Bu adam neden böyle yaptı?

Bu adamın mesleği ne gece uclere kadar çalışıyor aynı zamanda memur gibi de mufettisli mevzulari var? Madem bu adam gerçekten yoğun bir donemdeydi de hangi konuda hatam var diyip sizden özür diledi yoğun olduğu için mi? Bana kaypak biri gibi geldi

İkizler burcu mu acaba. Tavırları bir erkeğe göre fazla duygusal tripler atmak bigün ağlayacak kadar duygularını ifade etmek ertesi gün sizin işiniz var diye uyuyorum diyip trip atmak. Böylesi kişilikle sağlıklı bir ilişki kurulmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

İşten altıda cıkıp gece evde calısıyordu. Evet trıp atan erkek cok ıtıcı ben de anlam veremedım kızlar

Koc burcu canım

Tabiki yazma.. Bekle.. Gelgitleri var belli ki..

Bunu odama asmak ıstıyorum

Burçlara gelmiş konu kesin hava grubudur ikizler hava terazi bu üçünden uzak durmak lazım manyak bunlar manyak

Benim işim gücüm, hayatım, önceliklerim olabilir, ama hayatımdaki kadın yedi yirmi dört hazır kıta beni beklemeli kafasındaki narsist bir denyo. Siz işiniz için onunla konuşmayı erken bitirince egosu zedelenmiş, aklınca size ceza veriyor. Böyle cinslerle uğraştığına değnez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…