Ama nasıl sorsam bilemedim. Eminim inkar edecek daha önce var mı diye sorduğumda sacmalama uydurma kendi kendine falan dedi.Bu kadar takip ediyorsanız emeklerinize yazık olmasın bir sorun bence...
Aynen öyle olabilirTartışıp küsüp, takibi bırak- konuşup barış, takibe al. olabilir :):):)
Şuan düzgün düşünemiyorum haklısınız aslında. Direkt silmeli mıyım yoksa sorup cevaba göre mi bırakmalıyım inanın bilmiyorumYedekeleme yapacağını düşündüğüm biriyle ben hiç bir şey düşünmezdim.
Tartışıp küsüp, takibi bırak- konuşup barış, takibe al. olabilir :):):)
Sorsanız, dediğiniz gibiyse yani aralarında bir şeyler varsaŞuan düzgün düşünemiyorum haklısınız aslında. Direkt silmeli mıyım yoksa sorup cevaba göre mi bırakmalıyım inanın bilmiyorum
Seviyorum bu nedenle ruh hastası olduğumu sanmıyorum çünkü daha önce kız ekliydi ve bir hafta sonra tekrar ekledi. Her dakika mesaj yazmayı biliyor ama benim onun kız arkadaşını silip tekrar ekledigini dusunmem mi saçma daha hesap falan sormadım zatenFlört bile diyemediğiniz aranızda bağlayıcı bir söz dahi olmayan birinin sosyal medya hesabında kaç kadın var hesaplama hatta hesap sorma cüretini nereden buluyorsunuz. Flört dahi etmediğim bir erkek bana böyle birşey yapmaya kalksa yemin ederim ruh hastası olduğunu düşünüp korkarım
Haklisin demez bilemedimSorsanız, dediğiniz gibiyse yani aralarında bir şeyler varsa
-evet var, seni de yedekte saklıyorum mu diyecek.
Ama kız önce ekliydi sonra takipten çıktı sonra 1 hafta sonra falan tekrar takip etmişZaten 20-22 kız varsa bir eksik bir fazla ne fark eder
Yani bu sosyal medya da telefon gibi değil mi
Telefonumda onlarca erkek numarası var ama hiçbiri sevgilim değil
Sosyal medyada da olunca farklı mı oluyor
Sordum arkadaşım yeni hesap açtı herhalde dedi. Kıza desem bazı kızları biliyorsunuz hemen gider buna söyler saçma sapan bir hal halit diye korkuyorumOlurda herşey tahmin ettiğiniz gibi olursa çokta üzülmeyin.Sonuçta insan oğlu bu herkesten herşey beklenir yani, 4 ay 4 yıl olmadan sal gitsin.Bana alternatif olarak kullanıldığınız hissi geldi.Sorun kim olduğunu.Yeterli gelmezse inandırıcı olmazsa kızada sorun.Sonrası zaten bozulur gibime geliyor
Hesap sormayı düşünebilmeniz bile hoş değil. Ayrıca seviyorum öyleyse bu derece kıskanmam sağlıklı diye bi mantık olamaz. Sevgili de olsanız nişanlı da olsanız niye sildin niye ekledin hesabı sorulmaz kimseyeSeviyorum bu nedenle ruh hastası olduğumu sanmıyorum çünkü daha önce kız ekliydi ve bir hafta sonra tekrar ekledi. Her dakika mesaj yazmayı biliyor ama benim onun kız arkadaşını silip tekrar ekledigini dusunmem mi saçma daha hesap falan sormadım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?