Kusura bakmayın artık okadar doldum ki ağlayarak içimden atamadıklarımı sizlerle paylaştım.
Son düzenleme: