Bu adam sizofren mi ?

Gizemgulu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
169
48
13
28
Eski sevgilim benim biriyle konuştuğumu düşünüp deliye dönmüştü kıskançlıktan ayrılalı 1 bucuk ay oldu . Daha sonra bana birsuru şey söyledi bende aradım bu konuyu yuzyuze görüşelim dedim . Ben yüzyüze görüşmek istemiyorum çünkü ben çok kötüyüm seni görünce toparlayamam dedi. Ben cok pişmanım seni çok özledim toparlayamadım yokluğuna alışamadım böyle olacağını düşünmemiştim ilk defa başıma geliyo dönmeyi çok düşündüm ama sen kabul etmezsin diye düşündüm gelemedim dedi kötüyüm fln dedi neyse kapatık.
Bugün görüştük gözleri dolu dolu eve geliyorum arayan soran kimse yok ilk iki hafta yokluğunu hissetmemiştim unuturum sanmistim ama unutamadım ben ilk defa asik oldum nasıl atlatatlayacağımi bilmiyorum arkadaşlarımla aram iyi değil ailemle aram çok kötü . Böyle sanki kafayı yemiş gibiydi sanki psikolojik olarak çökmüş gibi tanıyamadım resmen konuşurken zor çıkıyordu kelimeler . Seni cok seviyorum Ben gelmeyi çok düşündüm ama gelsem bile bi gun sonra ben yapamiycam diyecek psikolojideyim askere gitcem barışsak bile orda kötü olcam ben çok kıskancım dedi . Simdi sen toparladin ben kotu oldum sarece sen degil birsuru sorunumuz vaardi Gittiğim cafe akrabasininnis ona resimlerimi fln göstermiş geliyormu diye bunları fln takip ediyo. Hastanede yatmis beni aramayi cok istemis keske ben olsaydim diye dusunmus fln .Sonra bende dedim ki bizim ayrılmakta bi mantıklı sebebimiz yoktu ve suan düzelmeyecek de bi neden yok tek korkum bidaha bunu kaldirabilirmiyim olur dedim oda bak iste bu yüzden gelmedim bidaha bunu kaldıramayız beni psikolojim iyi değil dedi .
Bende tek bişey sorcam beni seviyomusun dedim bilmiyorum dedi . Ne hissettigimi bilmiyorum herşeyden biktim dedi . Sonra ben cok üzülüyorum benim icin beni bu kadar seven bi kiz varken ben niye sevemiyorum diye dedi .
Öyle diyince ben kalktım sen ne kadar karaktersizsin dedim . Mekandan çıktım . Peşimden koştu yanlış anladın işte kafam karışık ne dediğimi bilmiyorum niye üstüne geliyorsun ben zaten gelebilsem senin bunları yapmana bile gerek yok kolundan tutar çekerim başka bi şehre bile giderim evleniriz dedi ama istemiyorum iste seviyorum desemde sevmiyorum desemde donmycem dedi
Bende yaşadığımız onca seye yazık ettin keske bunu 1 bucuk ay önce deseydin bende kendimi suçlamazdım bizim tek engelimiz senin sevgisizliginmis . Beni bundan sonra seni seven bi kadın olarak hatırlama dedim .
Oyle mi tamam bundan sonra bende arastirmam sormam sende beni rahat birakk bak yine iki ay acı çek cem kendime gelemiycem arama beni dedi . Bende heryerden engelledim . Kızlar gerçekten bu kişi akıl sagligimi bozdu sevgimden göremiyorum ve kendime kızıyorum bu insanı niye adam yerine koyup ilişki yaşamışım diye .

Ya gerçekten ben kendimi sorunlu görmeye başladım sanki kendi kendime sevgi dileniyomus gibi
İstemem yan cebime koy havası, seni yedekte tutmaya çalışıyor gibi geldi. Sal ipini gitsin bundan bir cacık olmaz, yıpranan psikolojine yazık. Tam bir dengesiz.

Bıkmadınız mı sürekli eski sevgilinizle ilgili konu acmaktan ?

Tam bir melankolik. Kendine dert ariyor sanki aci hastasi tam dibe vuruyor belliki en ufak seyde.
Farkindaysan bu hareketlerinden kimse etrafinda kalmamis siginacagi liman olmussun.
Ayrica fotolarini gösterip seni sorusturmasida garip

Uzak durman gerek.

Hayatında kimse olmadığını biliyorum ama aklında var mi bilemiycem
Bu kadar emin olma. Nice evli adamlar eşlerini aldatıyor, kadının ruhu duymuyor. Aynı evde yaşamadan, bilmeden anlayamazsın bazı şeyleri. Kimseye bu kadar güvenme bence.

ma daha ayrılmadan bir gün önce çok başka bi sebepten türkcell arama ve mesaj geçmişine bakmıştık birlikte kimle ne kadar görüştüğü de hep yazıyodu. Instagraminda bir tane kız yok wp a gün boyu 1 kere girdiği oluyo ayrıldığımız dan beri . Bilmiyorum bi başkası değilde sadece sevgisinden emin olmadığı için bittiğini düşünüyorum ilişki evlilik yoluna girecekti cunku
Bu kadar emin olma. Nice evli adamlar eşlerini aldatıyor, kadının ruhu duymuyor. Aynı evde yaşamadan, bilmeden anlayamazsın bazı şeyleri. Kimseye bu kadar güvenme bence.

Ya sal gitsin ya hem çocuk çoluk gibi biri hem gereksiz bir kişilik belli ki. Yıpratma kendini boşuna. :KK12:

ma daha ayrılmadan bir gün önce çok başka bi sebepten türkcell arama ve mesaj geçmişine bakmıştık birlikte kimle ne kadar görüştüğü de hep yazıyodu. Instagraminda bir tane kız yok wp a gün boyu 1 kere girdiği oluyo ayrıldığımız dan beri . Bilmiyorum bi başkası değilde sadece sevgisinden emin olmadığı için bittiğini düşünüyorum ilişki evlilik yoluna girecekti cunku
Ya farklı bir hesap actiysa ???? Ruhun bile duymaz. Bana da ilk okuduğumda iki kişi arasında kaldığını itiraf edecek gibi geldi ama sonu sevmiyorumla bitti..

Evlenseniz diycekki bi iki yil sonra e sen seviyosun diye evlendim 🤔 şizo degilde atesli hastalik atlatmis bence

Bilmiyorum ben en başından beri ailesinin istemediğini düşündüm bu ihtimal aklıma gelmedi belkide getirmek istemedim ama olabilir tabi . Bide biz ayrildik yalvardı yakardı ertesi gun aynı sebepten tekrar terkettim onu o yüzden bidaha da kabul etmedi bu şekilde olmayıp direk terketseydi düşünürdüm belki
Ya farklı bir hesap actiysa ???? Ruhun bile duymaz. Bana da ilk okuduğumda iki kişi arasında kaldığını itiraf edecek gibi geldi ama sonu sevmiyorumla bitti..

Hakikaten hayatinda biri olmadigina eminim kelimesini nasil rahat soyluyorsunuz ben sahsen diyemem kimse icin

Aylardır ilk kez böyle bişey söyledi önceden istemiyorum demesine rağmen çok seviyorum aşığım ama ilişkimize inancim yok derdi bugun ne oldu bilmiyorum
Evlenseniz diycekki bi iki yil sonra e sen seviyosun diye evlendim 🤔 şizo degilde atesli hastalik atlatmis bence

Araştırıyorum çünkü küçük bi yerde yaşıyoruz tek başına cafeye gittiğinde bile haberi geliyo . Hayatında biri degilde belki istediği ama elde edemediği biri vardır diye düşündüm
Hakikaten hayatinda biri olmadigina eminim kelimesini nasil rahat soyluyorsunuz ben sahsen diyemem kimse icin

Back
X