- Konu Sahibi narcisorod
-
Adam bu ilgiyi kesse sonra gene konu acarsiniz benle artik ilgilenmiyor diye. Bu ilgiyi gormek icin ne kadar zaman bekleyen ve hala bulamayanlar var. Adam belli ki aşık. Bi yuzme hocasi daimi kadinlar icinde olan bi adam baska birini bulamayacak biri degildir kanisindayim, sizi sevmis begenmis etkilenmis. Gecmisi gecmiste birakip onunuze bakmaniz lazim.
bugün rahatsız olduğumu belirteceğim bir konuşma yapacağım. Biraz vites düşürmek istiyorum. Kabul etmezse devam etmem. Çünkü çok soğudum.2 hafta adama sapık diyebilmemiz için çok kısa bi süre.
Belki cidden çok etkilendi aşık oldu çok hazırdı böyle bi ilişkiye o nedenle duygularını çok yoğun yaşıyor olabilir.
Ayrıca önceki ilişkiniz baskı kıskançlık yüzünden bitmiş şimdi baskı kıskançlık çok ayrı ilgi alaka sevgi göstermek çok ayrı şeyler.
Bu ikisini karıştırmayın bence.
Yaşı ne olursa olsun herkesin sevgisini ilgisini gösterme biçimi farklıdır.Ben olsam biraz zaman tanırdım.
Gelismelerden haberdar edinbugün rahatsız olduğumu belirteceğim bir konuşma yapacağım. Biraz vites düşürmek istiyorum. Kabul etmezse devam etmem. Çünkü çok soğudum.
Olur ederim tabi. çok teşekkür ederim herkeseGelismelerden haberdar edin
Allah mutluluklarını daim etsin. Bana göre değilmiş onu anladım. Ben düz sevilmek istiyormuşum :)kızkardeşimin eşini hatırlattı,
yeni sevgiliyken kardeşimin verdiği su şişesini 5 yıldır saklıyor,
kardeşimin yine aldığı bilekliği 5 senedir kolundan çıkarmadı ve daha bir çok şey,
şuan yaklaşık 1 aylık evliler ve çok mutlular maşaallah :)
Hahaha o kadar mı ya? Benim bu şehirde tek olduğumu da biliyor salak gibi söyledimCan Manay style gibi geldi bana ama...
Valla bir ara benim de saplantili, takıntılı manyak olduğum olmuştu ama ben bile bu derece değildim diyeyim siz anlayınHahaha o kadar mı ya? Benim bu şehirde tek olduğumu da biliyor salak gibi söyledim
Sormadım çünkü zaten kendi bana açıkladı durumu. Böyle şeyleri saklamayı seviyormuş. Ben de kırmamak için ne kadar saçma olduğunu söylemedim.Güzel anları hafızaya kazımak istemek saplantı değil ya. Adamın günahını alıyorsunuz bence. Sordunuz mu, neden saklıyorsun diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?