Bu adam bi acaip dostum :)

bi daha adını koyalım bu işin artık derse tamam akşam aile söylüyorum de. sonrada ertesi gün aileme söyledim bekliyolar ailene de (söylemesen bile)

Fazla üstüne gitmek istemiyorum böyle evlilik meraklısı biri gibiymişte görünmek istemiyorum. Ama sanırım evlilik meraklısı oldum sayesinde :)

Olsun canım zaten kendi söylemiş,adını koyarsınız söz nişan felan
Ondan sonrada haziranda bahsettiği atama sonrasında evlilik tarihi ayarlarsınız :)

Herhalde dostum 4 buçuk yıldır, evlilik teklifiyle alakalı bir durum olduğunda adamın başına kakarım.İnş. sen teklif alırsın
Tşk ederim zor gibi bu adamdan bi cacık olmaz sanki :) bakalım zaman bana ne göstercek :)

bi daha adını koyalım bu işin artık derse tamam akşam aile söylüyorum de. sonrada ertesi gün aileme söyledim bekliyolar ailene de (söylemesen bile)
Aslında evlilikten ziyade böyle yapmasındaki nedeni anlamaya çalışıyorum. Sizce neden böyle yapıyor olabilir

Aslında evlilikten ziyade böyle yapmasındaki nedeni anlamaya çalışıyorum. Sizce neden böyle yapıyor olabilir
sizi kaybetmek istemiyor ama evliliktende korkuyordur muhtemelen. ona konunun evlilik olmadığını. önemli olanın birbirinizi sonzsua dek sevmeniz gerektiğini söyleyin

Dedim bunu :))) yok öyle uzun süre evlenmemek filan dedi ama yine tık yok :))))
Aman evlnp napcn oh mis atanmissnda keyfine Bk hatta ona de ki bidaha konuyu açınca ben evlenmeden önce ev araba olsun isterim 3vlennce borç ödemek istmyrm de kökten kacar

Sivrisineklerin ömrü bir gündür, güllerinki üç. Kedilerin ömrü on üç yıldır, aşkınki üç. Böyle işte. İlk yıl tutku, sonra bir yıl şefkat ve nihayet bir yıl can sıkıntısı. İlk yıl, "Beni terk edersen kendimi öldürürüm" denir. İkinci yıl, "Beni terk edersen acı çekerim, ama kendimi toparlarım" denir. Üçüncü yıl, "Beni terk edersen şampanya patlatacağım" denir. Kimse sizi aşkın ömrünün üç yıl olduğu konusunda uyarmaz. Aşk komplosunun temelinde çok iyi saklanan bir sır yatar. Sizi aşkın hayat boyu sürdüğüne inandırırlar, oysa aşk kimyasal olarak üçüncü yılın sonunda yok olur. Hakikat, aşkın mis kokuları arasında başlayıp bok kokuları içinde bitmesidir. : FREDERIC BEIGBEDER (Aşkın Ömrü 3 Yıldır ) kitabından

3 yıl olmadan çaresine bakın

Ben demiyom Frederic diyoo

bekled
ya bu klasik evlilik teklifi istememlere falan .. neyse belki de adam sizin EGOnuzu tatmin edebilecek bi teklif sekli bulamamıstır... hala dusunuyordur garibim..

bekled

ya bu klasik evlilik teklifi istememlere falan .. neyse belki de adam sizin EGOnuzu tatmin edebilecek bi teklif sekli bulamamıstır... hala dusunuyordur garibim..

Bana da saçma geliyo evet diyeceksin işte için gidiyo daha ne şaşırtması

bence adamin kafasinda tayinle baglantili bir plani var yani kafasinda oturmayan bazi seyler oldugu icin belirsizlikten dolayi teklifini yapamiyor.Bence siz birlikte A,B,C planlarinizi yapin.Biraz agzini araman lazim.Planlari nedir ne degildir?cok hevesli gorunurum diye de endiselenme , hevesliysen heveslisindir degilsen de salla o zaman.oldugunun disinda gozukmeye ugrasmak komik kacar her zaman.

Bir beden de kaç kisilik yasiyorsun sen , zor olmuyor mu..?

Birinde evli 13 yaşında kardeşi eşine aşık -ki ona inanmamıştım. Diğerinde kaynı buna aşık. Öbüründe nişanlı diğerinde bekar. Nasıl üretiyorlar bunları ya.

Birinde evli 13 yaşında kardeşi eşine aşık -ki ona inanmamıştım. Diğerinde kaynı buna aşık. Öbüründe nişanlı diğerinde bekar. Nasıl üretiyorlar bunları ya.
Gercek hayata yansitamadigi sapkin düsüncelerini burda anlatip tatmin oluyor bence..
Bunun gibilere psikolog bedava olmali.

İşiniz gücünüz mü yok, yoksa psikolojik sorunlarınız mı var?

:) Bu işlerrr yaaşşşşş... Balık baştan kokar canım. Erkek dediğin niyetini en başta belli eder. Evlenme teklifi falan faso fiso gösteriş. Tabikide olsun ama zaten insanlar bir ilişkiye birbirini tanıyıp evlenmek niyetiyle başlamaz mı???
Haaa Evlenmek niyetiyle başlamıyorsa aklıma binbir trlü soru işaretleri gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…