bu adam üretim hatası :)

dexter89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
427
9
118
Çorum
herkese selamm :)

çıktığım çocuktan derrt yanıcam bız kadınların erkeklerden baska derdı ne ki :)

ılk 6 ay hersey superdı kanaltlanmıs ucuyodum sankı ama bu alıstıkca bana bir acıldı tam acıldı .hayatımda daha once bana kımsenın yaklasmadıgı bır konusma uslubuyla bazen ne yazıkkı hakaretlere varan boyutta bır sekle gırdı .uzun sure gozlemledım ve aıle yapısınada baktım babası baskıcı annesıne karsı ve annesı sınmıs kadın .kac kez benım yanımda annesıne bağırdı kalakaldım oylece kadın hıc bısey dıyemedı bende kızdım sen nasıl bole konusursun annenle bole dedım sende sus senlede konusurum falana getırdı .cok dengesız bır gun cok cana yakan baska gun bu o kısı degıl dıyorum hep her konuda kendını haklı gorur bazen yanındayken kendımı kukla gıbı hıssedıyorum konusmaya calıstım benım huyum bu dedı kac kez bu konudan tartıstık 5 dk sonra gelıp kendını affettırdı bazense hıc yapmadı .ve bu aralar cımrılesmeye basladı ben ondan hıc bısey ıstemem ama bı kadının garıbıne gıder bu ya kurusu kurusuna para hesaplanırmı bı kadın yanında offf kendıme cok soruyorum neden bana bu sekılde davranmasına ızın verıyorum dıye bana annem canım babam bıle bole davranmadı hıc hanı derler ya evlenınce baba ocagını ararsın dıye sanırım ben daha evlenmeden aramaya basladım ıkı arada bı derede kaldım oluruna bıraktım herseyı sureklı ben sorgulamatan yoruldum ne olucaksa hakkımda hayırlısı olsun herkese sevgıler :)

bir insanın babası neyse oğluda git gide ona benziyor bunu unutma arkadasım ona göre karar ver. babası baskıcı eşine karsı demişsin emin ol cıktıgında öyle olacak annesine bagırması hiç hoş değil yazık kadına. ama sen seviyorsan ona nasihatlar ver bi nebzede olsa düzeltmeye bak yoksa ucu sanada dokunur arkadasım :)

Canım benim huyum bu demiş zaten
Huylu huyundan vazgeçer mi?
Ama sen ondan vazgeçerek kendine en büyük iyiliği yapabilirsin
Annesine öyle davranan,sana nasıl davranacak kim bilir
Yol yakınken yol ver gitsin...
İnann bana evlenince değişmiyorlar
Aksine daha çok azıyor böyleleri

Şimdi sana hakaret eden bağıran evlendikten sonra neler yapar. Etrafımda örnekler var oradan biliyorum. Üstelik bi süre sonra kaldıramazsın sevdiğin adamın bağırmalarını hakaretlerini. Ne yapsan da yaranamazsın böyle tiplere. Evli değilsin kaybedecek bi şeyin yok neden çekiyorsun ki? Sadece sevgi değil partnerinin sana saygı duyduğunu hissetmek de çok önemli ilişki de bence. Anlatmana bakılırsa da sana saygısı yok. Benim yorumum bu şekilde

Canım yol yakınken sen bitir bu ilişkiyi bence... Annesini saymayan senin yanında azarlayan biri sana neler yapmaz bir düşün

Onu geçtim kendi ailesine saygı göstermeyen senin ailene hiç göstermez.. Ya karşına al mantıklı bir biçimde konuş yaptığı

hareketlerin doğru olmadığını, bu şekilde davranırsa ilişkinin biticeğini söyle.. Yada bu tarz davranışların sana uymadığını söyleyerek

uzaklaş... Dengesiz insanlardan herzaman zarar gelir...

" :) " bu sinirsel herhalde,çünkü durumunuz vahim ve gülünecek bişey görmedim açıkcası.
Bu arada biz kadınların tek derdi "erkekler" değil.
Erkek arkadaşınızın durumu normal gelmedi bana.
Anladığım kadarıyla ailede ki erkekler de kadını ezme psikolojisi mevcut.
Yol henüz yakınken ayrılmanızda fayda var.
Canlı kanlı örneği de görmüşsünüz zaten yani sevgilinizin annesinin durumunu.

ben bu yeni nesili vallahi anlamıyorum yaa adam kocan değil bişeydeğil nesini neden çekersin ki bana hakaret eden adamın başlarım sevgisine. ve siz bu durumda oluruna bıraktım napıyım diyosunuz. yapacağınız şey kendinize hayatınıza kastınız yoksa o cocuktan ayrılmak..

size herşey yeni iken böyle yapan biri ileride nasıl eşiniz olacak siz nasıl tahammül edeceksiniz ???

bence bitir bu ilişkiyi...

Konu ile ilgili değilde başlık ile ilgili bişey söyleyebilirmiyim. Bir insana üretim hatası demek aslında büyük bir günahmış ..Yani hepimizi yaratan Allah.Onunda (Haşa) hatası olmaz canım benim.

Size mutluluklar tebrikler...yanliz sorunu kabullenmissiniz umursamiyorsunuz da... niye konu actiniz paylasmak icin mi ?

herkese değerli yorumları için tesekkurler gülmem sinirden tabiki böyle bir durumda başka neden güleyim ki ?

hepinizin yorumlarını dikkate alıcam arkadaslar tesekkur ediyorum tekrardan

huyu oymuş işte...
ay deliriyorum bu erkeklerin saçma sapan triplerine...
ne gerek var kendini kötü hissettiren biriyle zaman kaybetmeye...
seni üzdüğü 1 dk yı bile geri verebilirmi sana...

hata olmayan erkek varmıymış ki :44:
onlara göre, erkek bağırır çağırır kadın susar cevap vermez,
sen sen ol hayatını birleştireceğin erkek kadına saygı duymayı öğrenmiş biri olsun..
ayrıca bunun aileyle bir ilgisi yok benim eşimde böyle bir duruş içerisinde ki annesi de ablası da gayet despot insanlar..
karakter ve eğitimin birleşmediği yerde görünen bir durum bu..

Son düzenleme:
Canını sokakta mı buldun
Anne bu yahu,annesine değer vermeyen insan daha kimlere değer versin.

Anne babanin arasindaki konusma sekli nasilsa cocukda öyle büyür tabiki.
Baba anneye sürekli bagiriyosa, cocugunda anneye bagirmasi sasilasi bir durum deyil malesef, öyle görmüs.
Annesine böyle davranan size daha Beter davranir, ilerdede degisecegini zannetmiyorum.

kocalarımız bizlere hakaret etse eve almaz konuşmaz burnunu sürter
hakaretin boyutuna göre belki boşarız ama
siz gayet rahatsınız
millet kocasınu çekmiyor
sen 6 aylık sevgilinin hakaretlerini dinliyorsun ilginç valla
ama bunun adı ne aşk nede sevgi kusura bakma

Aynen bu yoruma katiliyorum.

Pardon annesine mi bagiriyor?... Nasil bir saygisizliktir yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…