Bu adam niye böyle

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Selam kızlar , öncelikle şunu söylemek istiyorum başkalarının hayat tarzına saygısı olmayanlar yorumlarını kendilerine saklarsa sevinirim. Neyse konu şu ki benim erkek arkadaşım benim evime gelmek istemiyor ve bende kalmak istemiyor bunu hissediyorum ve buna gerçekten anlam veremiyorum. Kendisi 30 yaşında ve ailesiyle yaşıyor . Kendi işi her gece 11 e kadar çalışıyor ve çok yorgun olduğunu söylüyor. Sürekli beni çok sevdiğini söylüyor.Birileriyle telefonla flörtleşiyorsa bilemem ama fiziksel olarak beni aldattığını sanmıyorum çünkü buna vakti yok. Beni çekici bulduğunu da biliyorum.Ama 20 günü geçtiği oluyor bana gelmediği, genç bir erkek nasıl bu kadar uzun süre cinsellik olmadan durabiliyor gerçekten hayret ediyorum. Beni bir aydınlatır mısınız sizce ne dönüyor? Not : Gay olduğunu da sanmam.

İlişki sıklığı az... Konuşmadınız mı bunu onunla? Belki ailesinden çekiniyordur anlayacaklardır vs?

20 gündür adamı görmüyor musunuz?
20 gündür sevişmiyor musunuz?
Derdinizi anlayamadım.

İlişki sıklığı az... Konuşmadınız mı bunu onunla? Belki ailesinden çekiniyordur anlayacaklardır vs?
Aslında bende bunu düşündüm. Sordum da ailen benim hakkımda kötü düşünür diye mi gelmek istemiyorsun dedim ve biraz bozuldu böyle dememe.

Ailesi uygun görmüyordur bence ya da erkek arkadaşınız sizin hakkınızda kötü düşünmesinler diye size geldiğini çaktırmak istemiyordur. Yoksa herkes sevdiği kişiyle aynı evde hoş vakit geçirmek ister. Bu sadece cinsellik değil.

20 gündür adamı görmüyor musunuz?
20 gündür sevişmiyor musunuz?
Derdinizi anlayamadım.
Adamı görüyorum ama , yetişkin insanlarız sonuçta evde de vakit geçirmek istiyorum ben . Ama o gelmek istemiyor , sürekli bahane uyduruyor.

Adamı görüyorum ama , yetişkin insanlarız sonuçta evde de vakit geçirmek istiyorum ben . Ama o gelmek istemiyor , sürekli bahane uyduruyor.
Evli değilsiniz, sürekli aynı evdede yaşamıyorsunuz anladığım kadarıyla bana normal geldi 23:00 da paydos verdiğim bi işim olsa benim de gözüm görmez direkt uyumak isterim. Hem ailesiyle yaşıyormuş sık sık gelmesini ailesi de normal karşılamyabilir. Her an sevişmek istiyorsanız evlenin.

O yaşta bir erkek ailesinden neden çekinsin ki.Çekiniyorsa da size gelecegini söylemez.Arkadaşında kalma durumu vs. hiç mi olmuyor.

İzin günü napıyor peki?

Nasıl ki her kadın evlenmeden önce cinsellik yasamak istemeyebiliyor erkekler için de geçerli olabilir. Bu durumda tabiki dayanir. Yaşam tarzıdır dini acidandir ailesinin fark etmesini istemez vs. Normal geldi bana.

O yaşta bir erkek ailesinden neden çekinsin ki.Çekiniyorsa da size gelecegini söylemez.Arkadaşında kalma durumu vs. hiç mi olmuyor.

İzin günü napıyor peki?
İzin günü de yok ki 7 gün çalışıyor

Nasıl ki her kadın evlenmeden önce cinsellik yasamak istemeyebiliyor erkekler için de geçerli olabilir. Bu durumda tabiki dayanir. Yaşam tarzıdır dini acidandir ailesinin fark etmesini istemez vs. Normal geldi bana.
Hiç yaşamadığımız bişey değil ama . Öyle olsa saygı duyarım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…