• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu adam üretim hatası :)

Anne babanin arasindaki konusma sekli nasilsa cocukda öyle büyür tabiki.
Baba anneye sürekli bagiriyosa, cocugunda anneye bagirmasi sasilasi bir durum deyil malesef, öyle görmüs.
Annesine böyle davranan size daha Beter davranir, ilerdede degisecegini zannetmiyorum.

çok dogru konustun canım haklısın anne babasına saygısı olmayanın bırak eşine dostuna saygıyı kendisine saygısı olmaz..

Kabulleniş niye ÜRETİM HATALISINI peki? Evlat olsa sevilmez böylesi...zaten anneye de bağırıyomuş,

Sadece kendine yazik edersin bu adamla.
ne naz yaparsin, ne isteklerinin bir onemi kalir..
sinirli,despot adamlarla omur gecmez, çurur.
Annesine bak, gelecegini gor iste..
Allah cikarmis karsina, sukret ve de nikahtan keramet bekleme..:ssz:

Son düzenleme:
konu sahibinin neden konu açtığınıda anlamış değilim zaten bacım kabullenmişsin niye buraya konu açıpta insanları meşgul ediyorsun.

bide yazan arkadaşların yazılarını dikkate alacağını söylemişsin istersen alma burdakiler için sorun değil olacak olan size

yoksa bizene

herkese selamm :)

çıktığım çocuktan derrt yanıcam bız kadınların erkeklerden baska derdı ne ki :)

ılk 6 ay hersey superdı kanaltlanmıs ucuyodum sankı ama bu alıstıkca bana bir acıldı tam acıldı .hayatımda daha once bana kımsenın yaklasmadıgı bır konusma uslubuyla bazen ne yazıkkı hakaretlere varan boyutta bır sekle gırdı .uzun sure gozlemledım ve aıle yapısınada baktım babası baskıcı annesıne karsı ve annesı sınmıs kadın .kac kez benım yanımda annesıne bağırdı kalakaldım oylece kadın hıc bısey dıyemedı bende kızdım sen nasıl bole konusursun annenle bole dedım sende sus senlede konusurum falana getırdı .cok dengesız bır gun cok cana yakan baska gun bu o kısı degıl dıyorum hep her konuda kendını haklı gorur bazen yanındayken kendımı kukla gıbı hıssedıyorum konusmaya calıstım benım huyum bu dedı kac kez bu konudan tartıstık 5 dk sonra gelıp kendını affettırdı bazense hıc yapmadı .ve bu aralar cımrılesmeye basladı ben ondan hıc bısey ıstemem ama bı kadının garıbıne gıder bu ya kurusu kurusuna para hesaplanırmı bı kadın yanında offf kendıme cok soruyorum neden bana bu sekılde davranmasına ızın verıyorum dıye bana annem canım babam bıle bole davranmadı hıc hanı derler ya evlenınce baba ocagını ararsın dıye sanırım ben daha evlenmeden aramaya basladım ıkı arada bı derede kaldım oluruna bıraktım herseyı sureklı ben sorgulamatan yoruldum ne olucaksa hakkımda hayırlısı olsun herkese sevgıler :)

Hem saygısız hem cimri ıııyyy. Hala şansın varken tabiri caizse arkana bakmadan topukla!

evli değilsin,nişanlı değilsin.ne dert ediyorsun ardına bakmadan kaç,keyfine bak

Back
X