• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Adam Kafayı yemiş

HaziiranGecesii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
74
92
18
- Yurtdışı
Cep telefonumdan bir siteden erkek hediyelerini bakıyordum
Benimki girdi odaya
Bende o panikle sakladım telefonu..
Görmesin diye.
Daha çok belli ettim ne salagim
Ne saklıyon takıl işte.
Ben öyle yapınca bu başladı
Ne gizliyorsun, ne sakliyorsun benden,ver o telefonu bakıcam
Yani sanıyor ki ben bi Bok yiyorum da yakaladı..
Güvenini zedeliyecek birsey yapmadım daha önce. Kendisi deli..
Vermedim bende telefonu.
Böyle küs küs de ise gitti.
Niye verim ki yani niye benim dediğime inanmiyorsunda ben ispat içine giricem..
Sen deliysen aklına saçma şeyler geliyorsa benim suçum ne..
Nasıl uyucam bu gece bilmiyorum.
Birde mesaj atmış
Sonun olurum akıllı ol... 3 nokta koymuş bide çok ciddi yani haspam..

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkek milleti hepsi ayni.
illa ispat edeceksin oyle inanacaklar.
halbuki inan hanimina, kendine guvenleri yok bence bu tiplerin hani kusuruma bakma lutfen.

Bende oyleyim inadina gostermem...
Bakmak istediginde...

Hem deli diyorsunuz hem de güvencesini bekledim iinansın istedim diyorsunuz en azından ipucu verebilirsiniz sana bir sürpriz yapmayı planlıyorum gibisinden... Empati kkurduğumuzda siz de şüpheye kapılmaz mıydınız? İnsan duyguları her saniye değişebiliyor karşımdakine her ne kadar güvensem de her şeye hazırlarım kendimi. Buna istinaden yorumda bulunuyorum zaten.

Ayrıca sonun olurum akıllı ol nasıl bir cümledir? Psikopatlık da var mı?

Keşke saklamasaydınız telefonu ama esinize alacağınız hediye sürpriz olsun diye o anki panikle bunu yapmanız da çok normal. Fakat eşinize kızmayın Aynı şeyi Eşiniz yapsa siz de şüphelenirdiniz. eşinizin size güvenmemesiyle alakalı bi durum değil bence..:)Eşinize gerçeği anlatın özür dileyip alttan alın mutluluğunuzu basit sebeplerle bozmayın... umarım yanlış bir şey yazmamıştırım. :oops:

Ya canım haklısın ama tek bi sözüme güvensin dedim. Gerisini kurcuklamasin.
Ama olmadı. Ben kendimi ispat etmek istemedim.. Çünkü yaptığım birsey yok.
Biraz değil fazla piskopattir. Evliliğimin ilk yılı kollarımda morluklari saklamak için yazın kazak giyerdim. Ama terk edemedim
Şimdi fiziksel şiddet yok,ama psikolojik şiddet var resmen.

Keşke saklamasaydınız telefonu ama esinize alacağınız hediye sürpriz olsun diye o anki panikle bunu yapmanız da çok normal. Fakat eşinize kızmayın Aynı şeyi Eşiniz yapsa siz de şüphelenirdiniz. eşinizin size güvenmemesiyle alakalı bi durum değil bence..:)Eşinize gerçeği anlatın özür dileyip alttan alın mutluluğunuzu basit sebeplerle bozmayın... umarım yanlış bir şey yazmamıştırım. :oops:
Ne yanlısı canım
Sagol

Ya canım haklısın ama tek bi sözüme güvensin dedim. Gerisini kurcuklamasin.
Ama olmadı. Ben kendimi ispat etmek istemedim.. Çünkü yaptığım birsey yok.
Biraz değil fazla piskopattir. Evliliğimin ilk yılı kollarımda morluklari saklamak için yazın kazak giyerdim. Ama terk edemedim
Şimdi fiziksel şiddet yok,ama psikolojik şiddet var resmen.
İnanmıyorum:KK57: harbiden psikopatmış ya yuh... Siz baya seviyorsunuz bu adamı hediye bakmalar yaptıklarını örtmeler falano_O canım benim sen ondan bir sey bekleme kafasında bu olayı daha da büyütüp tekrar şiddete başvurmaması için çok geçmeden anlat. Hatta direk hediyeyi al ve ver... Evlilik yıldönümümüzü kötü geçirmek istemiyorum huzurumuz bozulmasın gibisinden:KK22:

İnanmıyorum:KK57: harbiden psikopatmış ya yuh... Siz baya seviyorsunuz bu adamı hediye bakmalar yaptıklarını örtmeler falano_O canım benim sen ondan bir sey bekleme kafasında bu olayı daha da büyütüp tekrar şiddete başvurmaması için çok geçmeden anlat. Hatta direk hediyeyi al ve ver... Evlilik yıldönümümüzü kötü geçirmek istemiyorum huzurumuz bozulmasın gibisinden:KK22:
Öyle yapıcam sanırım
Adamla küs olunca haklı bile olsam
Dayanamıyorum...

Daha neler... Özürlük bir durum yok. Ama ben olsaydım sırf mahçup etmek için açıklama yapardım. Guvenmeyi öğrenmek için birkac kez mahçup olması gerekiyordur belki. Etkili bir yöntem :KK66:

Madem bu kdr supheci esiniz var o an ekran goruntusu alip hediyeyi verirken de gosterebilirdiniz. Ayrica o kadar suphelenip merak etmis ama telefonu zorla elinizden almamis saygiliymis diyecektim ama o tehdit mesajindan sonra vazgeciyorum:/

Hem guveni yok. Hem siddet gecmisiniz var. Ve benim konuda en cok dikkatimi ceken, o attigi mesaj. Kendiniz de demissiniz, psikopat diye. Belli zaten. Boyleleriyle zitlasilmaz, yarin birgun dedigini yapar, sonunuz olur gercekten. Bu sekilde olum tehdidi bile girmis evliliginize, nasil yasiyorsunuz o kisiyle, sasirdim. Ben korkardim herhalde.

Hem guveni yok. Hem siddet gecmisiniz var. Ve benim konuda en cok dikkatimi ceken, o attigi mesaj. Kendiniz de demissiniz, psikopat diye. Belli zaten. Boyleleriyle zitlasilmaz, yarin birgun dedigini yapar, sonunuz olur gercekten. Bu sekilde olum tehdidi bile girmis evliliginize, nasil yasiyorsunuz o kisiyle, sasirdim. Ben korkardim herhalde.
Bu aşkın gözü kör olsun. Seviyorum.

Bu ay evlilik yıl dönümümüz.
Cep telefonumdan bir siteden erkek cuzdanlarina bakıyordum
Benimki girdi odaya
Bende o panikle sakladım telefonu..
Görmesin diye.
Daha çok belli ettim ne salagim
Ne saklıyon takıl işte.
Ben öyle yapınca bu başladı
Ne gizliyorsun, ne sakliyorsun benden,ver o telefonu bakıcam
Yani sanıyor ki ben bi Bok yiyorum da yakaladı..
Güvenini zedeliyecek birsey yapmadım daha önce. Kendisi deli..
Vermedim bende telefonu.
Böyle küs küs de ise gitti.
Niye verim ki yani niye benim dediğime inanmiyorsunda ben ispat içine giricem..
Sen deliysen aklına saçma şeyler geliyorsa benim suçum ne..
Nasıl uyucam bu gece bilmiyorum.
Birde mesaj atmış
Sonun olurum akıllı ol... 3 nokta koymuş bide çok ciddi yani haspam..
hediye baktigini soyle utansin

Aynisini sizin esiniz yapsaydi sizin tepkiniz ne olurdu? Eger telefonu oyle birden saklayip panik haline girerseniz ister istemez insanin aklina gelir oyle seyler:S bence esinize kizmakta yanlissiniz. Adamda bu yanlis bisey yapmiyosa neden panikledi telefonu sakliyo diye ici icini yiyecek hakli olarak.

Back
X