- 29 Mart 2020
- 476
- 268
- 23
- Konu Sahibi Mevsim Yaz
-
Artık kendimi aptal givi hissediyorum iyi niyetimi suistimal etmesine izin vermicemBir yanım hicbir şeyinizi bırakmayın diyor
Diğer yanım; ne şamın şekeri ne arapın yüzü
Değmez tamamen kopun diyor.
Hemen hemen herkesin boşanma aşamasında yaşadığı şeyleri yaşıyorsunuz . Keşke böyle olmasa .
Bir arkadaşım mandallara kadar paylaşmıştı boşanırken . Diğerinin eşi de kişisel eşyalarını alıp çıkmıştı adam , o çocuklarıyla düzenini hiç bozmamıştı .
Gücünüz varsa savaşın ama ben olsam sürekli stres yaşamaktansa orta yolu bulurdum .
Bu nasıl bir adam ya.bir arkadaşımı arayıp bana ben ona takılarını verdim neden böyle yaptı demiş
Bu konuyu birkaç gün önce açmamış mıydınız?Herkese merhaba bayanlar ben eski eşimle malesef takı konusunda anlaşamadığımz için itiraz davası açtım eşyalarımı hala alamadım aylar oldu .çekişmeli olduğu için kasım ayına attılar davayı .şimdi kendisi benim eski şirketimi arayıp bir hırsızlık durumu yaşanmıştı o zamanlar bende evliyken kendisine o durumu anlatmıştım tabi benle hiç bir alakası olmayan bir durum .bundan 4 ay önce arayıp benim o konuylw ilgim olup olmadığımı sormuş adam şaşırmış sen ne diyorsun diyip terslemiş aşırı şaşırdım çok üzüldüm .bir arkadaşımı arayıp bana ben ona takılarını verdim neden böyle yaptı demiş .geçen de başka kız arkadaşımı yazıyor işte bir gün görüşelim konuşacak çok şey birikti demiş ya bu adam napmaya çalışıyor benim arkadaşıma yazmak nedir görüşecek başka insan öı kalmadı diyorum
Açmıştım sizin için bir mahsuru yoktur inşallahBu konuyu birkaç gün önce açmamış mıydınız?
Açığınızı arıyor mahkemede kullanmak için, donuna kadar alın derim..Herkese merhaba bayanlar ben eski eşimle malesef takı konusunda anlaşamadığımz için itiraz davası açtım eşyalarımı hala alamadım aylar oldu .çekişmeli olduğu için kasım ayına attılar davayı .şimdi kendisi benim eski şirketimi arayıp bir hırsızlık durumu yaşanmıştı o zamanlar bende evliyken kendisine o durumu anlatmıştım tabi benle hiç bir alakası olmayan bir durum .bundan 4 ay önce arayıp benim o konuylw ilgim olup olmadığımı sormuş adam şaşırmış sen ne diyorsun diyip terslemiş aşırı şaşırdım çok üzüldüm .bir arkadaşımı arayıp bana ben ona takılarını verdim neden böyle yaptı demiş .geçen de başka kız arkadaşımı yazıyor işte bir gün görüşelim konuşacak çok şey birikti demiş ya bu adam napmaya çalışıyor benim arkadaşıma yazmak nedir görüşecek başka insan öı kalmadı diyorum
Benim için niye mahsuru olsun da site kuralları için var sanırım. Emin değilim adminler bakar.Açmıştım sizin için bir mahsuru yoktur inşallah
Tamam teşekkür ederimBenim için niye mahsuru olsun da site kuralları için var sanırım. Emin değilim adminler bakar.
Hayır cevap az geldiği için tekrar yazdım sanırım konu başlığını eksik yazdığım için yorumlar tabi ki değerli yoksa neden yazayım tekrarNiçin aynı konuyu tekrar açtınız? Cevaplar tatmin mi etmedi anlayamadım
Teşekkür ederimbirebir aynı konuda zaten herkes düşüncesini yazmamış mıydı? bırak çirkinleşiyo işte muhatap olma kudursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?