O zaman bu ilişkiyi uzaktan yaşamanız gayet doğal.İzin günü de yok ki 7 gün çalışıyor
Evet tutan varEvlenin o zaman istediğinizi yapın tutan mi var
Kim tutuyor sen musaitsin öyle anlasiliyoEvet tutan var
Muhafazakar bir hayat tarzı olsa da ben ona saygı duyarım zaten ama öyle olmadığını söylüyorHayat tarzına saygı duy,senin gibi düşünmesi gerekmiyor
İkimiz de istiyoruz ama bazı durumlardan dolayı seneye yaza kadar evlenemeyizKim tutuyor sen musaitsin öyle anlasiliyo
O zaman gerçekten yoruluyodur. Fiziksel olarak aldattığına da ihtimal vermemişsin.Hiç yaşamadığımız bişey değil ama . Öyle olsa saygı duyarım zaten.
Evet düşündüm ve sordum da asla böyle olmadığını söylediSizden soğumuş ve artık evlenmeye mahal verecek her türlü yakınlaşmadan kaçınıyor gibi geldi bana..
Sizi kırmak istemem ama bu açıdan düşündünüz mü hiç?
Soruyorum soğudun mu sıkıldın mı diye ama bana öyle olmadığını çok yorulduğunu anlayışlı olmamı söylüyor ama bilemiyorum tabiBi ilişkide neden görüşmüyoruz değil de neden sevişmiyoruz sorgulanıyorsa son aşamaya gelinmiş diye düşünürüm ben. Yani adam zaten görüşmek istemiyor, son bi cinsellik kozu var, ona rağmen gelmiyor gibi. Ben soğumuştur diyorum.
Evet ailesi beni tanıyorAynı evde yaşasanız normal olmayabilirdi. Ama aynı evde değilsiniz. Onun ailesi var. Ailesi senin varlığından haberdarsa tabiki çekiniyor olabilir. O açıdan bakmanızı öneririm. Sizin kadar rahat olamayabilir. Bi süre hic çağırmayın. Görüşmeyi buluşmayı teklif etmeyin. Bakaın bakalım kaç gün gelip gitmiyor. Bu birçok soruya cevap verecektir bence.
Doğruda olabilir. 11 çok geç bi saat çalışma hayatı için. Evlendiğinizde de böyle olacaksa yine görüşemeyeceksiniz doğru düzgün. Hep çok yorgun ve özel vakti olmayan bir adam olacak.Soruyorum soğudun mu sıkıldın mı diye ama bana öyle olmadığını çok yorulduğunu anlayışlı olmamı söylüyor ama bilemiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?