- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
Herhalde dostumEvlilik teklifi olsa iyi olur sanki
Fazla üstüne gitmek istemiyorum böyle evlilik meraklısı biri gibiymişte görünmek istemiyorum. Ama sanırım evlilik meraklısı oldum sayesinde :)
Tşk ederim zor gibi bu adamdan bi cacık olmaz sanki :) bakalım zaman bana ne göstercek :)Herhalde dostum4 buçuk yıldır, evlilik teklifiyle alakalı bir durum olduğunda adamın başına kakarım.İnş. sen teklif alırsın
Aslında evlilikten ziyade böyle yapmasındaki nedeni anlamaya çalışıyorum. Sizce neden böyle yapıyor olabilirbi daha adını koyalım bu işin artık derse tamam akşam aile söylüyorum de. sonrada ertesi gün aileme söyledim bekliyolar ailene de (söylemesen bile)
sizi kaybetmek istemiyor ama evliliktende korkuyordur muhtemelen. ona konunun evlilik olmadığını. önemli olanın birbirinizi sonzsua dek sevmeniz gerektiğini söyleyinAslında evlilikten ziyade böyle yapmasındaki nedeni anlamaya çalışıyorum. Sizce neden böyle yapıyor olabilir
Aman evlnp napcn oh mis atanmissnda keyfine Bk hatta ona de ki bidaha konuyu açınca ben evlenmeden önce ev araba olsun isterim 3vlennce borç ödemek istmyrm de kökten kacarDedim bunu :))) yok öyle uzun süre evlenmemek filan dedi ama yine tık yok :))))
ya bu klasik evlilik teklifi istememlere falan .. neyse belki de adam sizin EGOnuzu tatmin edebilecek bi teklif sekli bulamamıstır... hala dusunuyordur garibim..Hahh işte etmedi. Bi ara evlilik konusunu konuştuğumuzda ben teklif isterim dedim klişe şeylerde istemem şaşırt beni filan demiştim şakayla :) acaba farklı bişey mi bulamıyo ondan mı şeetmiyo anlamadım ki :)))
bekled
ya bu klasik evlilik teklifi istememlere falan .. neyse belki de adam sizin EGOnuzu tatmin edebilecek bi teklif sekli bulamamıstır... hala dusunuyordur garibim..
Bir beden de kaç kisilik yasiyorsun sen , zor olmuyor mu..?
Gercek hayata yansitamadigi sapkin düsüncelerini burda anlatip tatmin oluyor bence..Birinde evli 13 yaşında kardeşi eşine aşık -ki ona inanmamıştım. Diğerinde kaynı buna aşık. Öbüründe nişanlı diğerinde bekar. Nasıl üretiyorlar bunları ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?