Bu Adam ne yapmaya çalışıyor ne istiyor?

Sevmgss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
241
65
18
34
Arkadaşlar iki ay önce erkek arkadaşımla ayrıldık.hersey çok güzel giderken küçük bir tartışma sırasında bi anlık sinirle istemediğim bişey söyledim ve o çok kırıldı.fakat hatamın hemen farkına varıp defalarca özür diledim.unutması için Zaman tanıdım ama o her seferinde unutamıyorum dedi tekrar başlamak istemedi.bende artık pes ettim ve sustum.ama kısa Zaman önce face arkadaş olarak tekrar ekledi.ve whatsapptaki durumunu benim ilişkimiz sırasında söylediğim bi söz yapmış.benim için çekindiği fotoğrafı profil yapmış.ben gerçekten anlamıyorum napmaya çalışıyor.ben bu durumda ne yapmalıyım lütfen bana bi akıl verin bu arada kendisi çok inatçı ve gururlu biri.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim Hakkı'nızı helal edin...

Son düzenleme:
Belki seni hala unutamamistir ama inantci ve gururlu dedigine gore geri adimda atamamistir

unutamamış olabilir, vazgeçmeni istemiyor olabilir.
ya da sen unutma diye kendini hatırlatıyor olabilir.
ama bence unutamamış, barışmak istiyormuş gibi.

erkek o kadar ince ayrıntılı düşünmez
il kolarak whatsapp sözü aklında kalmıştır kulağına hoş geldiği için yapmıştır.
o fotoğrafta eğer ki kendi de güzel ve hoş olduğunu düşünürse ondan yapmıştır ..
ama sizden ayrılma sebebi 3. kişi ise ve o 3. kişi onu terkettiyse de ciğerci kedisi gibi etrafınızda dolanmaya başlamıştır

Ben mi adım atmalıyım.sizce bu durumda ne yapmalıyım

hiçbirşey yapma nötr ol..
tepki verme bir süre o zaten ne olduğunu ne istediğini gösterecektir sana...

Öyle anlamlı bi söz değilki iki kelimelik bişey başkası okuyunca saçma bile gelebilir hatta.

unutamamış olabilir, vazgeçmeni istemiyor olabilir.
ya da sen unutma diye kendini hatırlatıyor olabilir.
ama bence unutamamış, barışmak istiyormuş gibi.
Sizce bu durumda ne yapmalıyım

sakın adım atma,anlam yükleme,erkekler bızım gıbı değil,benı terk eden bırıde benım çektiğim ve tatıldeyken çektiğmiz resimleri sergılemıştı,hemen ayrıldıktan sonra,ben hiç anlam yüklemedim,beğenmiştir,söze gelınce,bırakın bu işleri,ne iletişimsiz bır toplumuz yahu

biraz bekle umursama! gelecekse mutlaka kapını çalar zaten sen elinden geleni yapmışsın...

bak sen bile anlamsız bir söz demişsin...
erkekler biz kadar ince duygulu değiller

Öyle anlamlı bi söz değil yahu.iki kelimelik saçma bişey benden başka kimse ne anlama geldiğini anlayamaz bile

Biraz daha bekle bence. Sonuçta sen hatanı telafi etmeye çalışmışsın.
Yeşil ışığı alır almaz ona koştunuz gibi bir durum olmasın.

Beklemede kal,hemen ataga gecme niyeti barismaksa zaten o bi sekilde irtibata gecer seninle.simdiden agirligini koyki ilerde biraz sozunu dinletebilesin..hata benden kaynaklaniyo diyosun,o zaman daha bi itinali davranman lazim canim hatasiz kul olmaz elbette hata bizler icindir bu kadar gurur yapiyorsa,iste simdiki durusun ilerdeki iliskinizde senin yararina olacaktir inan,sen her hata yaptiginda aman canim,ozurdilerim cicim,oyy pasam dersen beyimizin bi taraflari kalkaranlicagin senin tutumun,teklif var israr yok modunda yani ozurunu diledin sonucta,acillamani yaptin hemen gemileri yakmanin ne luzumu vardi yanidemekki o zaman sana olan sevgisinden pek emin degildi,simdide sorguladi kendini ve pisman oldugunu anladi demem oki uzunda oldu kusura bakmailk adimi ondan bekle gelirse senindir,gelmesse keyfi bilir

O kadar iyi geid
yazın çok iyi geldi çok teşekkür ederim.onu çok seviyorum onsuz nefes alamıyorum ama elimden geleni fazlasıyla yaptım daha fazla gururumu ayaklar altına alamam

O kadar iyi geid

yazın çok iyi geldi çok teşekkür ederim.onu çok seviyorum onsuz nefes alamıyorum ama elimden geleni fazlasıyla yaptım daha fazla gururumu ayaklar altına alamam
Aynen canim hatali olabilirsin ama gurursuz olma!nasipse olur zaten,nasipten ote yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…