Merhabalar 5 yillik evliyim esimin kendine ait isyeri var ve yaninda calisan bayanlarda var gecen uc ay once ise birini almisti (bayan )daha ilk geldigi gun birlikte ise ciktilar bu arada uc ortaklar isyerinde baskalarida. Vardi.bugunde dun ise aldigi bayani metrobus duragina birakti.sinirlendim tabiiki cunku daha gecen hafta bunu konusmustuk gelen nasil geliyorsa gelsin giderkende ayni sekilde diye .ve anlatamadigim kisim ise diger ortaklarin neden ilgilenmiyor sadece bu konularla sen ilgileniyorsun diyorum benim kizdigida gayet iyi biliyor ama yine yapiyor kafayi yiycem siz olsaniz ne yapardiniz
Sorun sadece durağa bırakması mı?
Eşinize güveniniz tamsa bunu sorun etmeyin.
Eğer arabayla gelmişsem işe tam çıkarken birine denk geldiğimde ben de teklif ediyorum bırakmayı.
Basıp gitmek bana nezaketsizce geliyor.
Eşiniz de deyivermek zorunda kalabilir.
Niçin rahatsız oluyorsunuz bu kadar yapılan iyilikten..
bence de eşinize güveniniz tamsa sorun etmeyin.yani kendimden biliyorum, patronum sağolsun metrobüse kadar bizi de bırakır arada, çünkü yolunun üstünde.ben sürekli gitmem, bindebir şimdiye kadar toplasan üç kez anca gitmişimdir.ama iyi niyetinden bırakmış olabilir..
Arkadaslar ben sizin gibi iyi niyetli dusunmek isterdim ama insanlara hic guvenim yok bende calisyirom ama asla kimsenin arabasina binmem bana ters geliyor bilmiyorum hosanmiyorum boyle seylerden
Arkadaslar ben sizin gibi iyi niyetli dusunmek isterdim ama insanlara hic guvenim yok bende calisyirom ama asla kimsenin arabasina binmem bana ters geliyor bilmiyorum hosanmiyorum boyle seylerden
Buna birinin arabasına binmek diye bakarsanız evet ters.
Ama mesai arkadaşınızın durağa bırakması derseniz ters gelir mi.
İnsanlar dediğiniz sizin mesai arkadaşlarınız.
Neredeyse tüm gününüzü geçirdiğiniz insanlar.
Ve onları tanırsınız.
Birinin arabasıyla durağa bırakmak ya da bırakılmak hoşlanılacak ya da hoşlanılmayacak mı diye düşünmüyorum ondandır.
şahsen bende rahatsız olurum
rahatsız edici bi durum gerçekten
maşallah kadınlarda düşüncesiz demekki
ben olsam rahatsız olurum hem kendi adıma hem adamın karısının yerine kendimi koyup rahatsız olur yada yanlis anlar diye...
kadınlarda baya rahat belliki.....
Kizlar ,esime hergun soruyorum sen aldin,i kizlari diye hayir diger ortagimla gitti diyor e oda evli ve karisinin haberi yok cok dusuncesizler evet ama beni baska rahatsiz eden ise kizlarin hareketleri esim cikarken asagiya at gibi kosturuyorlar yetismek icin ve ben bunu kameradan goruyorum bu yuzden rahatsiz oluyorum.yani masumca harekler degil bence
Ay nefret ediyorum böle insanlardan düşüncesiz mahluklar evli bi adamın arabasına binmek için yarışa gidiyolar ne alaka ya yolunun üstünden geçiyorsa zaten ara sıra bırakır tamam da koşturmak da neymiş