bu adam napmaya çalışıyor

BaharUtku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
505
260
103
merhaba bayanlar daha öncede konu açmıştım kısaca şöyle anlatayım sevgilimle çeşitli nedenler yüzünden ayrıldım başkasıyla konuştugunu gördüm falan neyse bunların hepsi bana acı çektirmek için meğerse böyle bişey yokmuş ben kesinlikle sildim onu istemiyorum dedi baya bi ağır konuştum yalvarıyor şuan bana illa bi kere görüşelim sana kendimi anlatayım yüz yüze konuşalım bende kesin bi dille hayır dedim ama peşimi bırakmayacagını söyledi bi anlık hata ettim seninle o noktaya gelerek yaşarken öldüm gibi gibi ben hala soğuk ve ağır konuşuyorum sizce ne yapmayalım çok seviyor eminim ama çok üzüldüm o günleri unutamıyorum

seni elinden kaçırdığı için böyle hiçbir seven adam ölür de bu hareketi yapamaz yanlış anlama affet istediğini ver yine yapar evlen kavga edince yine yapar kusura bakma kurtulabiliyorsan kurtul ...adam gibi adam az kalsada Alllaha inan sen rast gele..

Burayı biraz açar mısınız? Size neden acı çektirmek istesin ki?
son zamanlarda birbirimizi anlamıyorduk bende baya soğuk ve uzak davrandım o da düzeltmek yerine aynı yaklaşımdydı baya yıprandık sonrasında onu anlamadığımı arkadaşlarıma daha çok değer verip onlarla herşeyi paylaştıgımı söyledi durdu ayrıldık beni suçladı hep

2 senelik aşkını aldatmış bi yandan.. sanki affedilse tekrar yapar.. Güven çok önemli bir şey ya. Bu sefer sen paranoya olcaksın sürekli.
ya aldatma yok öyle gösterdi sadece bunu ben tesadüfen öğrendim tabi bunu yapması bile benim için büyük hataa

Seven insan can yakmak için aldatma Numarasi yapmaz o cidden sizi aldatmistir..
Istedigini bulamamis Kürkçü dükkanına u dönüşü yapmış..
Inanip çıkmaz yola girmek de,inanmayip bütün yolların sizin olmasi da size kalmış!!

sen onu seviyor musun bundan bahsetmemişsin. ama eğer gerçekten seviyorsan herkes ikinci şansı hak eder. ama eger bu şansı ona vermek içinden geliyorsa

Ay bunu görünce kendi yaşadığım bi olay aklıma geldi, daha 19 yaşındayım ilk sevgilim beraber oturuyoduk, sonra bu w ye gitti bu sırada bana bi mesaj geldi sevgilimden "yanımda annem var akşam ararım seni arama şimdi" yazmış, ben saf saf ögün idrak edemedim eve gidince mesaj attım sen bana böyle bi mesaj attın diye sonra hemen ayrıldım, Ada'm göz göre göre aldatmış, aradan 3 yıl geçti beni bulmuş illa görüşelim senden başka kimseyle çıkmadım seni bekliyorum falan diye tabi ağzıma geleni saydım nişanlıydım o tren geçti dedim ne yazdım ama inanma ya bi onlar zeki zaten:)

ay bu modeller hep boyle demekki ilk sevgilim de biriyle beni aldatti bana soyledigi, seni olgunlastirmak istedim onlar eglenilecek sen evlenicek kadinsin. ayyy genclik saflik inandim sonra tekrar boynuzlandim bu defa yemedim. ah be canim engelle ulasamasin sana sen de hayatina bak.

Yapmadiklari kalmiyor sonra biz kadinlar cok seviyor eminim diyoruz.

Sevdigine emin olsaydin guvenseydin bize napayim diye sormazdin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…