Şizofren değil ama var birşeyler.
İstemem yan cebime koy havası, seni yedekte tutmaya çalışıyor gibi geldi. Sal ipini gitsin bundan bir cacık olmaz, yıpranan psikolojine yazık. Tam bir dengesiz.Ya gerçekten ben kendimi sorunlu görmeye başladım sanki kendi kendime sevgi dileniyomus gibi
Bıkmadınız mı sürekli eski sevgilinizle ilgili konu acmaktan ?
İstemem yan cebime koy havası, seni yedekte tutmaya çalışıyor gibi geldi. Sal ipini gitsin bundan bir cacık olmaz, yıpranan psikolojine yazık. Tam bir dengesiz.
Tamamen boşluktan bağımlı olmuşsun.
Defet gitsin. Yoksa sen şizofren olacaksın
Bu kadar emin olma. Nice evli adamlar eşlerini aldatıyor, kadının ruhu duymuyor. Aynı evde yaşamadan, bilmeden anlayamazsın bazı şeyleri. Kimseye bu kadar güvenme bence.Hayatında kimse olmadığını biliyorum ama aklında var mi bilemiycem
Bu kadar emin olma. Nice evli adamlar eşlerini aldatıyor, kadının ruhu duymuyor. Aynı evde yaşamadan, bilmeden anlayamazsın bazı şeyleri. Kimseye bu kadar güvenme bence.
Ya farklı bir hesap actiysa ???? Ruhun bile duymaz. Bana da ilk okuduğumda iki kişi arasında kaldığını itiraf edecek gibi geldi ama sonu sevmiyorumla bitti..ma daha ayrılmadan bir gün önce çok başka bi sebepten türkcell arama ve mesaj geçmişine bakmıştık birlikte kimle ne kadar görüştüğü de hep yazıyodu. Instagraminda bir tane kız yok wp a gün boyu 1 kere girdiği oluyo ayrıldığımız dan beri . Bilmiyorum bi başkası değilde sadece sevgisinden emin olmadığı için bittiğini düşünüyorum ilişki evlilik yoluna girecekti cunku
Ya farklı bir hesap actiysa ???? Ruhun bile duymaz. Bana da ilk okuduğumda iki kişi arasında kaldığını itiraf edecek gibi geldi ama sonu sevmiyorumla bitti..
Evlenseniz diycekki bi iki yil sonra e sen seviyosun diye evlendimşizo degilde atesli hastalik atlatmis bence
Hakikaten hayatinda biri olmadigina eminim kelimesini nasil rahat soyluyorsunuz ben sahsen diyemem kimse icin
Soyledim ya adam atesli hastalik kurbani ,kac kurtar kuzum.kendiniAylardır ilk kez böyle bişey söyledi önceden istemiyorum demesine rağmen çok seviyorum aşığım ama ilişkimize inancim yok derdi bugun ne oldu bilmiyorum
Soyledim ya adam atesli hastalik kurbani ,kac kurtar kuzum.kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?