- 28 Şubat 2017
- 169
- 180
- 53
- 37
- Konu Sahibi narcisorod
-
İlişki istemiyorum sadece arkadaş olmama ne der acaba bu saatten sonraBurdaki yorumlar bakış açısına göre değişir önemli olan onunla konuşmam ve hissettiklerin.
Her insan farklı ama kimi sapık der kimi aşık. Senin için hangisi mutluluk verici olursa o olsun☺
Ben de aslında eski sevgilimle arkadaş olmak istiyorum ama o değişik ve dengesiz davranıyor sanırım olmayacak bizden arkadaş.İlişki istemiyorum sadece arkadaş olmama ne der acaba bu saatten sonra
Eski sevgiliden arkadaş olmaz bence ya, tabii bu yaşanmışlıklara göre değişir.Ben de aslında eski sevgilimle arkadaş olmak istiyorum ama o değişik ve dengesiz davranıyor sanırım olmayacak bizden arkadaş.
Onun sana duygusu varsa zor yoksa olur
Çok iyiydik ama biz arkadaş olarak hiç duygusal toplara gitmeseydik evet olmuyor eskisi gibi. Gitsin istemiyorsun hayatından kalsın da istemiyorsun bazı sebeplerden ama hep olsa yakınımda yol gösterse, konuşsak havadan sudan, hatta sussak...Eski sevgiliden arkadaş olmaz bence ya, tabii bu yaşanmışlıklara göre değişir.
Eski sevgililerimin bazılarını çok özlüyorum. Her şeyden önce arkadaştıkÇok iyiydik ama biz arkadaş olarak hiç duygusal toplara gitmeseydik evet olmuyor eskisi gibi. Gitsin istemiyorsun hayatından kalsın da istemiyorsun bazı sebeplerden ama hep olsa yakınımda yol gösterse, konuşsak havadan sudan, hatta sussak...
Direkt ne zaman sileriz birbirimizi bilmiyorum.
Ara sayfalara tek tek bakmadım ama adamı aşırı derecede rahatsız edici bulan bi tek ben miyim ? Hani filmlerde/dizilerde dışarıdan normal bi imaj çizen, çevresinde sevilen ve beğenilen ama aslında evinin bi odası tavana kadar aynı kadının fotograflarıyla bezenmiş obsesif sosyopatlar olur. Adam tam olarak Medcezir de Tan mıydı manyak piyanist, o mesela gözümde şu an.Kız merhaba
Bundan birkaç ay önce yüzme hocama aşık oldum. Ben 27 o 36 yaşında. İlk adımı ben attım buluştuk gezdik dolaştık. Haftasonu da bana yemeğe geldi. Her şey iyi hoştu. Sonra bazı detaylar vermeye başladı. İş ilginçleşti.
Mesela Kahve içtiğim bardağının fotosu, benim fotoğraflarım, oturduğumuz kafenin sandalyemin fotosu var telefonunda. Bunları o söyledi. Kolunda saç tokam var. Sürekli beni izlerken yakalıyorum bir de. Bıraksam saatlerce izler. Tüm arkadaşlarına aramızda geçenleri anlatıp akıl danışmış. Daha 2 haftadır aramızda bu tip bir flört var. Sürekli arayıp mesaj atmalarını fotoğraf beğenmelerini söylemiyorum bile. ben çoğuna cevap vermiyorum. Aslında çok iyi biri. Herkes tarafından tanınan ve sevilen bi adam. Hatta baya da popüler biri kulupte. Bana da inanılmaz iyi davranıyor. Çok düşünceli. Ama durum bu işte. Bu tavırlar beni düşündürdü. Uzaklaşmak istiyorum biraz. Ama bu kadar bağlanmışken ne diyebilirim. Bana sürekli çok mutlu olduğunu vs söyleyip duruyor. Ben de hoşlanıyorum ama ne yapacağım bi akıl verin nolur.
Akşam kahve içiçez korkutmayın beniAra sayfalara tek tek bakmadım ama adamı aşırı derecede rahatsız edici bulan bi tek ben miyim ? Hani filmlerde/dizilerde dışarıdan normal bi imaj çizen, çevresinde sevilen ve beğenilen ama aslında evinin bi odası tavana kadar aynı kadının fotograflarıyla bezenmiş obsesif sosyopatlar olur. Adam tam olarak Medcezir de Tan mıydı manyak piyanist, o mesela gözümde şu an.
Bence uzaklasma kaybedicek birseyin yok belki sendwn onceden beri hoslaniyor.Eger uzaklasirsan sogur senden.Kız merhaba
Bundan birkaç ay önce yüzme hocama aşık oldum. Ben 27 o 36 yaşında. İlk adımı ben attım buluştuk gezdik dolaştık. Haftasonu da bana yemeğe geldi. Her şey iyi hoştu. Sonra bazı detaylar vermeye başladı. İş ilginçleşti.
Mesela Kahve içtiğim bardağının fotosu, benim fotoğraflarım, oturduğumuz kafenin sandalyemin fotosu var telefonunda. Bunları o söyledi. Kolunda saç tokam var. Sürekli beni izlerken yakalıyorum bir de. Bıraksam saatlerce izler. Tüm arkadaşlarına aramızda geçenleri anlatıp akıl danışmış. Daha 2 haftadır aramızda bu tip bir flört var. Sürekli arayıp mesaj atmalarını fotoğraf beğenmelerini söylemiyorum bile. ben çoğuna cevap vermiyorum. Aslında çok iyi biri. Herkes tarafından tanınan ve sevilen bi adam. Hatta baya da popüler biri kulupte. Bana da inanılmaz iyi davranıyor. Çok düşünceli. Ama durum bu işte. Bu tavırlar beni düşündürdü. Uzaklaşmak istiyorum biraz. Ama bu kadar bağlanmışken ne diyebilirim. Bana sürekli çok mutlu olduğunu vs söyleyip duruyor. Ben de hoşlanıyorum ama ne yapacağım bi akıl verin nolur.
Bence Aslan Burcu’nun geneli böyleHahahah seninkiler tatlı geldi bana. Üsteliksevgilin. Ama biz bunla yeni tanıştık neden korkutuyorsun dimi :) aslan burcu
Çok üzüldü. Beni de çok üzdü. Ama en doğrusu buydu. Zaten bu konuşmayı yaparken ben bu kadar kötü hissettiysem ilişki ilerleyince hiç bitiremezmişim dedim. Çok güzel zamanda bittiNasıl ya..ayılıp bayılmadı mı?
Ondan bu performans beklenirdi:)
Ay ben de aslanım bu aradaBence Aslan Burcu’nun geneli böyle
Aklıma orhan pamuk’un masumiyet müzesi kitabı geldiKız merhaba
Çok güzel bi kitaptır gerçekten ucundan yaşamış olduk:)Aklıma orhan pamuk’un masumiyet müzesi kitabı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?