yetercim önceki konularında da yazıldı çizildi
eşin tedavi olmadıktan sonra senin de dediğin gibi en ufak şeylerde böyle ağır bir şekilde kalbini kıracak
ama bu son yazdıkların çok hoşuma gitti.. güzel bir konuşma bravo sana.. pes etme tabi ama diret tedavi için.. kabul etmiyorsa da gerekeni yap..
evet makarnacimbiliyorum senin yorumlarini okuyorum zaten.
ben güclü oldukca o susuyor. eskiden annemle babam kavga ederlerken annem hep susardi, sonra bir gün güclü davrandi ve bi baktim babam sustubenimki de o taktik. artik susmuyorum ama saldirmiyorum da. güclü sekilde vuruyorum. o belden asagi vurdugunda ben sadece "yine gercek yüzün cikti meydana" diyorum kendisi utaniyor. hic hakeret etmeden akillica cikiyorum üste. artik kendimi ezdirmemeye karar verdim. sonuc nereye varirsa varsin! yeter ya, hic bir sey, hic bir ask ve hic bir erkek benden daha degerli degil. ben düsünecegime o düsünsün biraz dimi ama
Eski konularını biliyorum, eşin geçmişinden dolayı sorun çıkarma konusunda çok çok hatalı.
Sen o konuda haklısın.
Ancak şunu söylemek istedim. Sen eşinin ne kadar takıntılı biri olduğunu biliyorsun.
Neden bu kadar detay veriyorsun?
Yani bir arkadaş da demiş akşamdan arkadaşlarla anlaştık elbise giycez falan demesen
sabah giyip işe gitsen hiç bir sorun çıkmayacaktır eminim diye ben de katılıyorum.
Bak canım bir takıntılı eş de ben de var.
Eskiden saftım,salaktım. Her detayı anlatırdım, paylaşım olsun diye ne bileyim kavga çıkacağını.
Ama zamanla öğrendim ben de aklımı kullanıyorum, konuşmadan evvel hesap yapıyorum.
Benim kocayla da böyle yürüyor ne yapayım
Her doğruyu,ayrıntısıyla bilmesine gerek yok. Erkekler çok saçma çıkarımlar yapabiliyor.
Kıskançlığı abartanlar özellikle.
Her konuda eşinin düzelmesini bekleme bu imkansız.
Sen onu tanıyorsun, kendini ayarlamalısın bazı konularda.
Söyleme her şeyi yahu bilmeyiversin
eski konularimi okuyanlar bilir. esimle gecmisle ilgili cok kavgalarimiz oluyor. en son bayagi büyük bir olay yasadik ve ayriligin esiginden döndük. dün aksam ve bugün yine yapti yapacagini. bu seferki derdimiz elbise! dün aksam yarin is yerinde su senin bana aldigin ama hic giyemedigim elbiseyi giyecegim dedim. elbise de bildiginiz döpyez tarzi, yakasi pacasi kapali düzgün birsey. yok o nerden cikmis felan diye konusmaya basladi. bende is yerindeki kadinlar anlastik yarin hepimiz elbise giycez dedim. demez olaydim. kimin icin hazirlaniyormusum, yok neden özen gösteriyormusum bu kadar. o elbise yarin giyilemeyecekmis. sacmalamayi kes, sen aldin o elbiseyi is yerinde giyersin diye simdi neyin kavgasini ediyorsun dedim. bakti cok üzüldüm sustu. bende konu kapandi sacmaladigini anladi sandim. az önce aradi beni. hava cok sicak iyiki elbise giymisim bu havada baska bisey cekilmezdi dedim. sen misin onu diyen? ondan beri saldiriyor bana. dün aksam giyme demis de ben nasil giyermisim felan diye bayagi saldirdi. en agiri da "ama tabi sen hep basina buyruktun, simdi koca sözü mü dinleyeceksin" demesiydi. bende "allah seni bildigi gibi yapsin. baska diyecek sözüm yok sana" dedim. artik ne yapacagimi sasirdim. böyle birsey icin kavga mi edilir? bahane mi ariyorsun, derdin ne diye sordum. tek cevabi "sen laf dinlemiyorsun. ben yarin giymeni istemiyorum dedim ama sen yine de giydin" oldu. ruh hastasi bu adam yaaa. sadece is arkadaslariyla konustuk ve hepimiz elbisey giyelim dedik diye uyuz oldu. ne var bunda allah askina? kendiligimden giyseydim sorun yoktu da baskalariyla anlasip giydim diye sorun mu cikarilir? eve gidip üzerimi degistirecegim birazdan, sirf olay büyümesin ve hafta sonu zehir olmasin diye. ama aslinda bunu kendime yediremiyorum. bu adam hic mi durulmayacak allahim yaa? sonunda gercekten ayrilacagiz bir gün diye korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?