• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam neden evlenmek istiyor?

Sevda85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
47
16
48
Merhabalar,
Ben 23 yaşında mezun olmak üzere bi üniversite öğrencisiyim. Bundan 1 ay önce 30 yaşında kariyer sahibi, hoş bir adamla ufak bir maceram oldu. 3-4 gün sonra beni aradı ben sana aşık oldum, bu nasıl oldu bilmiyorum ama seni tanımak istiyorum dedi. Tamam dedim, 3 haftadır filan sevgiliyiz. Ailelerle ne zaman tanışacağız diye soruyor ama benim iki ayağım bir pabuca girdi. Eğitim ve maddi açıdan benden çok çok üstün bi adam, ben de ondan çok hoşlandım ama beni seveceğine hiç ihtimal vermemiştim. Bu aceleciliği de bende 'yaşı geldi, beni kapaklamak istiyor' gibi şeyler düşündürtüyor. Biliyorum hoş değil ama öteki türlü niye acele etsin ki bi insan? Bununla beraber, hayatını bekar hayatı yaşayarak geçirmeyi hayal ettiğini ama benle tanıştıktan sonra kafasındaki bütün düşüncelerin değiştiğini söylüyor.
Ben bu insanı ailemle tanıştıracağım ama biraz daha bekletmeyi düşünüyorum. Bana 'seni geç buldum, her dakika bana eziyet' filan diyor. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Siz ne düşündünüz bu anlattıklarımdan?

Merhabalar,
Ben 23 yaşında mezun olmak üzere bi üniversite öğrencisiyim. Bundan 1 ay önce 30 yaşında kariyer sahibi, hoş bir adamla ufak bir maceram oldu. 3-4 gün sonra beni aradı ben sana aşık oldum, bu nasıl oldu bilmiyorum ama seni tanımak istiyorum dedi. Tamam dedim, 3 haftadır filan sevgiliyiz. Ailelerle ne zaman tanışacağız diye soruyor ama benim iki ayağım bir pabuca girdi. Eğitim ve maddi açıdan benden çok çok üstün bi adam, ben de ondan çok hoşlandım ama beni seveceğine hiç ihtimal vermemiştim. Bu aceleciliği de bende 'yaşı geldi, beni kapaklamak istiyor' gibi şeyler düşündürtüyor. Biliyorum hoş değil ama öteki türlü niye acele etsin ki bi insan? Bununla beraber, hayatını bekar hayatı yaşayarak geçirmeyi hayal ettiğini ama benle tanıştıktan sonra kafasındaki bütün düşüncelerin değiştiğini söylüyor.
Ben bu insanı ailemle tanıştıracağım ama biraz daha bekletmeyi düşünüyorum. Bana 'seni geç buldum, her dakika bana eziyet' filan diyor. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Siz ne düşündünüz bu anlattıklarımdan?

30 yaş evlenmek için geç bir yaş değil ki hele hele dediğşn gibi kariyer sahibi bir adam ise, geç bir yaş değil,,,,
demekki senden gerçekten hoşlandı ama ben senin yerinde olsam ailemle tanıştırmam ilk önce o seni ailesi ile tanıştırsın,,,
sonrası da bakarsın,,,

Merhabalar,
aile tanıştır demiş fena bir niyeti var gibi gelmedi.. ama senin ne düşündüğün duyguların önemli.. onun gazına gelip hemen tamam deme.. ölç tart sonra geri dönüşü zor bu kararların.. ama bencede erken. biraz daha tanıyın birbirinizi..

canım hiç acele etme o 30 olabilir ama sen 23sün.. acelesi varsa bu zamana kadar elini çabuk tutsaymış yok seni tanıyınca acele etmeye başladıysa kusura bakmasın onun için acele etmene gerek yok senin hayatın.. bir yere kaçmıyorsun önce bir ilişkiniz otursun.. karşılıklı tam güven ve sevgi oluşmadan aileleri tanıştırmak da neden? sonra işler sarpasarsın diye mi? ilişkiniz yürümez ise -zaman içinde tanıyacaksın onu sonuçta-, ailene ayıp olmaz mı? ben kesin "evleniyoruz şu tarihte" demeden çiftler, aileleri karıştırmayı doğru bulmuyorum.. boşa yüz göz olmaktan başka birşey değil.. "ailesi ile tanışayımda bana güvensin" diyen adamlar da var.. aile ile tanışmayı çok da umursamayan görüntü de tanışan tipler.. sen mezun ol işin gücün olsun sonra bakın ciddi işlere.. naçizane görüşüm bu yönde.. mutlu olmanızı dilerim..

ooo bayaa yeni cnm daha. Bence acele etme. Tanıyın birbirinizi iyice bi. İyi işi karıyerı egıtımı olabılır ama belki karakterinde kişiliğinde eksık noktalar bulacaksın istemeyeceksın fln. İyice bi tanı bakalm. Snra o senı aılesıyle tanıstrsın. En son kafana yatarsa sen onu tanıstır aılenle. Acele etme snra hop bi bakmışın gelın olmuş gıdıyorsuuunn :) :D hayırlısı nyse o olsun. İyi gclr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

daha birkaç hafta dediğin bir şey. ne olur ne olmaz sen hiç aceleye getirme.

cnm daha cok erken . bıraz zaman ıste ondan.. bu aradada onu daha cok tanımaya calıs. onu cozmeye calıs davranıslarını vs. sonrada hıslerınden emın oldugunda tamam evlenebilirim dedıgındede aılenın karsısına cıkarsn

üç haftada bi adamı sen tanıyamazsın daha ailenle tanıstırmak için çok çok erken olur önce bi sen tanı güvenirsen tamam budur dersen o zaman ailenle tanıstırırsın.

Ben de diğer arkadaslara katılıyorum.Acele etmeye gerek yok.Evlenmek isteme sebebine gelince 30 yas ne cok erken ne de cok gec bir yas dolayısıyla hayatında bazı seyler otursun, aile kursun istiyordur.Düzenli yasama isteği baskın geliyordur hepsini anlıyorum olumlu da bakıyorum.Ama bir de su acıdan düşünmek lazım ; belki de yasadıgı bazı seyleri tek basına asamamıs seninle asma niyetindedir.Böle ise tehlikeli bir durum söz konusudur.Tamamen bitmemis durumlardan kacma ise niyeti sorunlarını tek basına çözemiyor demektir.Böle durumlarda cok cabuk karar vermemek,yasadıgı ortamı gözlemlemek iş ve aile ilişkilerini gözden gecirmek gerek.(Sadece varsayım,elbette türetilebilir seyler bunlar olumlu ya da olumsuz)

Evlenmek için acele etseler bir dert.Etmeseler bir dert.Demekki ağırdan almanın bir çekiciliği var.Sen dikkatli ol yne de.Sonra güvenn boşa çıKmasın.Erkeklerden belli olmaz.Ama 30 geç bir yaş değil..Onla alakalı değil bence.özellilleri iyiyse elini sallasa ellisi olur erkeklerin.

Back
X