sakın altta kalayım deme.. tavız tavızı doğurur.. sadece sus yerı gelınce konus
unutma kı en buyuk tepkı , tepkısızlıktır...
bana biraz bunaltıyosun gibi geldi..
haklı olabilir miyim?
erkekler genelde evlilik muhabbetlerinden hoşlanmıyolar..oturmak istediğimiz ev, hayalimizdeki koltuk takımı falan onları hiç cezbetmiyo.
Sevgi icin hem beynin hem kalbinin tamam demesi lazim
Kalbin sevsede inansada beynin hayir ters giden birseyler var derse bitiyor zaten
Dolayisiyla seni seviyormu kendin kalbine ve beynine sormalisin
Ne zamandir birliktesiniz bilmiyorum ama evlilik dusuncesi var diye herseyi kabul etmeyin size simdi bu sekilde davraniyorsa ve hep alttan alan sizseniz evliliginiz size iskence olur . beni biliyordun boyleydim evlendin der yani sucu yine sana atar. aklin karisiksa ve bu tutarsiz halleri surekliyse bu adamla bir gelecek seni sadece yipratacaktir. sevgi emek ister anlayis ister karslikli. hep alltan sen alirsan hep ezilen sen olursun. ve donusude zor yipratici olur inan. hem zaman hem guven azalir. duygularindan emin degilsen bence evlilik fikrine bile sicak bakma derim.
Canım sen kaç yaşındasın ve okuyor musun/çalışıyor musun?
Ne zamandir birliktesiniz bilmiyorum ama evlilik dusuncesi var diye herseyi kabul etmeyin size simdi bu sekilde davraniyorsa ve hep alttan alan sizseniz evliliginiz size iskence olur . beni biliyordun boyleydim evlendin der yani sucu yine sana atar. aklin karisiksa ve bu tutarsiz halleri surekliyse bu adamla bir gelecek seni sadece yipratacaktir. sevgi emek ister anlayis ister karslikli. hep alltan sen alirsan hep ezilen sen olursun. ve donusude zor yipratici olur inan. hem zaman hem guven azalir. duygularindan emin degilsen bence evlilik fikrine bile sicak bakma derim.
Ne güzel mesleğini de eline almışsın, umarım kpss'de iyi bir puan yapar gönlünce bir yere atanırsın canım. Bazen ilişkide olduğumuz insanları dünyamızın merkezine koyup onlara bizim bir uzantımızmışçasına davranabiliyoruz; kendimizi boşlukta hissettiğimiz zamanlarda bu durum daha da yoğunlaşıyor bence sınava kadar kendine bol bol vakit ayır ilgini sevdiğin diğer insanlara ve işlere yönelt ben karşıdan tahmin yürütemem ama karşı taraf evlilik fikrine senin kadar heyecanla tepki vermiyorsa bu senin değil onun sorunu.
Kastettiğim kestirip atmaktan ziyade, yaptığın şeyleri ne kadar içinden gelerek yaptığını kendine sormandı.
Bu adamı senin için bu denli vazgeçilmez kılan şeyin ne olduğunu düşünmekle başlayabilirsin. Aşk her zaman senin içinde olan bir şeydir, herkesin aşk algısı farklıdır. En yakınındaki insan, sevgilin bile olsa kendi dünyasında kendi algısınca yaşayacaktır bu duyguyu. Senin aşk tanımın ne, onunki ne? Önce oturup bunu sorgulamak gerek. Aranızdaki iletişimsizliğe sebep olan şeyin, bir tarafın haklı diğer tarafın haksız olmasından ziyade düşünce ve algı farklılıkları olduğunu ve her çatışmada bir tarafın "iyi" diğer tarafın "kötü" olmak zorunda olmadığını düşün...
erkek arkadaşım çok tuhaf. söylediğim bir şey başka yere çekip, kavga çıkarıp, sonra da sen yaptın diyor. o çalışıyor ve çok yoğun. böyle şeylere vakti yok. ama ben internetten geleceğimize dair bir şeyler bulup ona gösterince çok mutlu oluyorum. az önce sadece 1 dakikasını aldı bi resim gönderdim kafayı yiyeceksin bunlarla vs. diye takıldı. ben de üzerine bir şaka yaptım. dedim ki: sen de kafayı yesen iyi olur yoksa seni evliliğe zorluyor muyum? hee deyp geçecekti biz her şeye güleriz. beni tersledi gece gece saçma sapan tartışmalar yaratma dedi. ben de şaka olduğunu söyledim. hadi baştan alındı, ben şaka olduğunu söyleyince konuyu kapatması gerekmez miydi? uzattıkça uzattı. ben de ben sadece şaka yapmıştım asıl tartışma çıkaran şu an sensin dedim. saat 2buçuk.bu saate kadar oturmuş ve msnden sadece 10 dakika görüştük. birazdan beni arayacak senin yüzünden uykum dağıldı gece gece neden tartışma çıkarıyosun ben sabah erken kalkıcam senin gibi öğleye kadar yatmıcam vs diyo. ne zaman alttan alsam ben suçlu oluyorum. tartışıyoruz ben konuyu kapatıyorum sırf sinirlenmesin diye hadi uyu hayatım diyorum saat 2 de arıyo sonra ben savunmaya geçince uzatıyosun diyo. gece 2 de arayan kendisi uzatan neden ben oluyorum anlamıyorum bi de evlenmeyi düşünüyoruz çoğu zaman çok anlayışlı ama ne yapsam yaranamıyorum ve hep suçlu benim. bu beni çok yoruyor şimdiden böyleyse evlenince ne olur diyorum. evli arkadaşlar, bu ileride büyük bi sorun haline dönüşür mü? ne yapmam lazım?
Araya mesafeler de girince iletişim iyice sağlıksızlaşmıştır... Sıcağı sıcağına hatta yüz yüze çözülmeyen meseleler birikir de birikir... Tüm bunlarla beraber, eğer sen olanı kabul edip devam etmeyi gönülden istiyorsan bunun adını "fedakarlık" koymadan önce otur düşün derim; tüm bunları yaparken "bir yükün altına girdim" mi diyeceksin, yarın öbür gün -her şey insanlar için- ayrılırsanız "Ben onun için şunları bunları yaptım!" mı? Yoksa "Seviyordum, gönlümden geleni verdim, bugünkü aklımla gene olsa gene yaparım" mı? İçten gelmeden verilen her taviz, yutulan her söz gelir hesap sorar senden...
Okurken gülümsedim. :)
Bizdede olan şeyleri anlatıyorsun çünkü.
Bu sevgisizlik değil, iletişimsizlik canım.
Sevmese zaten aman senlemi uğraşçam der kapatır uyurdu.
Bir kere erkekler bizim gibi evlilik odaklı değl iş odaklılar.
Biz daha evcimeniz haliyle. O nedenle çok paylaşma böyle şeyleri onla.
Kız arkadaşlarına göster. Erkekler pek anlamaz bu işlerden.
Sen de deki hadi ben yattım sabah konuşuruz de kapatıver o zaman.
Eğer hakaret edip, saygısızlık yapmıyorsa tolere edilecek normal olaylar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?