- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi Alaboraliman
-
Çocuk olmayınca kolay bitioda çocuk olunca ite kaka nereye kadar çevremde okdar çok ki kuzenimdede aynı sorunu yaşadı düğününde bile kv kavga çıkardı düğünü bile zehir etti kıza ama işte eşi subay mecbbur görev yrinden dolayı uzakta allahtan ama eşi tavrını koydu ailesine .. keşke herkes öle olabilseeevet işte, nereye kadar...
Ah ah neler denedim kardeş ne hediyeler aldım kuruş kuruş biriktirdiğim Parayla yeterki eşim görsün bilsin diye gidip zorla evlerinde sohbet ediyorum hadi bide kahve içelim diyodum mahkeme duvarı gibi Suratım baktıkları halde Nladımki o degil benim mutlu olmam gerek ve degmeyen insanlar için yanlış yapmışım diyip geri cekildimBence kaynananıza iyi davranmayı deneyin bi kerede eşiniz iyi davranırken görsün ona göre kvdinizin tavırlarını izlesin bunu teklif edin eşinize eğer halen kv kötü davranırsa de eşine napıcaksın de bakalım nedicek bunu teklif edin
Gücünüz varsa niye ailesini çekesiniz ama son bi defa konuşun baktınız olmuyo Çekmek zorunda deilsinBen bile bukadar nasıl dayandım bilmiyorum üstelikte bize cimri ailesine cekti gi kredilerin hesabı yok. Genede ailesidir dedim olur dedim bir sakız parası bırakmadı aylarca eve akşam kuş gibi yiyecek getirmesini beklerdim borcum cok derdi ailesinin borcu yani neyse anlattıkça içime büyüyor devmişim sadece sacıma düşen beyazlar eser kaldı bidaha yapmaz dedikçe yaptı olmaz dedikçe oldu şimdi kendimi saldım kaybetmekten korkmuyorum çalışır ev temizlerim kızıma da bakarım diyorum
Anladım .. herşeyi denemişsinAh ah neler denedim kardeş ne hediyeler aldım kuruş kuruş biriktirdiğim Parayla yeterki eşim görsün bilsin diye gidip zorla evlerinde sohbet ediyorum hadi bide kahve içelim diyodum mahkeme duvarı gibi Suratım baktıkları halde Nladımki o degil benim mutlu olmam gerek ve degmeyen insanlar için yanlış yapmışım diyip geri cekildim
Zaten bikere tavır koysa benim evim benim ailem benim eşimle sorunum yok siz de onu kızınız gibi görmediniz dese yola gelirler ama yooook bizimki onlar bir dese bu on diyoÇocuk olmayınca kolay bitioda çocuk olunca ite kaka nereye kadar çevremde okdar çok ki kuzenimdede aynı sorunu yaşadı düğününde bile kv kavga çıkardı düğünü bile zehir etti kıza ama işte eşi subay mecbbur görev yrinden dolayı uzakta allahtan ama eşi tavrını koydu ailesine .. keşke herkes öle olabilsee
Aileci işte ailesinde ne gördüyse o .. Ailesi düzgün yetişrtirmemişkiZaten bikere tavır koysa benim evim benim ailem benim eşimle sorunum yok siz de onu kızınız gibi görmediniz dese yola gelirler ama yooook bizimki onlar bir dese bu on diyo
Evet son evredeyim artık olan olsun diyorum ne o beni anlıycak ne ailesi bu yuvayı rahat bırakıcak belliGücünüz varsa niye ailesini çekesiniz ama son bi defa konuşun baktınız olmuyo Çekmek zorunda deilsin
Ailesi ne ki o olsun.. sizin aileniz nasıl arkanızdamı?Zaten bikere tavır koysa benim evim benim ailem benim eşimle sorunum yok siz de onu kızınız gibi görmediniz dese yola gelirler ama yooook bizimki onlar bir dese bu on diyo
Onlara sorsan kraliyet ailesiAileci işte ailesinde ne gördüyse o .. Ailesi düzgün yetişrtirmemişki
Evet herzaman ama bu sefer boşanıcaksan gel bıktık bu adam annesiyle evlensin diyorlar cocuguna bakarım git calış diyoAilesi ne ki o olsun.. sizin aileniz nasıl arkanızdamı?
Şöyle sana yapar ama kızına yapıldımı dünürlerinin ağzına eder .. ama sizi kızı yerine görmez . Sağda solda lafta kızısınızdır ama eve geldimi el kızısınızdırOnlara sorsan kraliyet ailesi
Ne güzel ailenizde arkanızdaysa .. Nie bu Adamın Kahrını çekesenizEvet herzaman ama bu sefer boşanıcaksan gel bıktık bu adam annesiyle evlensin diyorlar cocuguna bakarım git calış diyo
Gercekten hiçbir sorunumuz yok annesi aglayıp her istediğini maddi manevi yaptırabiliyo böle bi zaafı varAilesinin tek lafiyla gozden cikarmaz. Icinde birikmis herhalde patlak verdi.
Ah bide gel şimdi gör kızı nişanlı aman aman ziyafetler alışverişler aman damat tarafı eksik görmesin diye paralanıyorlarŞöyle sana yapar ama kızına yapıldımı dünürlerinin ağzına eder .. ama sizi kızı yerine görmez . Sağda solda lafta kızısınızdır ama eve geldimi el kızısınızdır
Dogru söylüyorsunuz hepsi bi dilekçeye bakarNe güzel ailenizde arkanızdaysa .. Nie bu Adamın Kahrını çekeseniz
Timsah gözyaşlı karı olsa gerekGercekten hiçbir sorunumuz yok annesi aglayıp her istediğini maddi manevi yaptırabiliyo böle bi zaafı var
Keşke damat kimin kızını aldını görse :) anasına bak kızını al misali bence koşarak kaçarAh bide gel şimdi gör kızı nişanlı aman aman ziyafetler alışverişler aman damat tarafı eksik görmesin diye paralanıyorlar
Beddua etme kız :) Ama Allah büyük tür yaşattıklarını yaşamadan ölmez oİnşallah kızında yaşasın bir bir bende göreyim bana bir igne almadılar İYİKİ de almamışlar da, istiyorum galiba damat ta anneci şimdilik alttan alıyorlar herseye tamam diyorlar bizimkilerin bi gercek yüzlerini görseler ah bi görseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?