Bu adam ne yapiyor?

Tospik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
305
153
53
Ankara
Benim 3 4 aylık bir erkek arkadaşım var erkek arkadaş dediysem flört bile diyemeyiz ama arada birbirimize karşı imalarda bulunuyoruz. Bir kız arkadaşını önceden karşılıklı takipi bırakmışlardı bir hafta önce. dün gece tekrar takip etmişler. Ama öyle herkesi takip etmeyi bırakıp tekrar takip eden biri değildir. Takip ettigi kiz sayisi da 20 22 falan yani bir sürü kız ekleyip çıkartmıyor ona özel gibi geldi. Ona sormayı düşünüyorum bunu nasıl sorsam bilemedim. Çünkü daha ortada birşey yok ama yedeklenmekten hoşlanmıyorum kötü hissettim çok. Ne desem kızlar

Zaten 20-22 kız varsa bir eksik bir fazla ne fark eder

Yani bu sosyal medya da telefon gibi değil mi

Telefonumda onlarca erkek numarası var ama hiçbiri sevgilim değil

Sosyal medyada da olunca farklı mı oluyor

Flört bile diyemediğiniz aranızda bağlayıcı bir söz dahi olmayan birinin sosyal medya hesabında kaç kadın var hesaplama hatta hesap sorma cüretini nereden buluyorsunuz. Flört dahi etmediğim bir erkek bana böyle birşey yapmaya kalksa yemin ederim ruh hastası olduğunu düşünüp korkarım

Onda bunda sundadir. Şunda bunda ondadır. Mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadır. Kimde acaba???

Seviyorum bu nedenle ruh hastası olduğumu sanmıyorum çünkü daha önce kız ekliydi ve bir hafta sonra tekrar ekledi. Her dakika mesaj yazmayı biliyor ama benim onun kız arkadaşını silip tekrar ekledigini dusunmem mi saçma daha hesap falan sormadım zaten

Zaten 20-22 kız varsa bir eksik bir fazla ne fark eder

Yani bu sosyal medya da telefon gibi değil mi

Telefonumda onlarca erkek numarası var ama hiçbiri sevgilim değil

Sosyal medyada da olunca farklı mı oluyor
Ama kız önce ekliydi sonra takipten çıktı sonra 1 hafta sonra falan tekrar takip etmiş

Olurda herşey tahmin ettiğiniz gibi olursa çokta üzülmeyin.Sonuçta insan oğlu bu herkesten herşey beklenir yani, 4 ay 4 yıl olmadan sal gitsin.Bana alternatif olarak kullanıldığınız hissi geldi.Sorun kim olduğunu.Yeterli gelmezse inandırıcı olmazsa kızada sorun.Sonrası zaten bozulur gibime geliyor

Sordum arkadaşım yeni hesap açtı herhalde dedi. Kıza desem bazı kızları biliyorsunuz hemen gider buna söyler saçma sapan bir hal halit diye korkuyorum

Hesap sormayı düşünebilmeniz bile hoş değil. Ayrıca seviyorum öyleyse bu derece kıskanmam sağlıklı diye bi mantık olamaz. Sevgili de olsanız nişanlı da olsanız niye sildin niye ekledin hesabı sorulmaz kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…