Bu adam cimri mi ?

Engellemeden önce uzun bir mesaj döşeseydin bütün içindekileri dökecegin bütün iğrençliğini anlattığın. herşeyin farkında olduğunu bilseydi. Şimdiye kadar yaptıklarını yüzüne vurmadıysan insanlığından. Bazılarının yapmaya utanmadıklarını biz dillendirmeye yüzüne vurmaya utanıyoruz ama böyle arsızları lafla dövmek gerek :sinirli:

Kendi salakligima yaniyorum. Nasil inandim goruyodum ama bahaneler uretip kendimi kandirdim resmen :KK43:( bu uzuntum kalbimin kirikligi kendime kizginligim gecer mi :KK43:
Yok gecmez kuzgunlıgın,ama akıl parası olur; bir daha benzer filtreden gecirerek tanımanı saglar, hayat böyle bişey tatlım; sonuçta milyon dolarlık senete imza atmadın. Bu da benim tercihimdi akıl parası
Olsun de Geç. Fazla buyutme

Merhaba arkadaslar.
Size olanlari anlatmaya geldim. Cok igrencti. Bugun bulustuk guya bugun o odeyecekti neyse normal gittim, cok acikmis. Cig kofte cekmis cani. Hayret nedense acaba. Neyse tamam dedim. Gittik o yedi ama boyle yiyecek yer bile yok. 2 tabure var ortamda ben bunun artik beni daha fazla aptal yerine koymasina musade etmek istemedigimden dogum gununu beklemek istemedim. O ortamda da konusamayacagmiz icin bi yere gidelim seninle konusacaklarim var dedim. Aa tamam caylar da senden o zaman dedi.
Nevrim dondu artik. Apar topar ciktim o da arkamdan geldi.
Sen benim durumumu bilmiyo musun ya dedim su tavirlarin ne dedim.
Ben turk kiziymisim. Turk kizlari yedigini ictigini erkeklere odetirmis. Oyle olmadi diye zoruma mi gitmis. Igrencti anlayacaginiz.
Sana da Turk erkegi dicem ama erkeklik kismi sende yok dedim.
Sen ne bicim konusuyosun dedi 6 aydir hic bu kadar duzgun konusmamistim dedim.
Ayrildim bitti. Her yerden engelledim.
Cok uzgunum :KK43: insanlar nasil bu kadar kotu olabilir :KK43:
ayy içimin yağları eridi ağzınıza sağlık valla. Başka enayi bir türk kızı bulsun kendisine.Pişkin!!!

Okurken sinir oldum, midem bulandı.

Bu size bir hayat tecrübesi olsun.

Hiçbir erkekle simit yemem. Normalde görür içinden gelir kitap hediye eder gayet güzel ama doğumgünü hediyesi olarak kitabı hiç beğenmem, hissettiririm de. Uyanık olun kızlar. Geçin romantik saçmalıkları. İnsan değer verdiğine para harcar bu böyledir. Beyaz yakalı bir kadınsanız zaten etrafınızda parası sadece simide, kitaba yetecek adam yoktur. Size bunlarla geliyorsa bilin ki parasına kıyamıyor.

Lafınızı yine etmişsiniz ama ben bile okurken o kadar bilendim ki, yetersiz kalmış çok. "Canım çiğköfte çekti." dediği an. "Neden acaba?" diye giydirmeye başlamalıydınız direk. Böyle tipler salak yerine koyarken utanmıyor, yüzlerine vururken biz arlanıyoruz ya işte bu beni deli ediyor.

Merhaba arkadaslar.
Size olanlari anlatmaya geldim. Cok igrencti. Bugun bulustuk guya bugun o odeyecekti neyse normal gittim, cok acikmis. Cig kofte cekmis cani. Hayret nedense acaba. Neyse tamam dedim. Gittik o yedi ama boyle yiyecek yer bile yok. 2 tabure var ortamda ben bunun artik beni daha fazla aptal yerine koymasina musade etmek istemedigimden dogum gununu beklemek istemedim. O ortamda da konusamayacagmiz icin bi yere gidelim seninle konusacaklarim var dedim. Aa tamam caylar da senden o zaman dedi.
Ben turk kiziymisim. Turk kizlari yedigini ictigini erkeklere odetirmis. Oyle olmadi diye zoruma mi gitmis. Igrencti anlayacaginiz.

Cok hakliymissin. Resmen caylari sen ode dedi sok gecirdim ya adamin isi gucu para para para muhabbeti para nefret ettim ya
Ben ogrenciyim adam calisiyor hala paradan konusuyor bu kadar igrenc
Bi de bana turk kizlari erkege odetirmis de 2 odemisim zoruma gitmis ne igrenc laflar etti. Adam zannetme kendini dedim. Icim sogumadi ama hala ona:KK43: gecer mi bu Allah askina ? Oyle uzuluyorum ki gecen zamanima :KK43: gecer dimi
Aferin sana akıllı kızmışsın.:KK9:
İnan dünden beri seni düşündüm inşallah ayrılır kurtulur şu dengesizden diye. Resmen harcanırdın bu dengesizle. Senin gibisi yaramaz ona aynı kendi ahlakından birileri lazım emin ol Allah hakkını alacak ondan. Onun yediği resmen haram ya öğrenci parası yemek nedir?! Düşündükçe sinir oluyorum. Bi de ayrılırken söylediği Türk kızı muhabbetiyle ne kadar beyinsiz olduğunu ortaya koymuş, kendi adam mıymış ki bir öğrencinin parasına tenezzül ediyor.
Şimdi için yanar, kendini kötü hissedersin ama büyük bir beladan kurtuldun. Zamana ihtiyacın var sadece, sınavına daha da hırsla çalış bak bunun gibi dengesizler mühendislik yapıyor sen de azimle çalış, kendi ayaklarının üstünde durursun inşallah. En azından evlenme yoluna gitmedin bu aptalla. Belki şu anda sınav hazırlığın olmasaydı, maaşlı olsaydın nişanlıydın belki de evlenme planı yapıyordun bir de bu yönden düşünsene? Evlilik için çeyiz almaya gitsen bu bütün çeyizi sana aldırır be karı kılıklı resmen.

daha ıyı mı yaptım diyemı soruyorsunuz....adam resmen sızı paramatık gormus...vay be artık erkeklerdede gurur kalmamıs...calışan biriyim...daha esım sakayla bıle sunu al bunu al dememıstır...erkek dedigin bıraz gururu olur.

Merhaba arkadaslar.
Ohh benim bile içim soğudu iyi yapmışsın o adam maddi bütün ihtiyaçlarını karsilatip senden ayrilirdi sen önce davranıp iyi yapmışsın

Cok hakliymissin. Resmen caylari sen ode dedi sok gecirdim ya adamin isi gucu para para para muhabbeti para nefret ettim ya
Ben ogrenciyim adam calisiyor hala paradan konusuyor bu kadar igrenc
Bi de bana turk kizlari erkege odetirmis de 2 odemisim zoruma gitmis ne igrenc laflar etti. Adam zannetme kendini dedim. Icim sogumadi ama hala ona:KK43: gecer mi bu Allah askina ? Oyle uzuluyorum ki gecen zamanima :KK43: gecer dimi

Siz guncelleme yapmadan once de yazmistim ayni eski sevgilim diye. Turk kizisin, Turk kizlari hesaplari erkege odetir erkegi somurur vs ayni cumleler. Fazla eksisozluk okumaktan oluyor bunlar hep...
Oncelikle ayni seyi yasamis biri olarak diyorum ki gececek elbette. Su an ben nasil gule oynaya anlatiyorsam siz de en fazla 2 aya kurtulmusum cok sukur diyeceksiniz :)
Benim eski sevgilim, benimle sevgiliyken benden onceki sevgilisinin kredi kartindan taksitle alisveris yapmis inanabiliyor musunuz? Kiz ayrildiklarini ve beni asla kabul edememisti ve surekli yaziyordu zaten bu da cevap veriyormus. Gorunce cildirdim ama bana aciklamasi = Cok buyutuyorsun, onun limiti daha yuksek diye ondan aldim, zaten en son taksitleri ben oderim dedi artik iletisime gecmem dedi :D Yani bunu icine sindirebiliyor bu derece ölücü bir adamdi kendisi.
Su an ben neden bunlari yaptim diye kafanizi daglara taslara vurma istegini anliyorum ama gececek. Lutfen iletisime gecmeyin. Ben hirsimdan konusup surekli laf sokup canindan bezdirdigim bir surece girmistim kendim daha cok yiprandim. En iyisi tamamen kestirip atmak...

Eger hesaplari beraber oduyorsaniz, kredi kartindan alis veris yapinca o parayi odemeyi de bilecekti. Sen is guc sahibi olsan maas kartina el koyacak demekki.

Bi girişi okudum bide güncellemeni ve tebrik ederim çok iyi yapmışsın aana destek olacağı yerde bide kullanmış. Kurtulduğuna şükret hiçte üzülme yaptığı çok ayıp hem para kazanıyor hem senin kredi kartlarını kullanıyor bu adamda ciddi sorun var

Geçer hic merak etme. Sen çıkarken hâlâ konuşuyormuş ya car car yok Türk kızı yok şöyle yok böyle, ondan şimdi için yaniyo geçen gunlerine, kendine kiziyosun, olayi anlamadı cunku öküz. Belki azıcık yüzü kizarsaydi suskun kalsaydı ya da evet ya haklısın deseydi, sen de rahatlicaktin, yaptıklarının farkında, hatasını biliyor deyip, içini boşaltıp dimdik çıkıp gidecektin. Ama yok, adam son dakika bile cirkefligi bırakmamış elden. Üzülme hiç, kendine kızmayı da bırak.

Merhaba arkadaslar.

Kardeşim hiç üzülecek bi durum yok sevin bence.karakteri oturmamış bi insanla yapılmaz üç gün beş gün canın sıkılır geçer sonra

Back
X