Dedim bunu :))) yok öyle uzun süre evlenmemek filan dedi ama yine tık yok :))))Bence taktiği değiştir ve oralı olma.
Hatta arkadaşlarımdan evlenen, şöyle şöyle olanlar var, evlilikten soğur gibiyim falan de. Sanırım ben uzun süre evlenmicem böyle iyiymiş de.
Bırak o tutuşsun bebişim...
Evlilik konusunu açan taraf ben olmadım hiç o evlenelim der ama sadece der :))) adam çok güzel evlenelim diyo icrast sıfır :)Ya itelemek lazım adamı evlilik için ya da uğraşmamak. Bana gönlü yok gibi geldi.
Hahahhh bencede bilmiyor anlatmak lazim haklısınız :)Ona sirasiyla olmasi gerekeni soyle, geliceksiz isticeksiniz cicekli bocekti, yazik bilmiyor zahir
Hahh işte etmedi. Bi ara evlilik konusunu konuştuğumuzda ben teklif isterim dedim klişe şeylerde istemem şaşırt beni filan demiştim şakayla :) acaba farklı bişey mi bulamıyo ondan mı şeetmiyo anlamadım ki :)))Evlenme teklif etti mi?
Niye sordum biliyor musun,ben teklif almadım daHahh işte etmedi. Bi ara evlilik konusunu konuştuğumuzda ben teklif isterim dedim klişe şeylerde istemem şaşırt beni filan demiştim şakayla :) acaba farklı bişey mi bulamıyo ondan mı şeetmiyo anlamadım ki :)))
Dedim o zamanda hsziranda tayin durumu belli olcak o güne kadar net bişey belirkeyemeyiz diyo.Öyle söylediği vakit, hadi canım gün belirleyelim demek zor olmasa gerek ,
Bunu denediniz mi ?
Fazla üstüne gitmek istemiyorum böyle evlilik meraklısı biri gibiymişte görünmek istemiyorum. Ama sanırım evlilik meraklısı oldum sayesinde :)Öyle söylediği vakit, hadi canım gün belirleyelim demek zor olmasa gerek ,
Bunu denediniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?