- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi penceremden
-
O evi bir sekilde kendi uzerine yap. Satamasin. Guven vermedi kocan.Sabah beraber kahvaltı yapıyorduk.Güzel güzel konuşurken bir fikrim var dedi.Olursa mucize olacak dedi.Sevinçli görünce hadi anlat dedim.Bizimki üstüne olan ve 2 yıldır borcunu ödediği evi satacakmış vinç alacakmış.Çok para var bu işte dedi.Kan beynime sıçradı.Bak bu sefer kendini kapının önünde bulursun dedim.Bir daha affetmem.Senin bu çok para kazanacağım diye yaptığın abuk sabuk girişimlerinden de çocuksu hareketlerinden de bıktım dedim.Beni ve çocuklarımı zarara uğratacak şeyler yapma illa yapacağım diyorsanda boşanalım sonra ne yaparsan yap dedim.Seninle ne ilgisi var dedi.Dönüp dolaşıp kabak benim başıma patlıyor dedim.Öncesinde de arabamız güme gitmişti.Olmayan arabanın borcunu ödemiştim aylarca...o serseri ortağıyla muhatap olmak zorunda kalmıştım.Çocuğuma zarar verir diye kapımı kilitleyip 2-3 gün sokağa çıkmamıştım.
O ev oğlumuzun olacak bir hiç uğruna satmana izin vermem dedim.Borcunu ödemek için canın çıkıyor dedim.Sende birkaç sene daha çalış emekli olmaya çalış dedim.
Adam duruyor duruyor aradan zaman geçiyor gene bir girişimcilik yapacağım deyip beni dellendiriyor.Tam iş konusunda herşey yoluna girdi diyorum kaşıntısı başlıyor..Ya işten çıkacağım başka iş bakacağım ya çok para kazanacağım bir iş yapacağım v.b..Sürekli sabrımı test ediyor.
Sinirlendiğimi görünce gülümsemeye başladı tamam tamam bir şey yapmayacağım deyip işe yolladı.
Babasıda bir baltaya sap olamamış.O kadar güzel işini maaşını heba edip zamanında emekli bile olamamış.Yaşlılığında oğlunun yanında kalıyordu onun verdiği harçlığa muhtaçtı. O da babası gibi olmasın istiyorum ama bu serseri çocuksu maceraperest ruhu benim güvenimi zedeliyor.
Sabah beraber kahvaltı yapıyorduk.Güzel güzel konuşurken bir fikrim var dedi.Olursa mucize olacak dedi.Sevinçli görünce hadi anlat dedim.Bizimki üstüne olan ve 2 yıldır borcunu ödediği evi satacakmış vinç alacakmış.Çok para var bu işte dedi.Kan beynime sıçradı.Bak bu sefer kendini kapının önünde bulursun dedim.Bir daha affetmem.Senin bu çok para kazanacağım diye yaptığın abuk sabuk girişimlerinden de çocuksu hareketlerinden de bıktım dedim.Beni ve çocuklarımı zarara uğratacak şeyler yapma illa yapacağım diyorsanda boşanalım sonra ne yaparsan yap dedim.Seninle ne ilgisi var dedi.Dönüp dolaşıp kabak benim başıma patlıyor dedim.Öncesinde de arabamız güme gitmişti.Olmayan arabanın borcunu ödemiştim aylarca...o serseri ortağıyla muhatap olmak zorunda kalmıştım.Çocuğuma zarar verir diye kapımı kilitleyip 2-3 gün sokağa çıkmamıştım.
O ev oğlumuzun olacak bir hiç uğruna satmana izin vermem dedim.Borcunu ödemek için canın çıkıyor dedim.Sende birkaç sene daha çalış emekli olmaya çalış dedim.
Adam duruyor duruyor aradan zaman geçiyor gene bir girişimcilik yapacağım deyip beni dellendiriyor.Tam iş konusunda herşey yoluna girdi diyorum kaşıntısı başlıyor..Ya işten çıkacağım başka iş bakacağım ya çok para kazanacağım bir iş yapacağım v.b..Sürekli sabrımı test ediyor.
Sinirlendiğimi görünce gülümsemeye başladı tamam tamam bir şey yapmayacağım deyip işe yolladı.
Babasıda bir baltaya sap olamamış.O kadar güzel işini maaşını heba edip zamanında emekli bile olamamış.Yaşlılığında oğlunun yanında kalıyordu onun verdiği harçlığa muhtaçtı. O da babası gibi olmasın istiyorum ama bu serseri çocuksu maceraperest ruhu benim güvenimi zedeliyor.
Şimdi oturduğumuz ev benim üzerime borcunu ben ödüyorum öbürüde onun üstüne o ödüyor.En iyisi evin tapusunu kendi uzerinize yaptirin heran habersiz satabilir yada ipothek yaptirabilir.
Tepkin çok güzel olmuş...
Her teklifte tehditlere devam et :)
Sen bu kadar cabalarken, ozel durumu olan cocugunuz varken esinin bu derece cesur olmasına şaşırıyorum.
Ne desen ne kadar kizsan haklisin.
Cok guzel sekilde puskurtmussun bu kez. Seni yine zor durumda birakmasina hatta evsiz birakmasina izin vermemek en doğal hakkin.
Dilerim babasina benzemez.
Adam değişmeyecekse o zaman siz değişin. Ya kendi yolunuzda devam etme kararı alın yada karşınızda ki insanı olduğu gibi kabullenin.
Bu arada eşinizin annesi değilsiniz eşisiniz bunu da unutmayın derim...
Çok fena bir durum ..
Allah yardımcınız olsun
İpleri elinizde tutmanız iyi olmuş
Ne şanslı ki sizin gibi karısı var.
Sen hiç uğraşma fazla kazanacam diye
Bak biz böyle iyiyiz
Aza tamah ediyoruz maceraya gerek yok diyiverin herdefasında !!
Yani yapmışsın başta hata araban gitmiş daha ne zorluyorsun tövbe yarabbim....Kolaylıklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?