Bu adam niye böyle

Çok üstüne düşüyor olabilir misiniz? Belki biraz sizde ona zaman tanısanız , erkekler kadınların peşinden koşmayı severler.Gelmek istediğinde bir kaç kez reddetseniz. Gelmek istemezse zaten bir şeyler bitmiştir.Bir derdi varsa da bu sayede sizinle paylaşabilir. Erkekler bizim gibi değiller bildikleri şeyleri kendilerine itiraf etmeleri bile zaman alabiliyor.

Bi iki kere de sen reddet onu. Baktin hala isteksizligi devam ediyor yol ver gitsin. Omur boyu surer o isteksizligi. Bi sarilmaya iki cift tatli soze hasret kalirsin. Ayni evde bile yalniz uyursun. yillarca sorunun ne oldugunu bile anlamazsin. Genc yasinda babaanneye donersin

Kimsenin yaşam tarzını yargılamak tabiki de halkımız değil ama benim Kızlar da görmek istediğim biraz ağırlık bu cinsel ilişkiyle ilgili değin kendisini ağırdan almak ya 20 gün diyorsun normal şartlarda bir erkek atlayıp gelir bu durum tam onluk bunun gelmemesinin başka bir nedeni var senden geri çekiliyor olabilir bu sana koyamıyor desem sanmıyorum ama bildiğim tek şey üstelememen bırak ne zaman gelmek istiyorsa gelsin zorlama sen biraz geri çekil o uğraşsın senin için çünkü sonunda üzülen yine kadınlar oluyor

canım komsulardan cekınıyor olabılır yada yasadıgın yer kucuk ıse sana laf gelsın ıstemıyor da olabılır. ben de tek yasıyorum. erkek arkadasım gelmek ıstese bıle ben pek ıstemem. cunku evımden kapı dısarı edılmek ve cevremde yanlıs anlasılma olabılıyor. not: erkek ark onceden evıme gelmıs bırısı

Bi ilişkide neden görüşmüyoruz değil de neden sevişmiyoruz sorgulanıyorsa son aşamaya gelinmiş diye düşünürüm ben. Yani adam zaten görüşmek istemiyor, son bi cinsellik kozu var, ona rağmen gelmiyor gibi. Ben soğumuştur diyorum.

Aynı evde yaşasanız normal olmayabilirdi. Ama aynı evde değilsiniz. Onun ailesi var. Ailesi senin varlığından haberdarsa tabiki çekiniyor olabilir. O açıdan bakmanızı öneririm. Sizin kadar rahat olamayabilir. Bi süre hic çağırmayın. Görüşmeyi buluşmayı teklif etmeyin. Bakaın bakalım kaç gün gelip gitmiyor. Bu birçok soruya cevap verecektir bence.

Allah aşkına hangi erkek ailesinden dolayı ,muhafazakar olduğundan dolayı ,yalnız yaşadığı kadının evine gitmez .. hele de uzun süre cinsellik yaşamamışsa .. böyle ince düşünen erkek bir elin parmağını geçmez .
Sorun başka bir şey bence ya bir başkası var , ya da seni kendinden soğutmaya çalışıyor ..

Benim ilk aklıma gelen şey şu oldu.

Eğer daha önce birlikte olduysanız ve şimdi size uzak duruyorsa
bence sizden soğumuş ve uzaklaşmaya çalışıyor.

zira aksi olsaydı, bana göre hiç bir erkek böyle bir fırsatı kaçırmaz.

kii sizin için hiç bir engel yok iken adam uzak duruyor.

Bence ilişkiyi tekrar gözden geçirin ve açıkça konuşun.

Sizden soğumuş ve artık evlenmeye mahal verecek her türlü yakınlaşmadan kaçınıyor gibi geldi bana..
Sizi kırmak istemem ama bu açıdan düşündünüz mü hiç?
Evet düşündüm ve sordum da asla böyle olmadığını söyledi

Soruyorum soğudun mu sıkıldın mı diye ama bana öyle olmadığını çok yorulduğunu anlayışlı olmamı söylüyor ama bilemiyorum tabi

Evet ailesi beni tanıyor

Soruyorum soğudun mu sıkıldın mı diye ama bana öyle olmadığını çok yorulduğunu anlayışlı olmamı söylüyor ama bilemiyorum tabi
Doğruda olabilir. 11 çok geç bi saat çalışma hayatı için. Evlendiğinizde de böyle olacaksa yine görüşemeyeceksiniz doğru düzgün. Hep çok yorgun ve özel vakti olmayan bir adam olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…