• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam ne ayak ?

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Meraba kızlar
Hayırlı bayramlar dılerım
Fesat mıyım yoksa karşımda ki herif mi aşşağılık biri ben anlamadım
Arife günü avm den cıktım o sırada yanımdan gecen bır arabanın tekerleğinden taş fırlayıp gözüme girdi
Şuan sarılı ve zarar vermiş cok agrım var.
Cocukluk arkadasım var bır tane kız
Aynı sekılde gurubumuzda var watsapta.

İki gundur o arkadasımın esı bana yazıyor durup durup watsaptan

Arkadasım oek adımla seslenmez bana
Canım vs konusuruz bız bırbırımizle
İlk gün serap
Serap yazdı durdu
Bende efendım cabım dedım
Sonra ben öznurum eşiyim o çocuk emzırıyor dedı
Tm onemli degıl dedım gectım
Sonra yjne yazdı yok bırswy dedı
Ve yıne kocasıymıs
Ve bıraz pncede gecmıs olsun dedı watsaptan yazıp
Kızkar bu adamla hıcbır tanısıklıgım yok muhabbet gıbı
Sadece 3 5 kere yuzyuze geldık
Normal mi sızce esınızın sızın arkadasınıza ne sebepten olursa olsun mesaj atması
Zıra yanlıs anladım
Esım gorse oda yanlıs anlar
Esım mesajlarımı hayatta kurcalamaz benım
Ne yapmalıyım
Bu arada yazım hataları ıcın ozur dılıuorum gozum sıkıntılı zor yazıyorum
Tesekkurler

Son düzenleme:
Tesekkur ederım
Rahatsz oldum fazlasıyla engellıcem dırek

Acaba o günaydın filan yazanda mı o ? Ya evli olmasan engelleme derdi neyse bikaç güne belli eder dicem de şu durumda düşünme bile engelle ağzının tadı kaçmasın

F
Acaba o günaydın filan yazanda mı o ? Ya evli olmasan engelleme derdi neyse bikaç güne belli eder dicem de şu durumda düşünme bile engelle ağzının tadı kaçmasın
arkettım gecen bırsey soylıcektı yok bırsey yazdı
Belkıde o
Karısıda cok rahat
Bırakta eşin iletsın gecöıs olsun dıleklerını
Bu saatte evlı bı kadına karınjn telefonundan yazıykrsun
Ayıp

F

arkettım gecen bırsey soylıcektı yok bırsey yazdı
Belkıde o
Karısıda cok rahat
Bırakta eşin iletsın gecöıs olsun dıleklerını
Bu saatte evlı bı kadına karınjn telefonundan yazıykrsun
Ayıp

Kocana söyle mesaj atıp durmasın de made rahat, rahatını boz. Eşim istemiyor de direk.

Aman uzak durun diyim. Benim de benzer birsey geldi başıma. En yakın arkadaşımın eşi gece Naber diye mesaj atti ki biz arkadaş gibiydi eşiyle de. HeP grup halinde takılırdik. Sonra arkadaşımla kanlı bıçaklı olduk. Neymiş ben niye cevap vermisim. Verdiğim cevap ta iyiyim sen nasılsın. Sonra uyuyakalmisim zaten. Kocasına Hesap soracagina suçlu ben oldum .ve sonuç 3 yıl oldu konuşmuyoruz. Sen de dikkat et.kimse kocasına toz kondurmuyor. Kocasını ayartmaya çalışan kadın konumuna dusuruyorlar insanı.

Daha sert tepki versene. Ha bi de geçmiş olsjn. Nazar değmiştir. Güzelmiş göz rengin falan. Kem gözlü kim var?
Tesekkur ederım
Canım ben olayı tam anlayamadım kım yazıyor edıyor
Dırek konusmayalım arkadasım esını adam et dıcem engellıcem

Hiç normal bir çift değiller. Hadi adam yazdı manyak diyelim kadında bi tuhaf. Belki hepsini koca yazdı belki hepsini kadın yazdı, hiç düşünmeye değmez sil gitsin.

Benim başıma böyle birşey gelse bende ya eşime söyler ona cevap yazdırırdım yada eşim yazıyormuş gibi kendim yazardım.
Misal o yazan ben Ömer derse eşinin adı murat olsun bende serap ın eşi murat yazardım. Bak bakalım daha yazabilir mi hadsiz herif.

Aman uzak durun diyim. Benim de benzer birsey geldi başıma. En yakın arkadaşımın eşi gece Naber diye mesaj atti ki biz arkadaş gibiydi eşiyle de. HeP grup halinde takılırdik. Sonra arkadaşımla kanlı bıçaklı olduk. Neymiş ben niye cevap vermisim. Verdiğim cevap ta iyiyim sen nasılsın. Sonra uyuyakalmisim zaten. Kocasına Hesap soracagina suçlu ben oldum .ve sonuç 3 yıl oldu konuşmuyoruz. Sen de dikkat et.kimse kocasına toz kondurmuyor. Kocasını ayartmaya çalışan kadın konumuna dusuruyorlar insanı.
İşte bende bana kkm yazıyor anlayamadım
Ama uyarıp artık benımle ıletısıme gecmemesını soylıvem

Back
X