• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam beni rahat bırakmıyıcak mı?

Hamilesin stresten uzak durman lazım bebeğin de etkileniyor, davanı aç ya da beklet ama iletişime geçme, boşuna sinirlerini bozma, sağlıcakla kucağına alman dileğiyle...

öyle deme canım bir bebeği büyütmenin doğurmanın kırk türlü masrafı var bezi maması hastane masrafı
sen ve ailen her şeyi üstüne alacaksınız oda rahat edecek öyle mi
sonra da benim oğlum var diyecek
eğer her ay onla uğraşmak istemiyorsan tazminat davası açabilir misin
Sen bu evden gittiysen kesin güvendiğin bir şeyler var sakın o çocuğu getirme benide arayıp sormayın dedi aile kurucakmış ya demekki içi rahat edicek Allah a çok şükür ben ve ailem altından kalkabiliriz.Bir yandanda ben istemiyorum hiç bir şekilde bizimle bir iletişimi olmasın beni ve bebeğini istemeyen bir adam ölü gibi hiç bir desteği olmasınVericeği iki kuruşla ne huzur bırakır nede ağız tadı.

Hamilesin stresten uzak durman lazım bebeğin de etkileniyor, davanı aç ya da beklet ama iletişime geçme, boşuna sinirlerini bozma, sağlıcakla kucağına alman dileğiyle...
Hiç bir şekilde iletişimim yok aradığında biliyor telefonum kapalı babamı arıyor zaten ev telefonunuda kapattık kafam rahat =)sinirlerim anca düzeldi bir daha bozulmasına ne kendim nede bebeğim için müsade etmem.Çok şükür rabbime onca olan şeye rağman çok sağlıklı

Back
X